Volantex Firstar Modeli ile FPV
İrfan ESC nin kılavuzunda 3S desteklediği yazıyordu. ben asıl motorun kaldırmayacağını düşünüyordum ama bu beklenmedik oldu. İyi ki stok malzemelerle devam etmemişim. Motorun pek dayanacağını sanmıyorum.
Dün beklediğim parça elime ulaştı. Modelimi zayıflatmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. FPV kameram çok ağırlık yapıyordu. Fatshark'ın kamerayı da çalıştıramayınca alternatif aramaya başlamıştım. Şu kamerayı buldum ve denemek istiyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Arkadaş aslen gece görüşlü olarak geliyor. Ama etrafındaki ledler çıkabiliyor ve şöyle bir şey kalıyor.
Led paneliyle çapı 2x2 cm. Ve ağırlığı 2 gr civarı.
Bu da eski kameramdaki durum.
Yeni kamera 600 TVL olarak geçiyor ama büyük bir lensi olmadığı için görüş açısı biraz dar. Bu çok sorun olmayacak gibi görünüyor. Akşam evdeki denemelerimde ışık geçişinin büyük kamera kadar iyi olmadığını gördüm ki bu beklenen bir şeydi ama resim kalitesi güzel. İşimi görecek. Kameraya bir pod yapıp modelin üstüne koyayım diye düşünüyorum veya son çare olarak buruna yerleştireceğim. Hafta sonuna kadar hallederim umarım.
Geçen pazar arkadaşımla akşam üzeri piste gittik yine. Akşama doğru rüzgar hafiflemeye başlıyor buralarda. Gündüz ise aşırı sıcak olduğu için bir şey yapılmıyor. Yaklaşık 1 saat bekleyişin ardından rüzgarın daha da artması nedeniyle pistte oturup yaptığımız sohbetler kardır diyerek geri döndük. Bu hafta sonu sabahtan gidebiliriz. Umarım o saatte uyanabiliriz...