Blade 130x & RedBull 130x Teams

Mehmet abi nasıl takip edebildin bilmiyorum da, daha önce de senle konuştuğumuz gibi, UPS Mail innovations uluslararası alanda takipsiz... Ülkeye girene kadar ups ile geliyor ve alıştığımız ups hızı ile değil, yavaş... USPS den daha yavaş... Ülkeye girince o kodla takip ediliyordu hatırladığım kadarıyla.

Zaten takip kodu UPS tarzında değil, standart USPS/PTT tarzında. 13 haneli, ilk iki ve son iki karakter harf kodu...

daha önce amain ile bir iade sürecim oldu, yaklaşık bir ay gelmeyen ups mail innovations kargosundan dolayı. Bir form doldurdum, biraz daha bekleteyim dedim, ürün gelince formu işleme sokmadım. O süreçte adamlarla yazışırken verdikleri cevap oydu, hesaplı bir kargo seçeneği olduğunu ülkeye girmeden takip edilemediğini, sonrasında takip edilebildiğini söylemişlerdi.

Ben red bull u usps ile aldım, 12 dolar... en son hareket 26 sında... bir haftayı geçti. bir hafta daha geçsin bakalım, gerekirse sonra iletişime geçerim.

Yani ürüne kargo takip numarası Türkiye'ye girdikten sonra ups tarafındanmı veriliyor?İlk çıkış anında herhangi bir takip numarası olmuyormu? Sanki şöyle bir durum var. Ürünler çıkış yerinden otobüs bagajına koyuluyor:) Türkiyede terminalden alınıyor:)

Satınalma sonrasında hemen veriliyor ama bu kod ile ups sisteminde takip mümkün değil. UPS takip kodları şunun gibi; 1Z43X0390441587548

Standart ptt kodları (usps, royalmail, chinapost, vs) 13 hane, örnek olarak şunun gibi; LN229070860US... Son iki hane ülke kodu. İlk iki hanenin de bi anlamı vardı, kargo tipi gibi...

Özetle ups sisteminde aranmıyor bu tip kodla. ptt sisteminde ararsan da ülkeye girene kadar bir sonuç görüntülenemiyor. Kısaca takip edilemiyor uluslararası sularda. Ama edebilen vardır belki net emin değilim, çok tercih etmiyorum ups mail innovations ı... süresinden dolayı...

Eğer almış olduğumuz ürün tutarı biraz fazlaysa usps ile almak daha mantıklı o zaman. Bende takip numarası veriyordur diye 12 dolarlık usps ile almıştım. İyikide öyle almışım. Bakalım ne zaman gelir.?

Kargo fastlad harici biraz sabır işi... Şimdiye kadar aldıklarımın sayısını unuttum, hiç gelmeyen olmadı sanırım. Dünyanın en uzak köşelerinden aldıklarım da geldi günün birinde. Kimi zaman 4 gün sürmedi, kimi zaman 2 ay sürdü.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Satınalma sonrasında hemen veriliyor ama bu kod ile ups sisteminde takip mümkün değil. UPS takip kodları şunun gibi; 1Z43X0390441587548

Standart ptt kodları (usps, royalmail, chinapost, vs) 13 hane, örnek olarak şunun gibi; LN229070860US... Son iki hane ülke kodu. İlk iki hanenin de bi anlamı vardı, kargo tipi gibi...
En ucuz olan $5 kargo seçmiştim. Senin dediğin gibi UPS takip numarası değil USPS takip nosu var elimde LM164949745US. Yine de sorgulamada hiç bir şey yok ??

Dediğim gibi abi, ülkeye girince takip edebilirsin sanırım. Daha girmediği için takip de yok.

Mehmet abi bu kodların hiçbiriyle takip imkanı yok amain extra para ödeyerek takip kodu alıyorsun ups ile takibi mümkün ama bazı ülkeler içinmiş amain ile mail ile sormuştum gelen korgo kutusunda US kodlu tracking no yuda göremedim ve belçika dan gelmişlerdi sanırım US normalde amerikanın kodu olması lazım . Ama sonuçta geliyor yaklaşık 40 günde gelmişti fakat arada yılbaşı tatilide vard

Muammer Akbulut' Alıntı:
Mehmet abi bu kodların hiçbiriyle takip imkanı yok amain extra para ödeyerek takip kodu alıyorsun ups ile takibi mümkün ama bazı ülkeler içinmiş amain ile mail ile sormuştum gelen korgo kutusunda US kodlu tracking no yuda göremedim ve belçika dan gelmişlerdi sanırım US normalde amerikanın kodu olması lazım . Ama sonuçta geliyor yaklaşık 40 günde gelmişti fakat arada yılbaşı tatilide vard
Benim anlamadığım daha önce ben nasıl takip ediyordum acaba :rolleyes: Neyse durum net bir şekilde anlaşıldı. Bekleyip, süpriz yapacaklar :laugh: :D

Süslenmiş püslenmiş benim güzelim :laugh:

Karşınızda fisherman ve sky horse :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Usenilmemis, paller degismis :D Ama cok guzel olmus. Gule gule kullan Rasim

Teşekkürler abilerim, ani gelişen kampanya sonucu yeni upgrade parçalar da yolda...

Bunca masraftan sonra ölümüne kullanmayı düşünüyorum 130x i... Vurucam kırbacı ;D

Harika görünüyorlar. Ben o kadar kırbaç vurdum hala uçuyor.