50-55 CC Model Toplama
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son gelişmelerde bunlar, aileron servosu için 3 mm kontrplağı zımpara ile 2 mm yaptım. Kaplamasıda yapıldıktan sonra orjinali ile farkı kalmayacak. Tak farkı daha sağlam olması. Yapıştırıcı olarak poliüretanlı hızlı yapıştırıcı kullandım.
Yapılacaklar olarak pek bir şey kalmadı. Boş bir zamanında alıcıyı sabitleyebileceğim bir parça yapacağım. Kablo karmaşasını önlemek adına. Depo kapağı olmadığı için (vardı ama benzine uygun olacağını düşünmediğimden kullanmadım.) depo montajı da yapılmadı. Gaz servosu montajıda DLE61'in gaz yekesini takamadığım için yapamadım. Uzatma kablolarımda henüz mevcut değil. Ayrıca diğer aileron servosunu tutan kısmıda güçlendirmem lazım. Hatta kendi yaptığım tarafıda güçlendirmekte yarar var. Gaz servosunu tutacak yer kargoda kırılmıştı yapıştırdım. Belki onuda güçlendirebilirim. Gaz servosu olarak 20 kglık dijital metal dişli servo kullanacağım. Yayı ve rölanti vidasini sökmeyeceğim. Nasıl olsa kill switch mevcut. Elevatör servolarından birinin menteşelerini değiştireceğim. Nedense epoksi tutmamış orada tek tarafını rahat rahat sökebildim elimle asılarak.
Bahsettiğim DLE61 in gaz yekesi bu:
Set screw ile sabitleyebilirim ama güvenemem montaj yapılacak yerde set screwlere uygun yuva yok.
Üzerinde bir vida yeri daha var ama uygun bida çıkmadı paketten yada PTT gümrükte açacağım diye düşürdü. Oraya M3 sığdıramadım M2 çok küçük gelir. Ara bir değer var mı bilmiyorum. O konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk