Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Burkay Hilaloğlu' Alıntı:
...... Pil shippid oldu ama digeri hala ready to process de swashplate yuzunden mi bekletiliyor? Iptal edebilirmiyim swashplateyi?
Takdir edersiniz ki bu tür soruları bizlerin cevap vermesi mümkün değil. Bu tür extrem durumlarda en güzeli, sorununuzu Canlı CHAT ile ilgili firma elemanları ile çözümlemeyi çalışın.

Ynt: Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Takdir edersiniz ki bu tür soruları bizlerin cevap vermesi mümkün değil. Bu tür extrem durumlarda en güzeli, sorununuzu Canlı CHAT ile ilgili firma elemanları ile çözümlemeyi çalışın.
Tesekkurler abi artik banggoodla ilgili sorulari live chatten soracagim tesekkurler.

Ynt: Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Abi kusura bakma yine birsey sormaliyim pillerimin shipped olalinin ve tracking no nun verilisinin 4.gunundeyim yarin5 olacak ve hala sistemde not found diyor.bu normal mi abi? Cevabini bekliyorum.normal deilse live chatten gorusecegim.

Normal, bazen 1 haftayı bulabiliyor.

Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Konuda 2-3 gun dedigi icin endiselendim abi birde su anda yoldadir degil mi?

Merhabalr kargom bulunduğum ilçede ama bir sorum olacak sondan ikincide ki alici merkez torbayı açtı ifedasinde gerçekten kutu açıldı mı

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1423398510529.png
    uploadfromtaptalk1423398510529.png
    133.6 KB · Görülme: 39
Muhammed Yilmaz' Alıntı:
Merhabalr kargom bulunduğum ilçede ama bir sorum olacak sondan ikincide ki alici merkez torbayı açtı ifedasinde gerçekten kutu açıldı mı
muhammed sorun yok. Nerede ise butun uzakdogu kutularin hepsi acilip, kontrol ediliyor ;) yakinda kargo eline ulasmis olur %p

Peki ürün gümrüğe takılıp % 20 vergi ödememiz gerekiyorsa bu vergiyi nereye ödeyeceğiz yada gümrüğe takıldı vergi ödememiz gerektiğini nerden bileceğiz ?

ünal bozyurt' Alıntı:
Peki ürün gümrüğe takılıp % 20 vergi ödememiz gerekiyorsa bu vergiyi nereye ödeyeceğiz yada gümrüğe takıldı vergi ödememiz gerektiğini nerden bileceğiz ?
Gumruk odemesini gelen teslimatciya elden yapiyoruz Unal.

Hımm teşekkür ederim abi bende ilk yurtdışı alışverişimi yaptım ezuhf aldım :rolleyes: Gerçi kargo takip numarası verdiler fakat 3-4 gündür sisteme düşmedi daha ürün noldu bilmiyorum :)

Geçen hafta bevrc'den alışveriş yaptım bana verdikleri kargo takip numarasıyla hiç bir yerden takip yapamıyorum ptt sayfasında da takip no çok uzun olduğu için sığmıyor ilk alışverişim olduğu için sistem nasıl işliyor bilmiyorum forumda yazılanlara görede bir sonuca varamadım

Arkadaşlar, benim kargom şu an nerde acaba burdan ne anlamalıyız? Türkiye'ye varmış mı?[attachimg=1]

Ekli dosyalar

• Ekran Alýntýsý.PNG
    Ekran Alýntýsý.PNG
    29.1 KB · Görülme: 76

Türkiye'ye gelmek için yola çıkmış 2-3 gün içerisinde Türkiye'ye girer :saygilar:

Sağol Doğukan kardeş :saygilar: