Ahmet Aksoy' Alıntı:Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
yerine ben hallettim abi
Naptin Musa. CC3D 5v ile calisiyor. Naze den farki yok. Ubecte onun icin zaten. Alici da enerjiyi kart uzerinden alir. Hobbywing ubec cok iyidir. Bizzat kullaniyorum.Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Hacım ben 2 tane buldum birtanesi ZTW nin kendi orjinal ubec i sanırsam. Tabi nesimi abinin fikrine göre bakalım Bende alabilirim bu ESC lerden ve Ubec den. sanırsam CC3D gücü direk pilden alıyor. ESC lerden değil onun içinde UBEC gerekiyor.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ESC
Nesimi Sakmak' Alıntı:Naptin Musa. CC3D 5v ile calisiyor. Naze den farki yok. Ubecte onun icin zaten. Alici da enerjiyi kart uzerinden alir. Hobbywing ubec cok iyidir. Bizzat kullaniyorum.
Yarin Pc basina gecince biraz uzun bir yazi yazayim. Kontrol karti ile ilgili ikilemde kalmayin.
SM-N900 cihazımdan gönderildi
Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Eyvallah hocam bu daha hafifmiş iş görürse çok güzel olur. Not : bu arada bu ürün stokda şuan yok gözüküyor 16 gün sonra gelir diyor banggood.
veysel güler' Alıntı:Nesimi abi ellerine sağlık. Güzel bir bilgi verdiniz, ileriki zamanlarda bitane 250lik quad toplayacağım. Kontrol kartı olarak şuanda 450lik quadda kullandığım multiwi yada sizin tavsiyenize dayanarak cc3d kullanmayı düşünüyorum. Bu cc3d ile size sormak istediğim bir soru var. Acaba bu kartta gps rth ve hold destekliyormu?
Teşekkür ederim Nesimi abi. Denemekte fayda vardır diyerek elimdede GPS modülü olduğunda topladığımda deneyeyip görmek istiyorum. şimdi cc3dye dahada yoğunlaştım.Nesimi Sakmak' Alıntı:Tabii ki destekliyor ama 250 lik modelde bu çok sağlıklı olmaz. Ayrıca GPS bağlamak lazım.
Nesimi Sakmak' Alıntı:Bilgisayar badinda degilim o yuzden link atamiyorum. BG de var. Bu esc ler opto oldugu icin bir Ubec gerekiyor. Listendekileri gordum ekleyecegim sadece esc oldugu icin yazdim. Diger parcalar uzun bir sure ciddi kirim olmazsa idare eder. İlerde 4S sisteme gecmek istersen de sistemin hazir olur. Pil degistirmen yeter. Ayrica bu onerdigim escler one shot ve dampen light destekliyor. Yani her sekilde uzunca bir sure isini gorur.
Pervane secimini gormedim. 50x40 almani oneririm. Daha fazla guc saglar.
Nesimi Sakmak' Alıntı:Bu nerde görünüyor Musa. Ben şimdi baktım stok var. Sepetede ekledim sıkıntı yok. Bir yanlışın olmasın.
Alper Sahin' Alıntı:Nesimi bey selam,
Ben esc leri emax sipariş etmiştim. Ama uzun süre kargoya verilmeyince mail attım, sizin önerdiğiniz ztw 12a ile değiştirmiştim.(Bu dediklerim 1 ay önce oldu, escler coktan elime ulaştı) Tabi bu esclere ubec gerektiğini bilmiyordum. Şimdi bende ubec mi almalıyım yoksa drone matters dan aldığım mini power dis. board'dan besleme yapabilr miyim?
Bütün parçalarımda geldi, birtek verici ve şarj aletim eksik. Onlarda ilçe postanesinde bugün yarın gelir. Hafta başı montaja başlarım diyordum. Şimdi en az 2-3 hafta daha beklemem gerekecek galiba
Nesimi Sakmak' Alıntı:Emre tavsiye istersen bu listede sadece Esc leri degistirmeni oneririm. ZTW Spider 12A oneririm. Tabi birde ubec yanina.
Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Abi daha önce bir alışveriş yaptım ESC ellerinde şuan yokmuş 6 gün sonra gelecek dediler 6 gün geçti yine sordum 15 gün sonra gelecek dediler 21 gün öle bekledim baktım olacak gibi değil siparişi iptal ettim. sonra baktığımda tam 35 gün sonra ellerine o ESC den gelmişti. 20 günde yol desen yani elime ulaşacağı tarih 55 gün olacaktı.
Ubec içinde şimdi aynı durum var abi 21 Mart 2015 tarihine kadar ellerinde yok 21 mart da gelince gönderim yapıyorlar. o da 21 Mart tarihinde ubec ellerine gelir ise yoksa sonraki bir tarihe ekliyorlar.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Abi kart bilgilerin için teşekkür ederim. şuan naze kullanıyorum ama yedek olarak CC3D aldım şuan elimde mevcut onu da ilerleyen zamanlarda kullanmayı düşünüyorum...