[Urun]: Spirit Flybarless System Kutu Açılım / Ürün İnceleme / Kurulum ve Ayar

Arkadaslar benim olayım şu. Ünitesi aşırı bir şekilde zorlayınca, ünitenin buna cevabı ne oluyor. Türker abi dediğimi anlamış olsa gerek. Eğer ünite yi bir kullanıp yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum.

Bu arada rasim ve Eskişehir ekibinin ellerine sağlık. Işallah, Nisanda 2 hafta ordayım. Birlikte bi hafta sonu uçma şansımız olur.

Zaten gerek Protos testini, gerekse Spirit testini yapacağız kısmetse Türker abi ile :) Burn teste tabii tutacağız bi nevi :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Benim pilotaj seviyemde fonksiyonel hiçbir fark yok ve rescue çok güzel :D

Ben bu noktadayım :) Tabi protos ile daha rahatım. Emanet olunca model insan ister istemez tedirgin oluyor.

Çok iyi olur gerçekten Erhan... Biz pazarları genelde arazideyiz ve umuyorum ki havalar da daha güzel olacak. Gerçi artık alıştık, eskişehir soğuk memleket... Soğuk da olsa rüzgarlı da olsa karlı da olsa hatta hafif yağmurlu da olsa çıkıyoruz, başka türlü çok bekleriz havaların ısınmasını :laugh:

Eyvallah getirebilirsem 380 getirmeye çalışıcam. Nisan 6 sında kurs başlıyor. 11-12 sinde boş olucam. Kocaeli aslında yakınsa mehmet abilerle bi ortak buluşmada yapabiliriz. Hem de üniteyi değerlendiririz.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Eyvallah getirebilirsem 380 getirmeye çalışıcam. Nisan 6 sında kurs başlıyor. 11-12 sinde boş olucam. Kocaeli aslında yakınsa mehmet abilerle bi ortak buluşmada yapabiliriz. Hem de üniteyi değerlendiririz.

Bekleriz Erhan :) Bu haftasonu Kocaeli'ye gidicez, orada bir konuşuruz, davet ederiz, belki gelirler onlar da.. ;) Buraya gelirken mutlaka heli al yanına, gerçi istediğin heliyi al uçur bizden ama yine de 380 görmek isteriz. Bi de nisan mayıs deme, kalın bişeyler al üstüne mutlaka :D

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Hanimlardan izin alabilirsek :laugh: Turker kardesimle biz de gelmek isteriz :thumbup:

Ya da hanimlari da getirir, Emre'nin haniminin yanina birakiriz ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Bu haftasonu Kocaeli'ye gidicez, orada bir konuşuruz,

Haftaiçi hava durumuna göre yine bi erteleme durumu var :) Net konuşmayalım ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hanimlardan izin alabilirsek :laugh: Turker kardesimle biz de gelmek isteriz :thumbup:

Ya da hanimlari da getirir, Emre'nin haniminin yanina birakiriz ;D

Her zaman.. O zaman haftasonu detayları konuşuruz abi :D

[quote author=Rasim Öztürk ]
Haftaiçi hava durumuna göre yine bi erteleme durumu var :) Net konuşmayalım ;)
[/quote]

Bu hafta sonuda mı Kocaeli olayı yalan olacak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kar geliyormuş, gelmese bile soğuğu yeter... Mehmet abi daha net bilgi verir perşembe cuma gibi ama onca zamandan sonra gitmişken keyifli olsun.

Bu haftasonu spirit ayağına neler çektik biz biliyoruz :) resmen içime işledi, uçuş aralarında arabanın içinde beklemeye başladım bi yerden sonra, o derece :eek:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kar geliyormuş, gelmese bile soğuğu yeter... Mehmet abi daha net bilgi verir perşembe cuma gibi ama onca zamandan sonra gitmişken keyifli olsun.

Bu haftasonu spirit ayağına neler çektik biz biliyoruz :) resmen içime işledi, uçuş aralarında arabanın içinde beklemeye başladım bi yerden sonra, o derece :eek:

Evet ya müthiş soguk vardı bazılarıda sadece hırkaya gelmiş :) Allahtan ürün buna değerdi sonuç güzel di.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gidisat pek iyi degil gibi ama Allah'tan umit kesilmez. Carsamba, persembe %90 netlesir durum. Ona gore hep beraber bir karar verir, olmadi 1 hafta daha erteleriz.

Bence de en azindan donmadan, az da olsa gunesli bir havada soyle mangalli, bol ucus ve muhabbetli guzel bir Bulusma yapalim insallah %p

O zaman 2-3 hafta havalar kötü gitse, ben yetişirim Kocaeli turuna:) :) :)

Valla bu pazar icin wunderground acik ve 18 derece gosteriyor. Bu son gecen kista esk.de model ucuran biri icin yaz demek :D bence bu hafta olur bizim isimiz. Sen de atla gel Erhan :D

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Arkadaslar benim olayım şu. Ünitesi aşırı bir şekilde zorlayınca, ünitenin buna cevabı ne oluyor. Türker abi dediğimi anlamış olsa gerek. Eğer ünite yi bir kullanıp yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum.
Erhan'ım şimdi üniteyi zorlamasına zorlayalım da Rasim'e de yazık. :laugh: Allah muhavaza birşey olurda modeli kırarsak bide. :(

Gerçi sağolsun Rasim kardeşim " Canın sağolsun " diyecektir ama benim burn test için bir spirit sipariş edip mikroya takasım var.

Protos için canın sağolsun abi ne demek :laugh: Benim kötü pilotajımla her gün öleceğine bir gün ölsün :)

Spirit de Mevlüt abinin forzada... Ben ayarcıyım sadece :laugh: