Spektrum DX9 Kumanda Kutu Inceleme - Unboxing

Yeni kumandanız hayırlı olsun Mehmet bey, benim de çok beğendiğim bir model. :thumbup: Darısı bizlere olur inşallah ;)

Güle güle kullanın, kırımsız uçuşlar dilerim :saygilar:

Şimdilik bu tarz kumanda seçenekleri bana çok uzak olduğundan pek anlamıyorum ama, iyi birşey olduğu belli :D Bana hayırlı olsun ve güle güle kullanın demek kalıyor :saygilar:

Çok teşekkürler arkadaşlar :thumbup:

Bundan 3 yıl önce modelciliğe ilk başlarken, nereye kadar gideceğimden çok emin değildim. O zamanlar bildiğimiz tek bir kumanda vardı o da Futaba. Ben 6 kanal almak istemiştim, en ucuzu olduğundan :laugh:. Sağolsun Türker kardeşim abi bari alacaksan 7 kanal al, zira 6 kanal Futaba'nın menüleri çok karışık demişti.

İyi ki sözünü dinlemişim o zamanlar ve Futaba 7C almışım. 3 yıl oldukça mutlu bir beraberliğimiz oldu kendisi ile :)

Sonra micro işine girince DMS2 protokolüne şiddetle ihtiyaç duydum. Bu nedenle kumanda değişime gittim. Ama tek fark bu sefer bari olmuşken biraz daha lüksü olsun dedim ve DX9 aldım :D Herhalde bu kumanda benim ömrümü savar :lol: :lol: (Bizim oraların meşhur bir değişidir - Yani ömrün yenisini almaya yetmez banasında :laugh: )

hitec 9x den sonraki tercihim bu kumanda.Mehmet bey in nekadar memnun kaldığı ile zaman içerisinde hitec ile yerdeğiştirebilir seçimimde.
hayırlı olsun ... şimdilik takibi...Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin spektrum 99 da görmenizi dilerim :laugh:

Ne güzel kumandaymış :) Stickleri switchleri de çok hoş görünüyor... Aaa aaa... Hem de konuşuyormuş.. :)

Keşke benim olsaaaa ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ne güzel kumandaymış :) Stickleri switchleri de çok hoş görünüyor... Aaa aaa... Hem de konuşuyormuş.. :)

Keşke benim olsaaaa ;D
Yoksa geçtin mi siparişi Rasim :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yoksa geçtin mi siparişi Rasim

Yaptım bi çılgınlık, bakalım beklemedeyim Mehmet abi :laugh:

Bu beşinci Spektrum oldu, artık son olur diye düşünüyorum.

Bekarken bütün ekipmanı dizeyim diyorum. Evli abilerimin hali ortada :laugh: Benim de olacağım daha farklı değil...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bekarken bütün ekipmanı dizeyim diyorum. Evli abilerimin hali ortada :laugh: Benim de olacağım daha farklı değil...
Yalnız bu gidişle bekar kalırsın Rasim. :lollol: :lol: :lol:

Kötü birşey mi bu tartışılabilir tabi. :laugh: :laugh: :laugh:

Hadi hayırlı olsun Rasim , ekipman tamamdır... :laugh: (Belki.....teknoloji bu hızla giderse.....)

Türker Akgün' Alıntı:
Yalnız bu gidişle bekar kalırsın Rasim. :lollol: :lol: :lol:

Kötü birşey mi bu tartışılabilir tabi. :laugh: :laugh: :laugh:

Kader kısmet bu işler Türker abi, düğüne davet ederim ilerde bir zaman ;) Bi v977 takarsın artık ;D

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun Rasim , ekipman tamamdır... :laugh: (Belki.....teknoloji bu hızla giderse.....)

Teşekkür ederim Hakan abi. Kumandada daha fazla çıkmayı düşünmüyorum. Heli olarak opsiyonları açık tutayım. Önümüzdeki yıl promosyon parası yatınca bakarsın bi yeşil peri alırım :D

Hayırlı olsun Rasim :) valla kaşla göz arasında yine birşeyler yapmışsın :laugh: güle güle kullan güzel kumanda. %p

Muhtemelen fastlad'den almışsındır ;D

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Hayırlı olsun Rasim :) valla kaşla göz arasında yine birşeyler yapmışsın :laugh: güle güle kullan güzel kumanda. %p
Muhtemelen fastlad'den almışsındır ;D

Bi rahat durmuyorum Tevfik abi :) Fastlad her daim ;)

Bakalım bekliyorum daha mail atmadılar kargo bedelini...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi rahat durmuyorum Tevfik abi :) Fastlad her daim ;)

Bakalım bekliyorum daha mail atmadılar kargo bedelini...

Bende soracaktım sana, az önce denemek için sepete ekledim ama kargo bedeli çıkmamıştı :rolleyes: kargo bedelini merak etmiştim. :D