ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Ben fpv ekipmanlarıyla 650 700 gr olduğunu düsünüyodum :embarras:

Benimkini elime aldigim zaman pille beraber 500 gr gibi geliyo :)

abi senin quadın üzerindeki parçalar tamamen plastik gibi geldi bana direkler vidalar. demekki çok ağır o zaman hafifletim ben bunu :D

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
abi senin quadın üzerindeki parçalar tamamen plastik gibi geldi bana direkler vidalar. demekki çok ağır o zaman hafifletim ben bunu :D

Standofflar plastik. Oradaki vidalar plastik. Mutlaka hafifletiyor ama bu kadar fark olmamalı. Bende bir de OSD var. Hoş 4-5 gr bir şey de. Akşam tekrar tartacağım. O zaman durum anlaşılır.

Anlaşılan beni geçen yok, fakat ben 2200mah pille 671 gr 'dayım. :halay:

Benim quad bu hali ile 380 gr geliyor.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

1550mah pil ile 520gr geldi.

Fpv ekipmanları gelmedi daha, gelince kaç gr olacak bende merak ediyorum :)

Ben de benimki en ağırlardan biri zannediyordum. 1500maH Lion Power pil ile AUW 561gr geliyor. Meğer en hafiflerden biriymiş :).

tamerkaymakci' Alıntı:
Benim quad bu hali ile 380 gr geliyor.

1550mah pil ile 520gr geldi.

Fpv ekipmanları gelmedi daha, gelince kaç gr olacak bende merak ediyorum :)

Mobius - 40 g
FPV kamera - 20 g
verici - 20 g
filtre, kablo, ıvır zıvır - 10 g

Seninki de 600 ün üzerine çıkacak. Ama senin model biraz kilolu gibi görünüyor. Gerçi motorlar bizimkilerden güçlü. Bu şekilde sorun olmaz gibi geldi bana.

Zafer SAHIN' Alıntı:
Ben de benimki en ağırlardan biri zannediyordum. 1500maH Lion Power pil ile AUW 561gr geliyor. Meğer en hafiflerden biriymiş :).

abi benim lipo sadece 150 gr. quad 451 gr. 1500 pilin grmajına göre seninle aynıyızdır büyük bir ihtimal.

Pil çok kaba gösteriyor bee yaa pilsiz hali çok temiz...

Buda dün akşam geçici yaptığım ledler...

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Mobius - 40 g
FPV kamera - 20 g
verici - 20 g
filtre, kablo, ıvır zıvır - 10 g

Seninki de 600 ün üzerine çıkacak. Ama senin model biraz kilolu gibi görünüyor. Gerçi motorlar bizimkilerden güçlü. Bu şekilde sorun olmaz gibi geldi bana.

Evet Nesimi abi boş ağırlığı 180gr. Alında bir katı iptal etmıştım, 60-70 gr fark ediyor ozaman. Daha başka şeylerde yapacağım ama kırılmasını bekliyorum :D

Zafer SAHIN' Alıntı:

Zafer Bey kullandığımız parçalar ve frame ağırlığı düşünüldüğünde sizinki ideal ağırlıkta diyeceğim ama şöyle de bir durum var benim 1800 pil 160 gr geliyor. Elimdeki 1500 piller 115 gr civarı. Kafadan 35 -40 gr civarı fark var. Yani 540 gr civarlarında olacak benimki. Ya bu iş iyice s.d.k yarışına benzemeye başladı. Benimki seninkinden uzağa hesabına dönüyor. İşler sarpa sarmadan bir nokta koyalım derim ben. ;D ;D :laugh: :lol:

Abi haklısın, en iyisi havalar ısınsın, burada sdk yarıştıracağımıza, alanda quadları yarıştıralım ;D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Zafer Bey kullandığımız parçalar ve frame ağırlığı düşünüldüğünde sizinki ideal ağırlıkta diyeceğim ama şöyle de bir durum var benim 1800 pil 160 gr geliyor. Elimdeki 1500 piller 115 gr civarı. Kafadan 35 -40 gr civarı fark var. Yani 540 gr civarlarında olacak benimki. Ya bu iş iyice s.d.k yarışına benzemeye başladı. Benimki seninkinden uzağa hesabına dönüyor. İşler sarpa sarmadan bir nokta koyalım derim ben. ;D ;D :laugh: :lol:

aynen yarışa girdik gidiyoruz. ama benim quad tabikide hafif :lollol:

O zamanda, yok benimki daha hızlı, yok benimki daha güzel :laugh:. Buyur burdan yak :lol: .