Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Standofflar plastik. Oradaki vidalar plastik. Mutlaka hafifletiyor ama bu kadar fark olmamalı. Bende bir de OSD var. Hoş 4-5 gr bir şey de. Akşam tekrar tartacağım. O zaman durum anlaşılır.
Mobius - 40 g
FPV kamera - 20 g
verici - 20 g
filtre, kablo, ıvır zıvır - 10 g
Seninki de 600 ün üzerine çıkacak. Ama senin model biraz kilolu gibi görünüyor. Gerçi motorlar bizimkilerden güçlü. Bu şekilde sorun olmaz gibi geldi bana.
Mobius - 40 g
FPV kamera - 20 g
verici - 20 g
filtre, kablo, ıvır zıvır - 10 g
Seninki de 600 ün üzerine çıkacak. Ama senin model biraz kilolu gibi görünüyor. Gerçi motorlar bizimkilerden güçlü. Bu şekilde sorun olmaz gibi geldi bana.
Evet Nesimi abi boş ağırlığı 180gr. Alında bir katı iptal etmıştım, 60-70 gr fark ediyor ozaman. Daha başka şeylerde yapacağım ama kırılmasını bekliyorum
Zafer Bey kullandığımız parçalar ve frame ağırlığı düşünüldüğünde sizinki ideal ağırlıkta diyeceğim ama şöyle de bir durum var benim 1800 pil 160 gr geliyor. Elimdeki 1500 piller 115 gr civarı. Kafadan 35 -40 gr civarı fark var. Yani 540 gr civarlarında olacak benimki. Ya bu iş iyice s.d.k yarışına benzemeye başladı. Benimki seninkinden uzağa hesabına dönüyor. İşler sarpa sarmadan bir nokta koyalım derim ben.
Zafer Bey kullandığımız parçalar ve frame ağırlığı düşünüldüğünde sizinki ideal ağırlıkta diyeceğim ama şöyle de bir durum var benim 1800 pil 160 gr geliyor. Elimdeki 1500 piller 115 gr civarı. Kafadan 35 -40 gr civarı fark var. Yani 540 gr civarlarında olacak benimki. Ya bu iş iyice s.d.k yarışına benzemeye başladı. Benimki seninkinden uzağa hesabına dönüyor. İşler sarpa sarmadan bir nokta koyalım derim ben.