Sohbet Odası

Sohbet Odası

Okullar başlayınca model ile uğraşmaya hiç vakit kalmadı. Kafadmda bir sürü proje lerden birisi var. Vakit yok. Kumandanın yerini bile unuttum.
Tekrar herkese Selamlar.

Sohbet Odası

Yaa arada bakıyorum ne muhabetler dönmüş diye, var bir iki kıpırdanma ama... Ne bileyim yine multi konuları, uçak falan...

RCKolik içinde tamamen bu arayüzden bağımsız, bu anasayfadan bağımsız, ayrı bir "forumcuk" oluşsa, kendi giriş sayfası falan ayrı olsa... İsmi de "RCKolik Mini" veya "RCKolik Heli" falan olsa, samimiyetle söylüyorum bu tarafa adımımı atmam, orda takılırım sürekli.

O kadar ilgimi çekmiyor yani diğer dallar. Onları böylesi yoğun görünce bu forum benim için heliteknik gibi oluyor, o anlarda ait hissedemiyorum kendimi ortama...

Madem başkaları bi faaliyette bulunmuyor, sen bulun heli adına diyenleriniz olabilir. Onlara da aktif olarak sadece bir buçuk yıldır bu forumda yer aldığımı, buna rağmen bu süre içinde en aktif kullanıcılardan biri olduğumu hatırlatır saygılar sunarım :)

İçimi döktüm, herkese iyi geceler olsun :saygilar:

Sohbet Odası

Rasim Öztürk' Alıntı:
RCKolik içinde tamamen bu arayüzden bağımsız, bu anasayfadan bağımsız, ayrı bir "forumcuk" oluşsa, kendi giriş sayfası falan ayrı olsa... İsmi de "RCKolik Mini" veya "RCKolik Heli" falan olsa, samimiyetle söylüyorum bu tarafa adımımı atmam, orda takılırım sürekli.
%100 tam olmasa da istediğin şeyi zaten yapabiliyorsun. Sadece ilgilendiğin konulardaki mesajları görüp, diğerlerini filitrelemen mümkün. Bunun için:

SON MESAJLAR yazısının hemen yanındaki AYARLA kısmına tıklaman yeterli Rasimcim ;) Umarım kısmı de olsa işini görür :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sohbet Odası

Kısmi ne demek, tam olarak işimi gördü Mehmet abi, Allah razı olsun, tuttuğunu altın etsin :)

Görüntülenen son mesaj sayısı 15'e düştü ama sorun değil, az olsun öz olsun. Bütün uçak, multi, alım satım, tanışma konularını filtreledim, böylesi çok daha güzel oldu ;)

Sohbet Odası

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kısmi ne demek, tam olarak işimi gördü Mehmet abi, Allah razı olsun, tuttuğunu altın etsin :)

Görüntülenen son mesaj sayısı 15'e düştü ama sorun değil, az olsun öz olsun. Bütün uçak, multi, alım satım, tanışma konularını filtreledim, böylesi çok daha güzel oldu ;)
Vay süper, işin çözüldü ise ne mutlu bize :halay:

Sohbet Odası

Rasim Öztürk' Alıntı:

Rasim bu özelliğin kullanılmasıyla belli şeyleri kabul etmiş oluyorsun. Forum kuralları gereği özelliğin aktif edilmesiyle beraber

" Yok ben duymadım, aman onu nasıl bilmedim, niye bana haber vermediniz... " gibi sitemkar serzenişlerde bulunmak yasaktır. :lollol: :lol: :lol:

Sırf Sümer abi yüzünden kullanamıyorum ben bunu mesela. :laugh:

Sohbet Odası

Valla bu kişiselleştirme mevzuu daha önce konuşulmuşsa da atlamışım sanırım ben. Çok faydalı bi özellikmiş.

Tabii o muhabbetler de eğlenceli, arada bir doğrudan kendi bölümlerine girerek son muhabbetleri takip ederim. Ama her gün her gün cheerson cx-20, multi topladım seçimlerin nasıl, kapron depron balsa...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sohbet Odası

Hobbyking ten alışveriş yapcam dün ininal karta 200 tl yatırdım ama paket 200 ü geçti bugün 100tl daha yatırayım dedim ing atm ye gittim. Herşeyi yaptım para istedi parayı verdim işlem gerçekleştiriliyor bekleyin dedi sonra işlem gerçekleştirilemedi yazısı çıktı sonra benim parayı geri vermedi. Hesaba baktım para gözükmüyor. Yarın okuldan sonra direk bankaya gitcem. Hiç başına gelen var mı?

Sohbet Odası

Benzer bir olay halkbank atm sinde basima geldi miktar fazla olmadigi icin ustunde durmamistim fakat ertesi gun bankadan aradilar su atm de islem yaptinizmi diye bende olayi anlatinca tamam hemen hesabiniza geciyoruz parayi dediler ve gercektende 5 dk sonra para hesabimdaydi.Siz hatri sayilir bir miktar yatirmissiniz bence pesini birakmayip bir an once banka ile iletisime gecin..

Sohbet Odası

Mehmet Can Seymen' Alıntı:
Benzer bir olay halkbank atm sinde basima geldi miktar fazla olmadigi icin ustunde durmamistim fakat ertesi gun bankadan aradilar su atm de islem yaptinizmi diye bende olayi anlatinca tamam hemen hesabiniza geciyoruz parayi dediler ve gercektende 5 dk sonra para hesabimdaydi.Siz hatri sayilir bir miktar yatirmissiniz bence pesini birakmayip bir an once banka ile iletisime gecin..
İninal karta para yüklerken kartsız islemler menüsünden yüklüyoruz. Banka aramaz bence beni ama yarın direk bankaya gitcem.

Sohbet Odası

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hadi gözün aydın Kadir :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler Mehmet abi :)
Parayı alınca yine bir kaşıntı tuttu ve yatırayım dedim. Bu sefer parayı almadan işlem gerçekleştirilemiyor dedi :D önceden hiç böyle şey olmamıştı giderdim yazardım bilgileri verirdim parayı alırdım fişi biterdi. Bu günlerde sıkıntı var gerçekten.

Sohbet Odası

Bizim günahımız ne ben anlamadım ki :eek:

Sohbet Odası

Hala hayattayız... Günaydın :)