ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Abi bu adamlar yapmasın da benmi yapim ellerinin altında hobby dükkanı var.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Nesimi abi bu ürünü yeni gördüm sence nasıl ?

Çıtır çıtır sanki ilk sert düşüşte parçalanacak bir şeye benziyor. 1,6 mm komple PCB frame. Çok sağlıklı bir frame değil bence. Kollardan birindeki en küçük çatlak bile sıkıntı yaratabilir.

Nesimi abiye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bu gün quadı tamamladım aba küçük model benim pek hoşuma gitmedi açıkçası

tayip demir' Alıntı:
Nesimi abiye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bu gün quadı tamamladım aba küçük model benim pek hoşuma gitmedi açıkçası
Hayirdir Tayip, modelin nesini begenmedin acaba ??

Abi Daha önce büyük model kullandım büyük modeller daha çok hoşuma gitti ben havadan çekimler yapmak istiyorum minik quad çok hızlı olduğu için istediğim çekimi yapamayacakmışım gibi geldi bana

tayip demir' Alıntı:
Abi Daha önce büyük model kullandım büyük modeller daha çok hoşuma gitti ben havadan çekimler yapmak istiyorum minik quad çok hızlı olduğu için istediğim çekimi yapamayacakmışım gibi geldi bana
Quadro isinden pek anlamam ama amac cekimse bence zaten bu model o ise pek uygun degil. Adi ustunde action FPV ;)

Ynt: ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

tayip demir' Alıntı:
Tayip bu sozler karsisinda soyleyecek bir sey bulamiyorum. Hem model hemde parcalar yanlis.

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Dogrudur abi haklısınız bende daha önce küçük model kullanmadım ama videoları çok güzel görünüyordu bende bi model topladım bu yüzden modele diyecek bişey yok zaten küçük model sevenler için çok güzel bir model

Tayip eğer amacın havadan çekim yapmak ise, DJI phantom II, 3 eksen gimbal ve gopro ya yönelmelisin. Kullanabileceğin en uygun fiyatlı en iyi sistem o şu anda. Birçok dizi,reklam ve program şu anda Phantom ile çekilen görüntüleri kullanıyor. (Tabiki daha üst kameralar için sistemlerde var ama ekonomi ve pratiklik olarak en iyisi Phantom) Hatta bildiğim birkaç sinema filmi bile var.

Frsky taranis ve X8R combo geldi. Şansıma gümrüğe takılmadan elime ulaştı :) Birde D4R sipariş etmiştim beraber ama onu ayrı kargo yaptılar. Henüz daha gelmedi. Aynı zamanda çıkmalarına rağmen o daha Türkiye ye girmemiş görünüyor. İlginç bir durum.

Nesimi bey önceden konuştuğumuz gibi XR8'i size göndereceğim. Bana özelden adres bilgilerinizi verirseniz yetişebilirsem bugün yada yarın veririm kargoya. Bir de kutudan iki adet jumper çıktı. Bunlar kumandaya mı XR8'e mi ait. Resmini koydum. Eğer XR8'e aitse size göndereceğim.

[attachimg=1]
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Alper bey,
Fiyat olarak ne kadar beyan etmişler kargo üzerine ?

:halay: :halay: :yuppi: :yuppi:

Taranisçileri artırma kampanyası hızla devam ediyor. Bir arkadaşımız daha Taranisli oldu. Hayırlı olsun Alper Bey güle güle kırımsız kullanın. Alper Bey de Taranislileştirebildiklerimizden oldu artık. ;D ;D %p Darısı diğerlerinin başına.

Alper Bey alıcı için teşekkürler tekrar. Mesaj yazdım. Jumperlar alıcıya ait ama çok mühim değil. Fazlasıyla var bende. İsterseniz kalsın lazım olur ilerde.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
:halay: :halay: :yuppi: :yuppi:

Taranisçileri artırma kampanyası hızla devam ediyor. Bir arkadaşımız daha Taranisli oldu. Hayırlı olsun Alper Bey güle güle kırımsız kullanın. Alper Bey de Taranislileştirebildiklerimizden oldu artık. ;D ;D %p Darısı diğerlerinin başına.

Alper Bey alıcı için teşekkürler tekrar. Mesaj yazdım. Jumperlar alıcıya ait ama çok mühim değil. Fazlasıyla var bende. İsterseniz kalsın lazım olur ilerde.

Teşekkürler Nesimi bey. İnşallah hakkını verebilirim kumandanın. Daha sadece açıp, vay be konuşuyor bu diyebildim :D