ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Zafer SAHIN' Alıntı:
Görünüşü güzel ama bence sorunlu bir tasarım. Kontrol kartı altta, kullanılan iniş takımı, bildiğin 450 iniş takımı ... İlk başta görüntüsü beni çok cezbetti ama bu modele ait "build log"ları okuyunca vazgeçtim.
Abi uzerindeki regulatorleri kullanmayacagim. Pdb benim icin esc ve motor sinyal kablolari icin gerekli. İmmersionrcnin 5.8 600 mW'lik vericisini kullaniyorum. Onda 5vluk temiz cikis var. Ya 5 voltluk kamera kullanacagim yada polulu step-up voltaj regulatoru.
Stok hali iyi degil zaten. İnis takimini direk iptal edicem. İsteyen olursa gonderirim. Pdb ile alt frame parcasi arasini 3-4 mm daha acip esc haricindeki elektronikleri araya yerlestirecegim. Bu modelde afromini kullanmayi dusunuyorum.

Abiler peki piyasada en iyi bilinen 250 serisi frame hangi markada?

fatih solgun' Alıntı:
Abiler peki piyasada en iyi bilinen 250 serisi frame hangi markada?
Ben cevap verirsem tarafli olur cunku imzamda yaziyor ;)

Şimdi bir sorum daha olacak sizlere, bangooddan ilk siparişimi 1 mayısta cheerson cx10 ile vermiştim. Ondan 3 gün sonrada frsky taranisin siparişini verdim. taranis kargoya verilmiş olarak görünmesine rağmen cheerson hala "Ready To Process" şeklinde görünüyor. Ayrıca cheerson stoklarda da var görünüyor? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

fatih solgun' Alıntı:
Şimdi bir sorum daha olacak sizlere, bangooddan ilk siparişimi 1 mayısta cheerson cx10 ile vermiştim. Ondan 3 gün sonrada frsky taranisin siparişini verdim. taranis kargoya verilmiş olarak görünmesine rağmen cheerson hala "Ready To Process" şeklinde görünüyor. Ayrıca cheerson stoklarda da var görünüyor? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bazen stokta olan ürünler aslında olmuyor. ;D Genelde cx10 gibi çok satılan ürünlerde oluyor. Ne kadar bekletecekleri belli olmaz, yarında verebilirler kargoya 1-2 hafta sonrada. Mail at banggood a, bir gün içinde dönüş yapıyorlar ve söylerler ne zaman göndereceklerini.

Alper Sahin' Alıntı:
Bazen stokta olan ürünler aslında olmuyor. ;D Genelde cx10 gibi çok satılan ürünlerde oluyor. Ne kadar bekletecekleri belli olmaz, yarında verebilirler kargoya 1-2 hafta sonrada. Mail at banggood a, bir gün içinde dönüş yapıyorlar ve söylerler ne zaman göndereceklerini.

Haydaa :) abi valla o da iyiymiş. Neyse el mahkum bekleyeceğiz, mail atmakla uğraşamayacağım açıkçası, zaten ellerine gelince göndereceklerine göre.

Teşekkürler.

Edit: Şansıma bugün ürün temin edilmiş ve kargoya verilmiş hemde isviçre depodan. Sanırım daha erken gelir.

Evet 2'nci sim videomuzu da yayınlamışlar yakında kendisini piyasaya sürecekler inşallah...

Burada da Bir sürüm mevcut kullananlar var...

1'nci videomuz...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

2'nci videomuz...

Değerli Arkadaşım, oyun yakında piyasaya çıkacak büyük ihtimalle. oyun yapımcısı bir belçika firması

Oyunun adı ise LİFT diye tahmin ediyorum.

oyun ile ilgili şimdilik bir açıklama olmamakla birlikte adresi aşağıda;

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Evet 2'nci sim videomuzu da yayınlamışlar yakında kendisini piyasaya sürecekler inşallah...

Burada da Bir sürüm mevcut kullananlar var...
Şu aşamada henüz XBOX versiyonu mevcutmuş. Eğer fiyat olarak uygun olursa, kesin 1 tane almayı düşünüyorum :)

Arkadaşlar zmr250yi naza m lite ile altitude modda uçuruyordum, manuel modda self-level olmadığı için cesaret edemiyordum havalanmaya.. Dün naza32 acro geldi ve akşamı montajı bitirip hazır bulduğum pid ayarlarını girerek bugün ilk taklalara başladım. Aşağıdaki pid değerlerini kullanıyorum. Direkt çaldım :coolxf: Sorum şu; yana doğru taklalarda çok fazla irtifa kaybediyorum yaklaşık 10m ama ileri ve geri taklalarda çok irtifa kaybetmeden düz konuma geliyor. Hangi pid ayarlarını tavsiye edersiniz, yana taklalar için hangi ayarı değiştirmeliyim? (Bu arada stick lerle birtürlü arm edemedim motorları, switchle arm ediyorum. Throttle ve yaw endpoint lerini arttırmamı söylemeyin zira onu denedim..) Pervanelerim 5x3 Gemfan.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

leandro' Alıntı:
Arkadaşlar zmr250yi naza m lite ile altitude modda uçuruyordum, manuel modda self-level olmadığı için cesaret edemiyordum havalanmaya.. Dün naza32 acro geldi ve akşamı montajı bitirip hazır bulduğum pid ayarlarını girerek bugün ilk taklalara başladım. Aşağıdaki pid değerlerini kullanıyorum. Direkt çaldım :coolxf: Sorum şu; yana doğru taklalarda çok fazla irtifa kaybediyorum yaklaşık 10m ama ileri ve geri taklalarda çok irtifa kaybetmeden düz konuma geliyor. Hangi pid ayarlarını tavsiye edersiniz, yana taklalar için hangi ayarı değiştirmeliyim? (Bu arada stick lerle birtürlü arm edemedim motorları, switchle arm ediyorum. Throttle ve yaw endpoint lerini arttırmamı söylemeyin zira onu denedim..) Pervanelerim 5x3 Gemfan.
Hocam bunlar benim basede iken kullandığım PID ayarları profil 2 ye bunları atıyarak birde böle uçmayı deniyebilirisniz... zaten aynı frameyi kullanıyormuşuz muhtemelen olacaktır...

Teşekkürler Musa bey bunları giricem programa.. :agreed:

Sanırım 250 quad similatörü demosudur, indirip kurabilen varsa veya satın alan :D söylerse sevinirim... TARANİS kuman da ayarları için link de mevcuttur...

Evet indirim kurdum direk PC üzerinden oynanabiliyor. Keyifli oyunlar :D

Bilmiyorum arayan var mı ama önceki sayfalarda sanki arayan vardı gibi şu titreşim emen vidalardan (tam olarak ismini hatırlayamadım) buldum. "M3x8 vibration dampener" şeklinde arayınca çıkıyor.