Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Adam bi aylık üretimimi kapattı. Bu mesajı Miami'den yazıyorum.
Adam bi aylık üretimimi kapattı. Bu mesajı Miami'den yazıyorum.
Varsa bulduğunuz farkli servolar. Oturur aralarında kıyaslamayı yaparız
Servo konusunda 50cc için 70-100 dolar aralığında savox/hitec dusuk voltaj modellerine bakabilirsiniz (20-40 kg-cm tork)
Merhaba.
Tesadüf tanıştığım bir arkadaşın elinde sıfır 4 Adet Hitec HS-7955TG vardı onları aldım. Araştırdığım kadarı ile 2s pil ile de kullanabileceğim. Geriye 2 adet servo kaldı. Kalan servoları aynısından bulabilirsem aynısından, bulamazsam aynı değerlere yakın güvenilir bir marka alacağım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hitec sitesindeki bilgilere göre servo HV olarak sınıflandırılmamış ancak LV servoları HV olarak kullanan hatırı sayılır kişi var. Biraz yorum bakılırsa muhakkak bilgi çıkar forumlarda. Benim açımdan biraz riskli bir durum. 24 kg-cm fena bir değer değil 6.0v da
Hayırlı olsun tekrardan, güzel servolar...
Çok teşekkür ederim. 6v da kullanacağım. Bir de plotrc nin servosu var linki aşağıda. Onu daha almadım. 2 tane de bu servoyu almak istiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Baslamak yetismenin habercisidir. Ilerleryen fotolarda zirve yarisindaki konumunu belirlemekten keyif alacagim ??
Başlamak bitirmenin yarısı olmasa da elevatörün yarısı olmuş. Arkası da gelir artık. Hadi bakalım...
Vay arkadaş maşallah diyelim de nazar değmesin. Üst üste model inşaatına şahit oluyoruzNe zamandır ben de başlamak için bekliyordum. Sonunda start verildi. Ustalarımın hızına yetişemeyeceğim kesin. Ama yavaş yavaş emin adımlarla gitmek benim için en doğrusu.☺
Boru kanalını kağıttan büküp yapabilirsin.