Blade 130x & RedBull 130x Teams

valla güzemiş oğuz

oguzhannn' Alıntı:
Arkadaslar canopy im ilk geldiğinde pek beklediğimi bulamamıştim .ama model üzerinde hiçte fena durmadı. Turuncu iniş takımı pal düşünüyorum. Veya başka bir renk tavsiyemiz olurmu
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gercekten de dis sayisini azaltmislar :laugh: Ama bence bu Hali de guzel. Ben yine de gerek agirlik gerekse carpmalara karsi olan dayanikliligi nedeniyle tercihimi stock canopy yana kulllaniyorum. Bu tur fiber canopy bana nedense vitrinde seyirlik olarak guzel geliyor. Favori canopy bu. Bana gore havada da muthis duruyor.

Mehmet bey bu canopy in görünen yüzü . Diğer tarafında ekstradan 1 dis daha eksik:)

oguzhannn' Alıntı:
Mehmet bey bu canopy in görünen yüzü . Diğer tarafında ekstradan 1 dis daha eksik:)
O Zaman yerinde olsam urunu iade eder, parasini geri isterdim :laugh: :D

Bir de rica etsem Bey yerine abiyi kullansak :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
O Zaman yerinde olsam urunu iade eder, parasini geri isterdim :laugh: :D

Bir de rica etsem Bey yerine abiyi kullansak :)
Tamamdir abi :)

Mavi ile en iyi turuncu gider, bence de pal ve skid öyle olmalı...

Sizin modeliniz de çok yakışıklı Mehmet bey :laugh: şu kargolar gelsin de biz de giydirelim biraz.

Benim model 130x den sayılıyor herhalde :lollol:
Synergy görsel restorasyonum bitince 130x'i ele alıp kabloları vs bir hale yola sokacam. FBL ünitesine giren servo kabloları vs dağınık görüyor. Mikro kablolaması bir işkence yöntemi olarak bazı ülkelerde kullanılıyormuş.
Post modern bir 130x yapacam.

Dün Bahsettiğim kuyruk problemim ile ilgili videoyu çektim. Hiçbir gelişme yok.

Mehmet abi nin yardımı sayesinde haftalardır yerlerde sürünen Heliyi ayağa kaldırmayı başardık. Servonun yönüyle alakalı bir sorun varmış ve lynx servoda helinin sağında olması gerekiyormuş.

Oğuz Gün' Alıntı:
Mehmet abi nin yardımı sayesinde haftalardır yerlerde sürünen Heliyi ayağa kaldırmayı başardık. Servonun yönüyle alakalı bir sorun varmış ve lynx servoda helinin sağında olması gerekiyormuş.
Uzun suren salaklik sonrasi :laugh: takim uyelerimizden birinin yeniden sahalara dondugunu duymak sahane :thumbup: O zaman ucuslara ve ucus videolarina kaldigimiz yerden devam Oguz :halay: :yuppi:

İlker Sönmez' Alıntı:
Benim model 130x den sayılıyor herhalde :lollol:
Synergy görsel restorasyonum bitince 130x'i ele alıp kabloları vs bir hale yola sokacam. FBL ünitesine giren servo kabloları vs dağınık görüyor. Mikro kablolaması bir işkence yöntemi olarak bazı ülkelerde kullanılıyormuş.
Post modern bir 130x yapacam.
Sayilmaz mi Ilker Hocam :thumbup: Madem modelimiz post modern olarak yeniden sahalara donuyor, listeye hemen seni de ilave edelim :) Bu arada calismanin son Hali ve ucus videolarini merakla bekliyoruz ;)

Arkadaşlar Redbull sipariş edeli 3 hafta oldu ama hala ses sade yok. Hayır işin ilginci 1 yıldan fazladır tüm Blade yedekleri Amains alıyorum ve verdikleri tracking numarası ile takip edilebiliyordu. Şimdi de numarayı girince hiç bir ses sade çıkmıyor :rolleyes: ??? Sizlerde durum nedir acaba ??

Mehmet abi ben usps ile aldım.10 dolar civarı kargo tutuyordu.Herhangi bir sıkıntı yok.Takip numarasını girince gözüküyor. Dün dayanamayıp turuncu pal ve iniş takımı sipariş verdim. Bu sefer ucuz olan ups yi seçtim. Ups kargo takip numarasında bir şey çıkmıyor.

oguzhannn' Alıntı:
Mehmet abi ben usps ile aldım.10 dolar civarı kargo tutuyordu.Herhangi bir sıkıntı yok.Takip numarasını girince gözüküyor. Dün dayanamayıp turuncu pal ve iniş takımı sipariş verdim. Bu sefer ucuz olan ups yi seçtim. Ups kargo takip numarasında bir şey çıkmıyor.
Ama dediğim gibi tuhaf olan ben hep en ucuz kargoyu seçtim şu ana kadar ve takip edebiliyordum. Peki USPS ile sipariş ettiğin Redbull eline ulaştı mı ? Sipariş vereli ne kadar vakit geçti ??

Abi ben 28 ocakta sipariş verdim. 19 şubatta teslim tarihi öngörülüyor.