ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

tayip demir' Alıntı:
Öyleyse bende bu karttan ve filtre için gerekli malzemelerden alırım öyleyse bide bu tam oturuyor galiba frameye neyse bu ay bendeki power board la idare edim siparis verim zaten 1 aydan önce gelmez bakım belki forumda elinde olan vardır satan yada Türkiyedeki sitelerde vardır

benim fotolarda var 22 sayfa da yada 23 sayfada CC3D kontrol kartı üstünde naze bakabilirsin oradan nasıl gözüktüğüne.

Abi Daha önce gördüm zaten işte türkiyeden bulabilirsem alaçam bulamazsam mecbur yurtdışından gelmesini beklicem

Ynt: Ynt: ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Denedim abi sorun yoktur. Peki abi diyelimki parazit yok biz bunu yine de taktık sorun olmaz değilmi.
Hic bir sorun olmaz. Gule gule kullan filtreni diyelim o zaman. :)

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Musa hocam merhaba , ESC leri aldıktan sonra dönüş yapmadın :) Bir problem yoktur inşallah.

Ek olarak ben de spektrum kumanda kullanıyorum. Naze32 ile kumanda da yaptığın ayarları müsait bir zamanında yazabilir misin. Mini quad alanında spektrum kumanda kullanıcısı az olunca kumandadan ayar kısmı benim için tam bir muamma oldu.

Bu da benim canavar . Grip'ten hastalıktan vakit bulursam uçacak inşallah.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tamamdır hocam şimdi fotoları çekip göndericem hemen. esc lerin 2 si çalışıyor herhangibi bir sorun yok diger 3 tanesinin akıbetini bilmiyorum denemedim yani.

İbrahim HOPA' Alıntı:
Musa hocam merhaba , ESC leri aldıktan sonra dönüş yapmadın :) Bir problem yoktur inşallah.
Ek olarak ben de spektrum kumanda kullanıyorum. Naze32 ile kumanda da yaptığın ayarları müsait bir zamanında yazabilir misin. Mini quad alanında spektrum kumanda kullanıcısı az olunca kumandadan ayar kısmı benim için tam bir muamma oldu.
Bu da benim canavar . Grip'ten hastalıktan vakit bulursam uçacak inşallah.

Öncelikle frame tercihin çok güzel...

alıcı ve naze32 bağlantılarını buna göre yapıcaksın...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eğer Channel Map benim gösterdiğim şekilde değil ise tekrar dönüş yapın...

Eyvallah hocam . Benim motor bağlantıları tamam zaten . Naze32'nin altında saklı üstten bakınca görünmüyor. Alıcı olarak da sadece satallite bağlı . Bind edilmiş durumda . Receiver kullanmadığım için bendeki channel map TAER1234 olmak zorunda.

Ben asıl kumandadan model oluştururken yaptığın bir ayar var mı diye sormak istedim. Function List - Servo Setup kısmından herhangi bir ayar yaptın mı ? Mesela aşağıdaki görüntü bir modelin Naze32 kullanan spektrum kumanda kullanıcıları için ayar kısmı verilmiş. Mesela bazı kanalları Reverse yapmış . Bunu neden yapmışlar bilmediğim için bir sorma gereği hissettim.

Görüntüyü aldığım pdf yi de aşağıya ekliyorum . Oradan da kontrol edebilirsin.

Kumanda da yaptığım tek ayar...

Kameranın açısını da ayarladık . Yavaş yavaş ilerliyoruz . Çalışma odasında ısıtma olmayınca ilerlemesi zor oluyor . :coolxf:

FPV kameranın açısı iletkiyle ölçtüğüme göre 14 derece. 11-15 arası birşey olsa kafiydi 14 oldu güzel oldu. :thumbup:

Facebook'ta Mini Quad Club Turkey diye bir grup var. Bir Power distribition board alıp satmaya kalkışacaklar. 11 € maliyeti olan boarda 60 TL yazmışlar. Düzgünce bir yazı yazdık. Yazdığım yorumları silip gruptan atmışlar beni. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı.

Polemik yaratmayalım . Kar gütme amacımız yok diyip attılar gruptan .

Nesimi Abi , sen de üyesin o gruba. Yanlış anlama Nesimi Abi de akıl vermek gibi amacım da yok ama prim verme abi şöyle insanlara.

İbrahim HOPA' Alıntı:
Facebook'ta Mini Quad Club Turkey diye bir grup var. Bir Power distribition board alıp satmaya kalkışacaklar. 11 € maliyeti olan boarda 60 TL yazmışlar. Düzgünce bir yazı yazdık. Yazdığım yorumları silip gruptan atmışlar beni. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı.

Polemik yaratmayalım . Kar gütme amacımız yok diyip attılar gruptan .

Nesimi Abi , sen de üyesin o gruba. Yanlış anlama Nesimi Abi de akıl vermek gibi amacım da yok ama prim verme abi şöyle insanlara.

İbrahim hocam malzemenin satıldığı sitenin linkini atabilirmisin ? bende durumun farkındayım sipariş verdim ama iptal edebilirim...

İbrahim hocam malzemenin satıldığı sitenin linkini atabilirmisin ? bende durumun farkındayım sipariş verdim ama iptal edebilirim...

Musa Abi , aşağıdaki link 4. grup için sipariş verilebilen link. Bundan önceki 3 grup için sipariş alımı yok. Linkte order form var oradan sipariş verilip ödemesi yapılıyor.

2 tane PDB için fiyat 22 € kargo dahil. En avantajlısı 2 tane almak çünkü bir kargoda satıcı 2 tane gönderebileceği belirtmiş. Nesimi Abi alırsa senle onla alabilirsiniz. Biriniz sipariş verir diğeri birine gelince yollar.

İbrahim HOPA' Alıntı:
Musa Abi , aşağıdaki link 4. grup için sipariş verilebilen link. Bundan önceki 3 grup için sipariş alımı yok. Linkte order form var oradan sipariş verilip ödemesi yapılıyor.

2 tane PDB için fiyat 22 € kargo dahil. En avantajlısı 2 tane almak çünkü bir kargoda satıcı 2 tane gönderebileceği belirtmiş. Nesimi Abi alırsa senle onla alabilirsiniz. Biriniz sipariş verir diğeri birine gelince yollar.

teşekkürler buldum. akın bulat alacaktı onunla görişim de öle alim.

Nesimi abi hayırlı günler dün quadı tartma fırsatım oldu. pilsiz ağırlığım 451 gıram pil ile birlikte 601 gıram. yani kullandığım pil gens 1800mah 150 gıram. şimdi sormak istediğim pilsiz ağırlığım iyimi ?

Nesimi abi hayırlı günler dün quadı tartma fırsatım oldu. pilsiz ağırlığım 451 gıram pil ile birlikte 601 gıram. yani kullandığım pil gens 1800mah 150 gıram. şimdi sormak istediğim pilsiz ağırlığım iyimi ?

Musa senin tartıda bir sorun olmasın.

Şu iki resime baktığında bile benimkinin daha ağır olduğu anlaşılıyor. Benim pil 160 gr. Yoksa benim tartıda mı bir sorun var. :rolleyes: :rolleyes: Kıllandım şimdi. Eve gidince tekrar ölçeceğim. Benim en son ölçümde 580 gr çıkmıştı.