Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunda kisisel hedeflerin en belirleyici etken olmali diye dusunuyorum. Bunun harici doktor olan abilerinden de tavsiye alabilirsin, mesela Sumer abi mesela Ergun abin. Ozelden iletisime gecersen sana yardimci olacaklardir diye düşünüyorum.
Sahsi tercihim ise Capa tip olurdu, disardan birisi olarak Ahmet
Bunda kisisel hedeflerin en belirleyici etken olmali diye dusunuyorum. Bunun harici doktor olan abilerinden de tavsiye alabilirsin, mesela Sumer abi mesela Ergun abin. Ozelden iletisime gecersen sana yardimci olacaklardir diye düşünüyorum.
Sahsi tercihim ise Capa tip olurdu, disardan birisi olarak Ahmet
Mehmet abi babam doktor. Biraz arada kaldım aslında diş istiyorum, tıp bana yakın gelmiyorda. Tıpın sadece mevki olayı hoşuma gidiyor öbür türlü diş daha ağır basıyor.
Rasim , hem oruç , hem yaklaşan bayram telaşesi başlangıcı , hem aniden parlayan çöl sıcakları falan derken millet pert oldu , belki bu yüzden biraz sakin, ama bayramdan sonra gerçek piroflip denemeleri falan başlayınca , hareket olacaktır eminim...
Merhaba
Öncelikle daha önce bilgim olmadan açtığım konu için özür diliyorum şimdi bi sorum olucak
Thk modelcilik internet sitesinde Cessna 182 model uçak almak istiyorum bu model için nasıl bir kumanda almalıyım ?
Merhaba
Öncelikle daha önce bilgim olmadan açtığım konu için özür diliyorum şimdi bi sorum olucak
Thk modelcilik internet sitesinde Cessna 182 model uçak almak istiyorum bu model için nasıl bir kumanda almalıyım ?
Furkan, foruma alışmak için yapman gereken iki şey var. Üstteki "ARA" özelliğini kullanmak ve de okumak. Burada çok ciddi emek harcanarak oluşturulmuş bir bilgi birikimi var. Zaten cevaplanmış olan bu soruları tekrar tekrar yazmanın forum kirliliği yaratmak ve insanların zamanını almaktan başka bir sonucu maalesef olmuyor. Ama okuyup ta anlamadığın konular için zamanı ve bilgisi olanlar seve seve yardımcı olacaktır.
Sonunda bitirdim tüm sınav kayıt telaşını. Çapa diş hekimliğine yerleştim. İstanbul'dayım inş bu sene allah kısmet ederse. Quad yapmak istiyorum ama şimdilik maddi durumum sarsıldı, umarım yıl içinde güzel bir mini quad yapacağım. Tabi vaktim olursa...
İstanbul çok güzel ama canımı sıkan durum şu oldu. Halkalıda kalacağım, okul fatihde günlük 3 saat yolda geçecek, toplu taşımayla 3 aktarma yapmam gerekecek sanırım. Aslında nasıl hızlı giderim onuda öğrenemedim pek vaktim olmadı, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Bu sene inşallah hep olmasada buluşmalara katılmak istiyorum inşallah katılabilirim.
Sonunda bitirdim tüm sınav kayıt telaşını. Çapa diş hekimliğine yerleştim. İstanbul'dayım inş bu sene allah kısmet ederse. Quad yapmak istiyorum ama şimdilik maddi durumum sarsıldı, umarım yıl içinde güzel bir mini quad yapacağım. Tabi vaktim olursa...
....
Ahmet , hayırlı olsun , yeni okul yaşamında başarılar dilerim...Halkalı , baya uzakmış yaa , Yenibosnaya gelip ordan tramvayla eminönü tarafına gidersen olur.Kabataş tramvayı sanırım önünden geçiyordu...İstanbul'u pek bilmem , ama otobüs falan yavaş olur , mümkün olduğu kadar tramvay ve metrobüs kullan derim.....