ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

FUAT KALAYCI' Alıntı:
...ama hala PİLOTAJ EKSİK. :(
Valla o gözlükle nasıl uçabiliyorsunuz anlamış değilim. :rolleyes: Bir kez denedim hiç yapılabilir gelmedi bana. :laugh:

Zamanla istediğiniz gibi olur inşallah. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Valla o gözlükle nasıl uçabiliyorsunuz anlamış değilim. :rolleyes: Bir kez denedim hiç yapılabilir gelmedi bana. :laugh:

Zamanla istediğiniz gibi olur inşallah. :RCKolik:

Türker Bey acemi birisi olarak gözlükle uçmak zor ama çıplak gözle uçmak inanın ondan da zor. Ben ne hikmetse çıplak gözle yön tayinimi bir türlü yapamıyorum. Youtube de izlediğim çıplak gözle uçuşlara bakıp imrenmemek elde değil. Nasıl yapıyorlar nasıl uçuyorlar hayret ediyorum :(

işte size örnek bir video :thumbup:

Yine uzun bir ara dan sonra sizler ile paylaşmak istediğim bir video... tabi bir Skitzo, Charpu ve Steele kadar değil ama yine de idare eder... ama olmayacak anlamına gelmiyor inadım inat olana kadar devam :D iyi seyirler...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eline emeğine sağlık Serdar. Gene muhteşem bir video.

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
... tabi bir Skitzo, Charpu ve Steele kadar değil ama yine de idare eder... ama olmayacak anlamına gelmiyor inadım inat olana kadar devam :D iyi seyirler...
Pilotajın çok güzel ilerliyor Musa, inşallah onlardan daha iyi de olacaksın :bravo: :RCKolik:

Video süper olmuş, matrix filmindeki gibi etrafında dönmen çok güzeldi. :thumbup:

Yozgat'ta doğru dürüst konuşmaya bile fırsat bulamadık. :'( Ama ilk bir araya geldiğimizde senin quad'la bir uçuş yapacağım bende inşallah. ;) Yapalım dedik ama fırsat olmadı, kredimi o güne saklıyorum. :laugh:

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Yine uzun bir ara dan sonra sizler ile paylaşmak istediğim bir video... tabi bir Skitzo, Charpu ve Steele kadar değil ama yine de idare eder... ama olmayacak anlamına gelmiyor inadım inat olana kadar devam :D iyi seyirler...
Yeni bakmayan fırsat bulabildim... Musa valla ben izlerken başım döndü :laugh: :D maşallhın var :thumbup: Bence "idare ederin" 3-5 tık üstüne çıkmış durumdasın maşallah :bravo: :halay:

Buraları canlandırmak lazım :yuppi:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bende istiyorum [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Bende istiyorum [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hepimiz istiyoruz da Ben izleken bile bazen basim donuyor :laugh: ;D

Bugra balkondan gördüm seni evimin önünde uçurmussun :laugh: izlemesi keyifliydi tebrikler imzan da harika olmuş :evil:

Erhan hadi gel toplayalım bitane sana da :laugh:

selçuk abi görüyorsun da gelmiyorsun ayıp ayıp ben kurtlarla kuşlarla uçuyorum vallahi sıkıldım

Buğra Kabakçı' Alıntı:

selçuk abi görüyorsun da gelmiyorsun ayıp ayıp ben kurtlarla kuşlarla uçuyorum vallahi sıkıldım

Tamam Buğra başlıyoruz seninle toplamaya. Müsait zamanda konuşalım.

Buğra Kabakçı' Alıntı:

yolda malzemeler peşinden geliyorum :halay:
kurttan kuştan zarar gelmez ama iki ayaklılara dikkat et ;)

Güzel ve heyecanlı bir uçuş olmuş. Ama karayoluna çıkmak bence pek doğru olmamış.