Spirit FBL Rescue / Kurtarma Testi

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Spirit'im İst. Uluslararası Pim'e girmiş hayırlısıyla. :)
Hadi gozun aydin abi :halay:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Teyfik abi Rasim reisten ses yok heralde çat pat ingilizce ile manuelle halledeceğiz bu işi bir ara setup videosu hazırlayacaktı.

(biraz sıkıştırmış olum üniteler gelmek üzere ;D)
Isterse yapmasin Mustafa. Karar verdik forumcak küseceğiz Rasime :laugh: :D

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Teyfik abi Rasim reisten ses yok heralde çat pat ingilizce ile manuelle halledeceğiz bu işi bir ara setup videosu hazırlayacaktı.

(biraz sıkıştırmış olum üniteler gelmek üzere ;D)

Beceremezsem götürürüm Rasim'e ayarlar. ;) Aldırıpta işin içinden sıyrılmak olmaz. ;D

Teşekkür ederim Mehmet Bey.

Abi senden garantiyi aldıktan sonra tamamdır. yapmasa bile yakında Mordo abininki gelir ona Türker hocamla bir ayar çekersiniz bide video tamamdır. :lollol:
Hem benimki latife Rasim reis o işi halleder ondan eminim, ama zaman bulamıyor işten güçten boş oturmaz. :saygilar:

bende baktım gümrüğe girmiş ama giriş saati 20 dakika ileri, :eek: bunu yapanlar bide gümrük vergisi alırlar artık.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim Öztürk' Alıntı:
Modelcilik deyince işin birçok yönü var. Pilotaj, montaj, ayar, yenilikler, estetik, şımarma isteği vs... Baktığımız zaman çoğumuza align servo yeter de artar bile, bana HK seviyesinde de yeter. Ama iş model almaya geldi mi en güzeli olsun en pahalısı olsun... Align olmasın goblin olsun... Bunlar da işin şımarma isteği ve estetik kaygılar.

Bendeki durum şöyle... Şu anki halimden memnunum model açısından, protos'u her yönü ile çok severek kullanıyorum. 130x ile de barışacağız gibi ama belli de olmaz.

Model alacağım zaman, nispeten pahalı da bişey olacaksa bayağı bi yorumlar okuyorum (yurtdışı), setupları inceliyorum, haa şu güzelmiş ben de alayım bari şeklinde yaklaşmıyorum. Goblin'e gelince, güzel makine... Ama olmazsa olmaz değil benim için. Geçen alana gittik, on tane vardı kafadan... On birincisine gerek yok. Resmen goblin enflasyonu var...

Hem bu vesile ile farklı modelleri denemiş oluyoruz, güzel de oluyor.

Düşüncelerine katılıyorum. :saygilar:

Align olsun. :halay: Mis cihaz, bind et ve uç :laugh: Üye girişi ile 1252 dolar.( )

Ama asıl sorun ben hobinin amacının artık uçuş yapmak veya pilotaj geliştirmekten ziyade, yüksek maliyetli heliler toplayıp; bir maiden uçuş yapıp vitrinde süs olarak kullanmak ve arada hover yapmaya döndüğünü düşünüyorum. Ne yazık ki bunuda paylaşılan uçuş videolarına yapılan yorumların çoğu zaman 4-5 yorumu geçmemesinden anlayabiliyorum.

Ben güncel gelişmeleri de çok fazla takip etmiyorum. 3gx ünitem var, bana yetiyor. Şu seviyede bana yetmiyor diyebileceğim bir noktası yok. O nokta olsada pilotaja bağlarım herhalde. Japonların bir sözü var; ''çalışıyorsa kurcalama''. Sürekli model toplamak ve masa başında heliyle uğraşmayı fazlaca zaman kaybı, yıpratıcı ve asıl amaçtan saptırıcı buluyorum. :saygilar:

Arda Erkan' Alıntı:
Sürekli model toplamak ve masa başında heliyle uğraşmayı fazlaca zaman kaybı, yıpratıcı ve asıl amaçtan saptırıcı buluyorum. :saygilar:

:bravo: :bravo: :bravo:

Hepsi zevkin bir parçası tabii Arda ama, dediklerine de aynen katılıyorum. Kaşıntılarım büyük oranda geçti, protosla güzel bir yaz geçirmeyi planlıyorum.

On numara model. Yakışıklıda, daha ne olsun. Bol bol uçuş. :) :) :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hayırlı olsun, ben de DEMO mod üzerinden video işine girdim. Aslında gevezelik yapıyorum uzun uzun ama olsun :)

Erhan Bey hayırlı olsun...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok sağolun teşekkürler.

Bu kolay kurulumda. Helikopterin marka modeline göre bir şeyim var. Orda Goblin 380 yok. Onun yerine gaui x3 seçimi yapsak sıkıntı olmaz heralde.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Çok sağolun teşekkürler.

Bu kolay kurulumda. Helikopterin marka modeline göre bir şeyim var. Orda Goblin 380 yok. Onun yerine gaui x3 seçimi yapsak sıkıntı olmaz heralde.

olmaz bence ;)

Erhan hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. %p

Maşallah baya kişi aldı galiba bu arada.Herkese hayırlı olsun :) Rasim senin yerinde olsam bu konuları refarans olarak kullanır firmalardan inceleme yapmak için beldesiz ürün talep ederdim.Hem onlar kazanır, hem sen. :laugh: :laugh:

Arda Erkan' Alıntı:
Erhan hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. %p

Maşallah baya kişi aldı galiba bu arada.Herkese hayırlı olsun :) Rasim senin yerinde olsam bu konuları refarans olarak kullanır firmalardan inceleme yapmak için beldesiz ürün talep ederdim.Hem onlar kazanır, hem sen. :laugh: :laugh:
Çok sağol teşekkürler. Yeni cihazları denemeyi seviyorum.

Yeni unite hayirli olsun Erhan :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hayırlı olsun, ben de DEMO mod üzerinden video işine girdim. Aslında gevezelik yapıyorum uzun uzun ama olsun :)
Hadi bakalim, dort gozle videonun bitmesini bekliyoruz Rasim :halay: :yuppi: