ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Zmr250 V2 miniquad ve yaramaz kedi :laugh:
Miracle Otel ve Titanic Otel Lara ANTALYA

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kediye eziyet. :) Şaka bi yana çok beğendim.

Tam bir baş belasıydı [emoji1][emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi sana Tamer Karadağlıya benziyosun diyen oldu mu ? :)

İlk defa sen diyorsun ama galiba Saçsız olarak düşündün [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence kedicik ucus oncesi son kontrolleri yapmis Fuat bey :lollol: :lol: bu arada video Cok keyifli olmus, Ellerinize saglik :bravo: birden sanki yaz geldi gibi hissettim :laugh:

Merhabalar, :saygilar:
Evet uzun bir aradan sonra quadda biraz değişiklikler yaptım :thumbup: Malesef bu yaz çok fazla uçuş yapamadım, 2 naze32 bozuldu, 1 tanede pdb kırıldı ;D Bende sistemde değişikliğe gittim.
sistem:
rcx 2208 1800 kv motorlar
30a 6s destekli afro esc (blheli son sürüm yükledim)
4s 45c 2200 mah pil
6x4.5 gemfan pervane

max throttle da yaklaşık 4 kg kaldırabiliyor. Malesef uçuş ağırlığı 950 gr :/ Motorları daha test edemedim. Malum öğrenciyiz, derslere çalışıyoruz yakında sınav haftasına gireceğiz :) Boş zaman bulabilirsem, motorları test edip görüşlerimi buraya yazacağım.

Ev içindeki test uçuşunda sol arka motor daha geç dönmeye başlıyordu ve havaya kalktığındada sol arkaya kayıyordu quad. Motordanmıdır, yoksa bir ayardanmıdır pek anlayamadım :( 3-4 kez naze32 ye acc kalibrasyon yaptım ama düzelmedi :-\

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hoşgeldin Berke, gerçekten de bu yaz nerede ise hiç sesini duyamadık ne yazık ki :)

1800 KV ya 1 kg Thrust. Eksik bildiğim bişeylermi var yoksa motorlarmı çok özel. Disk motorada pek benzemiyor.250 sınıfını pek bilmiyorum. Aydınlatırsan sevinirim.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hoşgeldin Berke, gerçekten de bu yaz nerede ise hiç sesini duyamadık ne yazık ki :)

Aynen Mehmet Abi, talihsizlikler peşimi bırakmadı :laugh:

servet karadan' Alıntı:
1800 KV ya 1 kg Thrust. Eksik bildiğim bişeylermi var yoksa motorlarmı çok özel. Disk motorada pek benzemiyor.250 sınıfını pek bilmiyorum. Aydınlatırsan sevinirim.
2208 türü motorlarda böyle abi. 6x4.5 pervane ve 4s le bu kadar diyorlar, tabi doğruluğu tartışılır ama aşağı yukarı 1 kg çeker :thumbup: Tabi tanesine 30 $ verek 2208 cobra alabilirsin ( yanlış hatırlamıoyrsma fiyatı bu ) :) Bendeki motorlar onun çakması :D tabi dayanıklılık ve performansta fiyatla aynı oranda düşüyor :D
Motorun linki

Yeni pillerle rodaj ve yeni gözlüğe alışma turları

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Yeni pillerle rodaj ve yeni gözlüğe alışma turları

Buğra abi Maşallah model çok atik ve hızlı. Kullandığın elektroniği ve uçuş ağırlığını yazabilir misin? bide sana zahmet clean flight pid ayarları screen shot atabilir misin :D

Saolasın berke kardeşim bu videoda max throttle %50'dir. pilleri ilk kullanışım fazla yüklenmek istemedim.
Ekipman olarak;
RCX h250 3k karbon frame
rcx h2206 2250kv motorlar
hobbywing xrotor 20a blheli 14.1 esc
microminim osd
ts5828 600mw fpv transmitter
Fatshark dominator v3
4s nano-tech 1800mah 65-130c lipo
naze32 betaflight luxfloat ile kullanıyorum. Pidlere bakmam lazım..

bu şekilde 710gram

Uzun zamandır burada video paylaşmamıştım. Uçuşlar ve yeni denemeler devam ediyor son hızla. Naze32 kartım bozulduğu için yenisi gelene kadar idare edecek şekilde CC3D kartıma Cleanflight yükledim. Dünkü tatili ve güzel havayı da kaçırmak istemedim. Buyrun dünden kısa bir video.