Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tevfik Bey hayırlı olsun. Hangi siteden alıyordunuz. resmi sitesinden mi? link atasrsanız sevinirim. Ben de alıcam. Ama şu an yurt dışı için kullandığım kartı iptal ettim. yeni kredi kartı almam lazım. o nedenle birinizden benim yerime almanızı rica edebilirim. Ücretini hesabınıza hemen gönderirim.
Cahit hocam, satellite kullanıyorsanız ikinci satellite ı bağlayabilmek için spektrum adapter var ben onun v2 olanını aldım. Aslında tek kullanıyorum da büyük model alınca çift takarım, elimde bulunsun diye aldım.
Teşekkür ederim abi sanada hayırlı olsun. inşallah sende bende kırımlari en aza indiririz, bana kırımdan kurtulmak bana zor geliyor ama alışacagiz rescue basmaya mecbur
Tevfik abi ve Mustafa kardesim her ikinizi de hayirli olsun. Insallah bu unite ile pilotajda en az 1-2 seviye birden atlayacaksiniz simdiden Kirimsiz, bol keyifli ucuslar
Bu arada tabii ki bunlarin ucabilmesi icin birilerinin AYAR VIDEO konusunu paylasmasi gerekiyor Tabii baska islerle ugrasmaktan vakit bulabilirse