Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DX7eu Mevlüt abide vardı bi aralar, o ara biraz kullandım ama kullanımı bana zor geliyor. Menüler arası gezinmesi falan aynı şekilde... DX9 çok iyi tercih olmuş
DX7eu Mevlüt abide vardı bi aralar, o ara biraz kullandım ama kullanımı bana zor geliyor. Menüler arası gezinmesi falan aynı şekilde... DX9 çok iyi tercih olmuş
Hayırlı olsun Kumandanız.
Ben de birkaçgün önce kumandamı yenilemek üzreydim. Aklımda ya DX9 ya da Graupner vardı. Graupnere ayrı bir hayranlığım var ama ayar işleri zor mu bilemiyorum.
Sonra düşündüm ki Dx9 da alsam ayar işleri ile uğraşacağım bir daha ki Dx7s ten dx9 a geçmeye değer mi? sanırım daha doğru bir kararla şarj aletimi değiştirdim.
tabi sizde Dx7 olduğundan ayar konusunda ciddi fark yaratacaktır.
Cahit Bey, İbrahim Kardeşim, Hakan Abi sağ olun.
Ben bu değişimin en faydalı yanlarını, rescue ve idle siviçlerini daha rahat kullanabilek olmam da görüyorum, güncel menu atanabilir siviçler vs. Daha birçok fark kullandıkça çıkacaktır diyr düşünüyorum. Zaten kullananların memnuniyeti ortada doğtu bir tercih yaptık yardımlarınızla.
Hakan Abi uygun zamanda inşallah sende değiştirirsin.