Volantex Firstar Modeli ile FPV
Geçmiş olsun İrfan. Bu olabildiğine göre motor mount çokta sağlıklı değilmiş. Peki motoru bu hale getirecek titreşimin nedenini bulabildin mi? Modelde hasar yok gibi birşey. Ucuz atlatılmış.
İrfan ben de daha video yayınlayamadım ama benim modelde bu tür sorunlar olmadı hiç. Motorun itişi de gayet güzel. Hiisediyorum çok yakında güzel bir video ile burada olacağım.
Ama bugünlerde değil. Geçen akşam deneme yaparken yeni kameraya yanlışlıkla biraz fazla elektrik verdiğim için sizlere ömür. Yeni kamera arayışı devam ediyor. Fatsharkın kamerasından alacağım galiba. Uçuş yapamıyorum diye ben de kendimi mavi sulara bıraktım Pazar günü. Hem yeni aksiyon kameramı deneyim dedim. Harika birşeymiş. Ben kafaya koydum bu kamerayı da Firstara takacağım.
irfan buzdağlı' Alıntı:Bu haftada isler kesat yine video yok
Dun yaptigim ucusta motordaki asiri titreme nedeniyle havadayken motor mountu yerinden cikti. Aslinda ucusun videosu elimde var fakat motordaki titreme nedeniyle goruntu cok can sikici. Asiri titreme ve jello var. O nedenle yuklemek istemiyorum ama istenirse onuda yuklerim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Resimdede goruldugu gibi havada yerinden cikan mount nedeniyle govde-kuyruk birlesim bolgesine yakin kisimdeda hasar var. Onun disinda hicbiryerde problem yok. Sansli bir dusus yasadim. Tam inise gececekken yere yakin mesafede olmasina ragmen son anda verdigim elevator sayesinde burun ustu cakilmadi. Hemen hemen govde uzerine indi sayilir. Caliliklar bolgesinde olmasida buyuk sans. Allahtan guvenlik konusunda tedbirliyimde simdilik tum ucuslari antrenman seklinde bos arazide yapiyorum.
Modelin artan agirligida ucusunu cok etkiledi. Nesimi abi 400un uzerindeki agirligiyla o modeli gizel ucurabiliyorsan onunde saygiyla egiliyorum
Geçmiş olsun İrfan. Bu olabildiğine göre motor mount çokta sağlıklı değilmiş. Peki motoru bu hale getirecek titreşimin nedenini bulabildin mi? Modelde hasar yok gibi birşey. Ucuz atlatılmış.
İrfan ben de daha video yayınlayamadım ama benim modelde bu tür sorunlar olmadı hiç. Motorun itişi de gayet güzel. Hiisediyorum çok yakında güzel bir video ile burada olacağım.
Ama bugünlerde değil. Geçen akşam deneme yaparken yeni kameraya yanlışlıkla biraz fazla elektrik verdiğim için sizlere ömür. Yeni kamera arayışı devam ediyor. Fatsharkın kamerasından alacağım galiba. Uçuş yapamıyorum diye ben de kendimi mavi sulara bıraktım Pazar günü. Hem yeni aksiyon kameramı deneyim dedim. Harika birşeymiş. Ben kafaya koydum bu kamerayı da Firstara takacağım.