Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
mehmet abi RC003079225MY nolu kargoda Gonderi yurtdisina sevk
edildi , Gonderi yurt disina sevk edildi
(Giden), Gonderi musteriden
alinmistir gibi şeyler söylüyor yurt dışına sevk derken ne diyor bu
RC699084455CN Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
05/04/14 09:14 2014-04-05 09:14:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
09/04/14 15:15 2014-04-09 15:15:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
15/04/14 06:42 2014-04-15 06:42:07 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
RC699084455CN Barkod Numarasina Ait İslem Listesi
BARKOD ZAMAN YER DURUMAD ACIKLAMA
YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
(DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)
CEVAP
Barkod No : RC699084455CN Detay :
Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
Gönderen : Alıcı :
Ek Hizmet :
SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
15/04/2014 14:13:57
abi ürün gelir mi acaba pakein içinde aynı üründen 10 tane var.
İsmail bey, gerçekten bravo Aynı soruyu 3 gün önce sordunuz ve aşağıdaki cevabı verdim
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Cevabımı beğenmediniz. TANISMA konusu açmak yerine bu mesajı MODERATOR ŞIKAYET ettiniz, ki bu ben oluyorum. Size özelden mesaj gönderdim cevap bile vermediğiniz.
Bütün bunlardan sonra hala bir SELAM yok ve benzer soru : "KARGOM GUMRUĞE KATILIR MI ?"
Kusura bakmayın, benim size bu saatten sonra yardımcı olmam mümkün değil. Diğer üyelerimiz yardım ederlerse, kendi tercihleri bir şey diyemem.
Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
Arkadaşlar ******** forumda bir arkadaşın yazdığına göre gümrüğe takılan kargoyu almaya gitmiş tc kimlik no ve cep tlf istemişler bunu niye istiyorsunuz diye sormuş yıllık 5 ürün takibi yapabilmek için demiş işi baya sıkı tutmaya başladılar.
akan tekin' Alıntı:
Arkadaşlar ******** forumda bir arkadaşın yazdığına göre gümrüğe takılan kargoyu almaya gitmiş tc kimlik no ve cep tlf istemişler bunu niye istiyorsunuz diye sormuş yıllık 5 ürün takibi yapabilmek için demiş işi baya sıkı tutmaya başladılar.
akan tekin' Alıntı: