Blade 130x & RedBull 130x Teams

Ben ikisini de çok beğendim :) Sky horse un üzerindeki fosforlu turuncu detaylar dikkat çekiyor, sadece mavi-gri tonları olsa güzel olmazdı. Fisherman zaten güzel tasarım olarak da renk olarak da...

(Bu arada bende turuncuya karşı bir ilgi var nedense... Protos da turuncu stok kanopisi, turuncu skidleri, finleri, kuyruk palleri ve kuyruk boyama ile çok güzel oldu. 130x de de aynı akıma devam. Çok fazla sarı-yeşil var ve buna içten gelen bir tepki sanırım :laugh: )

Modelin son durumu şöyle;

1- Xtreme Productions SPIN 8500kv outrunner motor takılmış durumda, boğulma vs. yok, performanslı duruyor.
2- 120mm boom brace ler takıldı, titreşimler çok azaldı.
3- Lynx TBSR kuyruk takıldı, faydası var mıdır bilmem, zararı olmadığı kesin.
4- KDE Direct metal tail case alındı, faydasının olması bekleniyor.
5- KDE Direct metal servo mount alındı, keyiften... KDE Direct tail pushrod support alındı, zaten ihtiyaç vardı, kampanyada plastik ile aynı para olunca metal olsun denildi.

6- Xtreme Productions otorotasyon dişlisi, metal ana şaft takıldı. Ana dişli sıyırdıktan sonra dişli ihtiyacı vardı, otorotasyon dişlisi ile aynı fiyatta olunca sadece ilk yatırım maliyeti fazla olmasına rağmen alındı, biraz keyfi bir durumdu.
7- Ön torque tube dişlileri metal...
8- Lynx CNC swashplate alındı...

9- Görsel upgrade olarak Fisherman kanopisi ve Sky Horse kanopi, skid, pal seti alındı.
10- Lipo olarak stok ve iki adet nanotech vardı. İki adet Lynx EOX 460mah lipo daha alındı.

Diyorum ki bazen, bunlara bu kadar uğraşacağımıza 180cfx alıp, çok istiyorsak kuyruğunu kısaltsaydık, acaba daha mı ucuza gelirdi?

Emre Kaman' Alıntı:
Diyorum ki bazen, bunlara bu kadar uğraşacağımıza 180cfx alıp, çok istiyorsak kuyruğunu kısaltsaydık, acaba daha mı ucuza gelirdi?

Yok abi böylesi daha zevkli :laugh: Pilotaj yok fazla, o yüzden züğürt tesellisi gibi gelebilir ama birşeyler kurcalamak, montaj demontaj, sıkıntılarla karşılaşmak ve bunları çözmeye çabalamak güzel bir uğraşı oldu... Tipi de güzel oldu keratanın son kanopilerden sonra ;D

Benimkinde bu üzerinde sıfır olmayan tek bir vida dahi yok ve genel olarak lynx tercihim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim ve Oğuz,

Ellerinize ve cebinize sağlık :laugh: :D Hepsi birbirinden güzel :thumbup: Ama benim tercihim özellikle canopy ve iniş takımı olarak her daim stock yana ve bu tüm mikro tercihlerim için geçerli :D

Bu arada ben de her gün ofise getirip, karşıma koyup arada bir izleyip, dalıp gidiyorum :D

Bu kadar problemi olmasına rağmen, gerçekten bu 130X bir şey var insanı alıp kendine bağlayan :lollol: :lol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bunca firmanın yedek desteği vermesi güzel bir şey en azından iki üç sene daha götürür yedek ve upgrade olarak...

Ama 130x horizon'un sitesinden de görüleceği gibi artık Discontinued bir ürün, üretimi durduruldu 180cfx ten sonra... Çok sevdiğimiz bu heliyi 130x team olarak yaşatmaya kararlıyız. :coolxf:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bunca firmanın yedek desteği vermesi güzel bir şey en azından iki üç sene daha götürür yedek ve upgrade olarak...

Ama 130x horizon'un sitesinden de görüleceği gibi artık Discontinued bir ürün, üretimi durduruldu 180cfx ten sonra... Çok sevdiğimiz bu heliyi 130x team olarak yaşatmaya kararlıyız. :coolxf:
130x Forever :thumbup: :halay: :yuppi: :laugh: :D

Dilekçe, biyometrik fotoğraf ve kimlik fotokopisini kime gönderiyoruz?

Kutay Akar' Alıntı:
Dilekçe, biyometrik fotoğraf ve kimlik fotokopisini kime gönderiyoruz?
Gruba hosgeldin Kutay :halay: Seni dinleyelim, bakalım 130x aran nasıl ? Memnun musun ? Bağımlılık yaptı mı ? :laugh: :lollol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Arkadaşlar Redbull sipariş edeli 3 hafta oldu ama hala ses sade yok. Hayır işin ilginci 1 yıldan fazladır tüm Blade yedekleri Amains alıyorum ve verdikleri tracking numarası ile takip edilebiliyordu. Şimdi de numarayı girince hiç bir ses sade çıkmıyor :rolleyes: ??? Sizlerde durum nedir acaba ??

Abi 28 ocakta verdiğim kargo şu an elime ulaştı. Çok enteresan geldi bana. Kargo takibinde de yurtdışına sevk edildi yazıyordu.

oguzhannn' Alıntı:
Abi 28 ocakta verdiğim kargo şu an elime ulaştı. Çok enteresan geldi bana. Kargo takibinde de yurtdışına sevk edildi yazıyordu.
Valla süre çok iyi %p Gözün aydın o zaman Oguzhan :thumbup:

Tesekkürler Mehmet Abi. Yalnız heliye şimdilik gaz veremeyeceğim.Heliden benim hanımın haberi yok. Duyarsa kafamı kırar. Bakalım eve nasıl sokacağız :) Zaten spektrum kumandayı da v977 nin kumandası sanıyor :)

oguzhannn' Alıntı:
Tesekkürler Mehmet Abi. Yalnız heliye şimdilik gaz veremeyeceğim.Heliden benim hanımın haberi yok. Duyarsa kafamı kırar. Bakalım eve nasıl sokacağız :) Zaten spektrum kumandayı da v977 nin kumandası sanıyor :)
Kumanda olayı süpermiş yanlız :laugh: :D Ne diyelim allah kolaylık versin o zaman ;) :)

Emre Kaman' Alıntı:
180 alinda kuyrugu neden kisaltiyoruz, anlamadim Emre :rolleyes: