Spirit FBL Rescue / Kurtarma Testi

Emre Kaman' Alıntı:
Ayrıca Skookum ve Bavarianın (en pahalı iki ünite) bluetooth desteği bile olmaması da manidar bence.

v2 versiyonlarında çıkar abi merak etme :laugh: Biraz kaymak topladılar, bir iki cilalama, ek özelliklerle biraz daha kaymak toplarlar :laugh:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Toplu getirmek konusunda şu durumu düşünüp siparisi geçtim, ikiden fazla bir pakette kesin ticari diye gümrük vergisi bırakırlar en azından ben öyle düşünüyorum. ürünler bir kişiye gelecek dağıtım için hemen hemen aynı kargo parası çıkacak 20 kadar alsak belki bir yüzde 30 indirim alırız oda bayii felan olmak lazım bende verildi gelsin dedim. Bir an gaza felip gectim siparisi yoksa bekleye bilirdi.

SM-G900F cihazımdan gönderildi
Musfata toplu sipariş demek sadece fiyat anlaşması için geçerli. Yoksa herkes bireysel ödeme yapıp, ürünleri ayrı ayrı alacak. Netice de kargosu da çok uygun.

Neyse sizinki de hayırlı olsun. Bu fiyatta gayet güzel :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
v2 versiyonlarında çıkar abi merak etme :laugh: Biraz kaymak topladılar, bir iki cilalama, ek özelliklerle biraz daha kaymak toplarlar :laugh:
Sipirit de sanki ileri de farklı olacak Rasim :D Yeni girdikleri ligde taraftar toplamaya çalışıyorlar bence ;D Ama sonuç ne olursa olsun, müşteri olarak biz kazanalım da gerisi hikaye :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Sipirit de sanki ileri de farklı olacak Rasim :D Yeni girdikleri ligde taraftar toplamaya çalışıyorlar bence ;D Ama sonuç ne olursa olsun, müşteri olarak biz kazanalım da gerisi hikaye :thumbup:

Onu ilerde görürüz Mehmet abi, şimdiden birşey diyemeyiz. Biz bu arada, kendilerini kabul ettirme sürecinde ne koparsak kar dediğin gibi. Bizim ne dezavantajımız olabilir? Belki gelişim sürecindeki sıkıntılara maruz kalmak. Ama yapılan testlerde gördük ki ünite canavar :)

Benimkinin yolculuğu başlamış ceska posta ile :D

Bu videoda invert pozisyondaykende normale dönüp yükseliyor.

Videoyu yüklemeyi beceremediğim için linkini koyuyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tevfik abi iki şekli var.

Birisi rescue(normal), her halükarda düz pozisyona alıp yükseltiyor, videodaki gibi...

Diğeri rescue(acro), hangi pozisyona yakınsa ordan yükselmesi durumu... Bizce bu daha mantıklı... Yani özellikle yere yakın, modelin düze dönmesinin zor olduğu durumda. Bir de tabii servolara çok yük biniyor invertten normale döndürene kadar. Acro'da daha az düzeltip yükseltiyor.

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Bu videoda invert pozisyondaykende normale dönüp yükseliyor.

Videoyu yüklemeyi beceremediğim için linkini koyuyorum.
Tevfik abi linki duzeltim. Su sekilde veriyoruz abi.

Cevabi zaten Rasim vermis. Benzer ozellik HC-3sx var. Bu sene Ikon da yapilacak versiyon degisikligi sonrasi o da bunlarada benzeyecek buyuk ihtimal ;)

Ikona yeni versiyon mu geliyor Mehmet abi. Hiç dikkatimi çekmedi internette. [emoji1] .olursa iyi olur tabiki. Yenilikler iyidir.Ben memnunum ikondan ne yalan soylim. 3 modelde de ıkon takılı. Çok seferde kurtardı modellerimi.

Mesut Sert' Alıntı:
Ikona yeni versiyon mu geliyor Mehmet abi. Hiç dikkatimi çekmedi internette. [emoji1] .olursa iyi olur tabiki. Yenilikler iyidir.Ben memnunum ikondan ne yalan soylim. 3 modelde de ıkon takılı. Çok seferde kurtardı modellerimi.
Micro ikonu Helifreak de paylasan test pilotu konu hakkinda kisa bilgi paylasmisti ben de oradan okudum.

Ilk etapta cikan Micro ikonda bildigimiz self level tarzi kurtarma olacakmis. Ama cok yakin bir zamanda tum ikonlarda gercek rescue ozelligi gelecek seklinde direkt olmasa da imada bulundu. Bakalim gorelim. Olmasi gercekten cok iyi olur. Ne kadar cok secenek o kadar cok rekabet ve dogal olarak daha makul fiyatlar :thumbup:

Cok guzel haber abi :)

İyi haber bu Mehmet abi[emoji1] [emoji1]

Mevcut ünitenin fiyatını 180 lere çektiler... v2 versiyonu çıkarıp ordan ittirmeye kalkmasınlar :laugh:

rescue da eklenirse mevcutlara, fiyatı yine 225 lere çekerler en azından belki daha fazla...

Edit: ücretli bir software update sanırım daha makul bir seçenek olur herkes açısından. vbar'ın proya yükseltilmesi gibi... rescue update isteyen verecek yuz dolar daha ;D Bu arada yeni çıkan v2 versiyonlar da eski ünitenin fiyatı + pro bedeli gibi olur... Tüccar zihniyetli adamım :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mevcut ünitenin fiyatını 180 lere çektiler... v2 versiyonu çıkarıp ordan ittirmeye kalkmasınlar :laugh:

rescue da eklenirse mevcutlara, fiyatı yine 225 lere çekerler en azından belki daha fazla...

Rasim toplayalım bir 380 artık :)

380 boyutuna gerek duymuyorum, protos fazlasıyla tatmin ediyor :)

şartlar uygunlaştığında logo600sx alırım, o da bu sene olmaz :rolleyes: