Spektrum DX9 Kumanda Kutu Inceleme - Unboxing

Murat Çengel' Alıntı:
bu kumanda evrensel mi?
Evrensel mi derken ?? Yani extra alıcılar alınarak istenilen modelde kullanılabilir, eğer bunu kasdediyorsanız ;)

Evrensel derken butun heliciler dx9 mu kullaniyor demek istenmis galiba yada ben oyle algiladim.

Yok dx9 dünyasal, kendi çalışma dunyasi var dsmx ve dms2 o dünyada ilerliyor.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Mehmet Can Seymen' Alıntı:
Evrensel derken butun heliciler dx9 mu kullaniyor demek istenmis galiba yada ben oyle algiladim.
hayır bütün heliciler bu kumandayı kullanmıyor. bir de bu kumandayla uçak da uçurulur. Heli kumandası veya uçak kumandası diye bir ayrım yok. Belki uçakçılar tırtıklı gaz kolu tercih ederler o ayrı.

Cahit Kaş' Alıntı:
hayır bütün heliciler bu kumandayı kullanmıyor. bir de bu kumandayla uçak da uçurulur. Heli kumandası veya uçak kumandası diye bir ayrım yok. Belki uçakçılar tırtıklı gaz kolu tercih ederler o ayrı.
Cahit abi elbette butun heliciler dx9 kullanmiyor demek istedigim cogu kisi spektrum kullaniyor, forumda gordugum kadariyla, elbette farkli kumandalar kullananlarda var fakat Rasim abi haric cogu kisi spektrum kullaniyor :)

Cahit abi elbette butun heliciler dx9 kullanmiyor demek istedigim cogu kisi spektrum kullaniyor, forumda gordugum kadariyla, elbette farkli kumandalar kullananlarda var fakat Rasim abi haric cogu kisi spektrum kullaniyor :)
Aynen oyle Mehmet. Hatta daha yakin bir zamana kadar Rasim kardesimiz de DX9 kullaniyordu :laugh:

Ozellikle eski DX9 ozelliklerine gore fiyati cok iyi. Bir de genel de Turkiye de O donem en cok yaginsa genelde onu tercih etme durumu var. Malum teknik destek ve yardim alma kolayligi nedeniyle. Bu nedenlerden dolayi Ozellikle son 2 yildir RCKOLIK ailesinde Spektrum kumandalar cok revaçta :)

Zaten yeni bişey denemesin arkadaşlar, amaannnnn ağızları cıs olur ;D
Yani ülkedeki araştırma tembelliğinin yansımaları bunlar... Ben yeni bişey denemeyeyim, sonra yardım alamam, ama bunu alırsam falanca filanca da kullanıyor, başım sıkışırsa onlara sorarım falan filan...

Arkadaşlar Mordo abimin Graupner kullanmasına, o kumanda ile ilgili youtubeda ingilizce 1 (bir) tane bile ayar videosu bulunmamasına, yine de kendine yetecek kadar tüm fonksiyonları ile kullanmasına bakıp, şapkalarını önlerine koysunlar :p

Bir de, bu başlığı futabacılar basar yakında, ne demek herkeş spektrum kullanıyor, biz neciyiz diye :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bir de, bu başlığı futabacılar basar yakında, ne demek herkeş spektrum kullanıyor, biz neciyiz diye :D
Emre abiyi unutmusum kusura bakmasin :)
Spektrum kullanmayan diger abilerimden de yaptigim genelleme icin ozur diliyorum.

Pardon ben telden okuyunca yanlış anlamışım :laugh: :laugh:

Kusura bakmayın DX9 kumanda için alıcıda anten kullanımına gerek varmı yoksa AR9020'nin dahili anteni yeterli gelir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

NOT: Bu soru ile ilgili cevaplar aşağıdaki konuya TAŞINMIŞTIR.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Zaten yeni bişey denemesin arkadaşlar, amaannnnn ağızları cıs olur ;D
Yani ülkedeki araştırma tembelliğinin yansımaları bunlar... Ben yeni bişey denemeyeyim, sonra yardım alamam, ama bunu alırsam falanca filanca da kullanıyor, başım sıkışırsa onlara sorarım falan filan...

Arkadaşlar Mordo abimin Graupner kullanmasına, o kumanda ile ilgili youtubeda ingilizce 1 (bir) tane bile ayar videosu bulunmamasına, yine de kendine yetecek kadar tüm fonksiyonları ile kullanmasına bakıp, şapkalarını önlerine koysunlar :p

Sen de eski Spektrumcusun Rasim , şu anda da spektrumun level atlamış halisin ;) :evil: ;D

Paket için bugün arandım ups tarafından, gümrük işlemleri için vekalet istiyorlarmış. İmzayı gönderince işleme devam edecekler.

Mustafa Hacılar' Alıntı:
Paket için bugün arandım ups tarafından, gümrük işlemleri için vekalet istiyorlarmış. İmzayı gönderince işleme devam edecekler.
UPS ile gümrük inceleme giren kargo hiç duymamıştım Mustafa :embarras: Kaldı ki faturayı malum şekilde göstermiştik... Inşallah bir sıkıntı olmadan incelemeden çıkar diyelim ;)

Şans işi abi, açıklama olarak vekalet belgesi eksik diyor aynı mail fast lad e de atılmış bilgi olarak ben tarama işlemi yapamadım şuan için ama vekaleti imzalayıp faks ve fotoğrafını çekip mail olarak attım hızlı tepki verdiler işleme alındı diye bakalım akşama belli olur gibi :)