Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

Benim siparişimde çok çileli oldu (kendi hatamdan dolayı) :'( O kadar yazışmamın sonucunda (en sonunda) olayı istediğim gibi neticelendirdim, fakat banggood.com müşteri hizmetleri gerçekten sıkıntılı bir site. Adamlarda iletişim kuramama, karşındakini anlayamama sorunu var... Ama sonunda öyle böyle hallettim. Umarım benim siparişlerimde herhangi bir engele maruz kalmaz ve çabucak elime kavuşur. Çünkü artık realtime takılmak istiyorum :yuppi:

Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

19 Mart ta hk dan lipo sipariş ettim eu depodan 26 sinda yola çıktı 29 unda geldi Çin depodan 1 ay önceki lipo siparişi hala gelmedi

Ynt: Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??

akan tekin' Alıntı:
19 Mart ta hk dan lipo sipariş ettim eu depodan 26 sinda yola çıktı 29 unda geldi Çin depodan 1 ay önceki lipo siparişi hala gelmedi
HK'nın durumu gerçekten tam bir muamma :-\ Sizin EU siparişiniz hemen gelmiş ama gelmeyen bir çok arkadaşların da şikayetleri var. Bakalım bu belirsizlik nereye kadar devam edecek :(

Bende geçenlerde sipariş vermiştim şaşırtıcı bir şekilde 10 günde Istanbul'a giriş yaptı ekspres olmamasına rağmen.Hk şaşırtmaya devam ediyor iyisiyle kötüsüyle :-\

Hk sorununu hallettik derken şimdide Ptt engeli çıktı.10 günde Tr'ye giriş yapıyor 10 gündür de ptt de beklemede.Anlamıyorum nasıl bir çalışma şekilleri var..

PTT son 4 aydır, ne yazık ki gelen tüm paketleri teker teker açıp kontrol ediyor. Bu da cok ciddi vakit kayıplarına neden oluyor :(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Beklemeye devam o zaman :(

18.02.2014 hk çin depodan pil sipariş etmiştim 23.02 de kargoya verildi takip no verildi. 20. gün hk da takip no kayboldu sipariş tekrar hazırlanmaya geçti attığım mail sonucunda 26.03 de kargoya verildi fed ex le bugun geldi

1 hafta oldu diğer ürünün takip numarası gelmedi neden gelmemiş olabilir?file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/ads%C4%B1z.bmp

Herkese iyi akşamlar,

Sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim :saygilar:

Forumdaki hemen hemen her konuda okumama rahmen, yinede sipariş verdiğim ürünümü internet üzerinden takip edemiyorum.

Sipariş numarasını versem birisi bu konuda hakkında bana yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler

Bulut Bey, sipariş numarası değil de Tracking- Takip numarası verirseniz yardımcı olmaya çalışırız ;)

Vereyim Mehmet Bey RX583448331DE

Şimdiden teşekkür ederim :RCKolik:

Bulut' Alıntı:
Vereyim Mehmet Bey RX583448331DE
Bulut Bey doğal olarak PTT sayfasında henüz bir şey yok.

Fakat aşağıdaki Yurtdışı sorgulaması ( ) yapılınca "04.04.2014 00:00 Singapore Arrival at international place of exchange" çıkıyor. Yani henüz Singapore da sırasını bekliyor.

Hımmm anladım. Teşekkürler Mehmet Bey.

Ben o siteyi(trackitonline) kullanmıştım ama sanırım yanlış bakmışım. O site sadece tracking number kullanılarak, ürünün hangi kargo şirketiyle yollandığını öğrenmek için sanıyordum.

Tekrardan teşekkürler %p

ben son 4 siparişimin 2 tanesinde sorun yaşıyorum hobbykingden

hobbykingin verdiği takip no:0043261 ilk defa böyle bi takip no ile karşılaştım.