50-55 CC Model Toplama
Abiler modeli toplamaya başladım, klasik olarak elavatör menteşelerimde bir sorun oldu onu menteşelerin olduğu yeri matkapla açıp ardından taşlama ile genişleterek çözeceğim. Bazı danışmam gereken noktalar oldu toplama esnasında.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Motor firewall kısmı dle55'e göre delinmiş geldi. Benim motor dle61 olunca uymadı ve delikler arasında minik boşluklar vardı o nedenle delikleri genişleterek cözüm buldum.
Aslında vidaları tapı orayı epoksi ile doldurup iki pul arasında epoksi kalacak şekilde dolgu yapacaktım. İlerde sıkıntı olur mu diye kararı sizlerin görüşleri doğrultusunda vereceğim.
Cowling bu şekilde yerine oturuyor. En üsteki delik motor kafasının ön soğutma kısmı, ortadaki buji kafası, sondakide egzoz çıkışı. Hava girişi fazla ama çıkışı az ayrıca hava çıkışı için ince çizgiler şeklinde yuvalar açmamı önerir misiniz. Yoksa böyle kalması yeterli gelir mi.
Bu delik tam motor kafasına denk geliyor. Extra 330'da böyle yuvarlak bir boşluk bulunmakta ama soğutmaya yardımcı olacaksa orayı kare şeklinde genişletebilirim.
Şimdilik gelişmeler bunlar yavaş ve emin adımlarla gitmeye çalışıyorum aksaklıklar yine çıkıyor ama güzel uçacak. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk