Emre Büyükok
Çalışkan Uye
Ben 10 günde bitirme olayına karşı çıkıyorum. Çalışma saatlerine uymadan çalıştırılan 3D ırgat var. Gece uyurken bile o sabahlıyor ve model 10 günde tabiki yetişiyor.
Ben 10 günde bitirme olayına karşı çıkıyorum. Çalışma saatlerine uymadan çalıştırılan 3D ırgat var. Gece uyurken bile o sabahlıyor ve model 10 günde tabiki yetişiyor.
Koş @Sumer Yamaner abi koş. Bak sabah sabah yine bir "Motivasyon Şeysi" çekmiş Evren kardeşimizModelin bitmiş hali öncesindeki son “Motivasyon Serisi” gelsin
Sayılmaz. Hep hile yaptı...Koş @Sumer Yamaner abi koş. Bak sabah sabah yine bir "Motivasyon Şeysi" çekmiş Evren kardeşimiz
Ben @Sumer Yamaner abimize katılıyorum . Bence @Özgür Evren Varol hocamız bu resimleri ve işlemleri aylar önceden yaptı ve planladı ?. Hatta hazırladı ve model aslında 1-2 ay önce bitmiş vaziyetteydi . Bu işlemleri 10 gün içinde yapıyormuş gibi servis ediyor ??Sayılmaz. Hep hile yaptı...
Evet bu konuda ben de bir kaç rivayet duydum aslı var mı bilemem amaBen @Sumer Yamaner abimize katılıyorum . Bence @Özgür Evren Varol hocamız bu resimleri ve işlemleri aylar önceden yaptı ve planladı ?. Hatta hazırladı ve model aslında 1-2 ay önce bitmiş vaziyetteydi . Bu işlemleri 10 gün içinde yapıyormuş gibi servis ediyor ??
3D yazıcı hızlarını biliyoruz. Bir boyanın kuruma zamanını da... Artık!
Nesine mundar diycem. Altı dahta üstü 3d filament bi ucube işte!Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...