Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hata o kadar komik bir hatadır ki, herkes bilir, her yerde söylenir, aman dikkat edin denir, ama herkes en az bir kere bu hatayı yapar (benim skorum çok daha yüksek )
Bu yöntemde 502 yerine beyaz tutkal kullanmak çok daha iyi sonuç verir, ilerde yeniden denemek istersen aklında olsun Hatta saman yerine normal kağıt kullanmak da sanki daha iyi olur gibime geliyor ama çok da iddialı konuşamayacağım
Bu hata o kadar komik bir hatadır ki, herkes bilir, her yerde söylenir, aman dikkat edin denir, ama herkes en az bir kere bu hatayı yapar (benim skorum çok daha yüksek )
Bu yöntemde 502 yerine beyaz tutkal kullanmak çok daha iyi sonuç verir, ilerde yeniden denemek istersen aklında olsun Hatta saman yerine normal kağıt kullanmak da sanki daha iyi olur gibime geliyor ama çok da iddialı konuşamayacağım
Bu yöntemi de kesinlikle deneyeceğim. İlk yaptığım boru kılıfı beni çok zorlamıştı. 502 ile saman kağıdını yapıştırmak tam bir işkence. Zira çok zor yapışıyor. Hızlı yapışsın diye sprey kullanmıştım o da sert kabarcıklar oluşturdu. İkinciyi yaparken nispeten daha az zorlandım. Ama kanat borusu tam istediğim gibi oldu. 2021 de de 3 metrelik decathlon yapma hedefim var. Plan, proje her şey hazır.O modelin inşasına kadar baya bir tecrübe kazanacağım.
Özellikle sizlerin yorum ve tavsiyeleri çok önemli benim için.?