Spirit FBL Rescue / Kurtarma Testi

Forumları karıştırırken, şu mesaja denk geldim;

Rescue is covered by very same patent as bavarianDemon, so principle is similar.
Adamlar bastırmışlar parayı, BD ile aynı patenti almışlar... Şimdi bu demek oluyor ki biz 3SX'e onca parayı boşuna verdik :) ...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Öyle bir sınır yok Cahit hocam, ayrıca Türker abi daha net söyler de benim gözlemim de o yönde; bavariandan daha hızlı tepki veriyor. Belki bi ayarı vardır bavarianda da...

Çok ani yani toplayıp yükselmesi. Ki rescue collective pitch değeri %80 kullanıyoruz çünkü öyle tavsiye ediliyor, servolara aşırı yük binmesin diye. Buna rağmen çok iyi...
5 metre irtifanın altında bir problem olduğunda rescue'ya basma refleks hızımız ve sonrasında küçükte olsa modelinde toparlanması için ihtiyaç olacak zamanı düşünürsek kırım riski yüksek bana kalırsa.

Bu irtifalarda ancak şöyle bir faydası olacaktır. Örneğin 1 - 2 metrede invertte duruyorsunuz modelle, kuyruk falan çevirdiniz derken dikkatiniz dağıldı ve modelden koptunuz (sağ - sol karıştı) ama bu arada yere o kadar yakınsınız ki kontrol verip modelin tepkisine göre yönü kontrol etme imkanı da yok diyelim. Bu durumda rescue modeli kurtarır. :yuppi:

Bu bile az birşey değildir bana göre ;)

Anlaşılan sadece Rasimi banlamak yetmez. Bence Forum komple kapatılmalı... :laugh:

Beni de ekleyin toplu siparişe..

Herkes tek tek verdi sanırım siparişi Serkan hocam.

İlker Sönmez' Alıntı:
Üniteyi almak dert değilde neye takacam o dert var :)
İlker abi bende de aynı problem var. :laugh:

700'e takabilirim ama malum o genelde evde güzel duruyor. :laugh: Ayarları falan tamam, pek kurcalayasımda yok açıkçası. :)

serkan sinan' Alıntı:
Anlaşılan sadece Rasimi banlamak yetmez. Bence Forum komple kapatılmalı... :laugh:

Beni de ekleyin toplu siparişe..

Hadi bakalım ne zamandır bi kampanya falan paylaşmıyorduk... Harcamadan olur mu :D

Pamuk eller cebe ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hadi bakalım ne zamandır bi kampanya falan paylaşmıyorduk... Harcamadan olur mu :D

Pamuk eller cebe ;D
Rasim ünitenin fiyatı çok yüksek olmayınca pek toplu siparişlik bir durum kalmadı gibi. Zaten herkes almış. :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
İlker abi bende de aynı problem var. :laugh:

700'e takabilirim ama malum o genelde evde güzel duruyor, ayarları falanda tamam, pek kurcalayasımda yok açıkçası. :)

O dert bende de var :D Ama yazık 700 evde durmasın. Son istihbarata göre spirit geliştiricileri governor testlerine de başlamışlar. Tam nitro 700'lük olacak ünite bence :D

Emre Kaman' Alıntı:
... Son istihbarata göre spirit geliştiricileri governor testlerine de başlamışlar. Tam nitro 700'lük olacak ünite bence :D
Durum kötüye gidiyor. :laugh: :lol:

O zaman iş başa düştü desene Tevfik Abi...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yaa şimdi şöyle de bir durum var.

Kimi ünite var, amerikadan geliyor en ucuzu 25 dolar kargo, iki haftadan önce de gelmez. Düşük de göstermezler... Bunda 6 dolar kargo, hemen geliyor, fiyat 0 (sıfır) dolar gösteriliyor.

Kimi ünite android uygulamasına bile sahip değil. Olanlar da applicationu ayrıca para ile satıyor. Bunda bluetooth desteği var, application güzel ve ücretsiz.

Log viewer, spectrum analyzer, bec tester... Her bi özellik var. Çift satellite, sbus, ıvır zıvır bağlatı tipleri... Detay ayar imkanı...

Buna da pazarlık olmasın artık :) Governor için de çalışıyorlarmış... Kimi üniteler gibi v2 çıkaracaklarını sanmıyorum, bunu yazılım güncelleme ile sunarlar bence bizlere de... (kimi den kastım bavarian :laugh: )

Bir artısı da mac desteği sunmaları. Buna artı dememin sebebi mac kullanıcısı olmam değil, sonuçta windows da var bir köşede ama, geliştiricilerin müşterilerine değer verdiklerini gösteriyor bence. Diğer bütün ünitelerin eksiğidir bu. Son teknoloji ürün yapıyorsun ama kullanıcılarını tek bir işletim sistemine mahkum ediyorsun. Bir de vstabinin vardı mac versiyonu ama çalışmamıştı, çok da üstünde durmamıştım. Ayrıca Skookum ve Bavarianın (en pahalı iki ünite) bluetooth desteği bile olmaması da manidar bence.

Toplu getirmek konusunda şu durumu düşünüp siparisi geçtim, ikiden fazla bir pakette kesin ticari diye gümrük vergisi bırakırlar en azından ben öyle düşünüyorum. ürünler bir kişiye gelecek dağıtım için hemen hemen aynı kargo parası çıkacak 20 kadar alsak belki bir yüzde 30 indirim alırız oda bayii felan olmak lazım bende verildi gelsin dedim. Bir an gaza felip gectim siparisi yoksa bekleye bilirdi.

SM-G900F cihazımdan gönderildi