Sohbet Odası

Sohbet Odası

Türker Akgün' Alıntı:
Yok Murat manyak değil Tareq bu, yıllardır ne çektik biz ondan. :laugh: Zamanla alışırsın. :lollol: :lol:

sanırım haklısın youtube da arattım başka bir videosunu gördüm :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

peki tehlikeli değil mi çok yakın uçuyor gibi geldi bana?

Sohbet Odası

Murat burada devam etmek daha iyi olur diye mesajlarını " Günaydın " konusundan buraya taşıdım. ;)

Evet tehlikeli elbette. Ama işin içerisinde şov olduğu zaman özellikle profesyoneller bu şekilde uçuş yapabiliyorlar.

Maksat izleyiciye adrenalin vermek ve şaşırtmak olduğundan ben pek tasvip etmesemde kendilerini bile şovun bir parçası haline getirebiliyorlar.

Not : Mesajını editledim ve videoyu forumda gözükecek hale getirdim, nasıl yapıldığını görebilir ayrıca şu konuya bir göz atabilirsin. :)

Sohbet Odası

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Trt 4k test yayınında gördüm bu sporu. Değişik versiyonları var.snowboard veya yamaç paraşütü ile iilgilenen varsa bu karışımı düşünebilir :D

Sohbet Odası

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Kadir KURT arkadaşımız Pilot tr den ödül kazanmış mail attılar bana Hayırlı olsun.
Aynen Mustafa ben de dun gördüm ama paylaşmayı unuttum.

Tebrikler Kadir, hayırlı olsun yeni modelin :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sohbet Odası

Böylece heliye geçer artık Kadir de :laugh:

Kader öyle işaret ediyor...

Sohbet Odası

Hepimize hayırlı olsun :RCKolik:

Sohbet Odası

arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle ,

ufaktan bı sorunum ve meragım var sohbete yazmamın sebebi , forumda bakındım ama bulamadım bır sorunum var sanırım .

yep esc kullanıyorum ( yge klonu ) , gecen paylaştıgım ucusda bugunde akabınde uctugumda collec mıx le çözmedigim aşırı tork sorunundan dolayı ( unıte skookum + - 10 puan oynadım , yurt dışı sitelerinde 50 puan oynayanlar bile olmuş) kuyru ani + verdigimizde saga dogru tork la orantılı olarak kaçıyor , bu hareketı anı degıl yedırerek yaptıgımda boyle bır sorun yok , cok fazla oynamadım parametre ile ama denemeye devam edecegim.

bunun dışında governor gainlerin yuksek olmasıda Gereksiz aşırı bir tork uretıyor fakat , bu governordakı I gaın ile P gaın olayını hatırlamıyorum , forumda konusu veya bılgısı olan var ise bı aydınlatabilirmi beni ;D ;D esc governor denedıkden sonra unıteye girişicemde :D

şimdi skookumu ayarlayamıyorum desem alvin ve boondan deyım yerındeyse ozel ders almış unıteyı yutmuş , belkide skookumu en ıyı bılen modelcilerden biri olarak ayıp olucak :D

Sohbet Odası

Bu soru tam Emre'ye göre. Bakalım onun yorumu ne olacak :D

Sohbet Odası

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu soru tam Emre'ye göre. Bakalım onun yorumu ne olacak :D

O zaman emre beyi locaya cagiralim :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sohbet Odası

byedz' Alıntı:
O zaman emre beyi locaya cagiralim :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlattık bunları Ediz'im :D

Kuyruk ve esc gain ayarları şurada, özellikle esc madde 4'den itibaren:

Ayrıca Skookum governoru acayip başarılı bir governor, denemeni tavsiye ederim. Ama yep escde soft start olan governorsuz heli modu yok yanlış hatırlamıyorsam. Ve yine yanlış hatırlamıyorsam skookum governorunda da soft start yoktu, ama bir yerden ayarlanıyordu. Ona bi bakmak lazım. İşte konusu:

Sohbet Odası

tabi biz o araları kacırmışız emre ders eksıgımızden dolayı girmemişiz , neyseki senin gibi güzel bilgileri ve konuları olan arkadaşlarımız var :)

ben senı bı arıyım musaıt oldugunda :D sanırım daha iyi teşhis koyucaz :D

Sohbet Odası

Herkese günaydın.
Ben genelde tapatalk kullandığım için şimdi farkettim de şu aşağıdaki emoji (okuyan adam) ne kadar güzelmiş. Hemde çok faydalı. :)
Ben kullanırım artık sürekli bunu.

:eek:kuyun: :eek:kuyun: :eek:kuyun:

Sohbet Odası

mustafa baydaş' Alıntı:
Hepimize hayırlı olsun :RCKolik:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynen Mustafa ben de dun gördüm ama paylaşmayı unuttum.

Tebrikler Kadir, hayırlı olsun yeni modelin :halay:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Kadir KURT arkadaşımız Pilot tr den ödül kazanmış mail attılar bana Hayırlı olsun.
Rasim Öztürk' Alıntı:
Böylece heliye geçer artık Kadir de :laugh:

Kader öyle işaret ediyor...

Ben bu mesajlarinizi yeni gördüm :islik:
Biraz gec olucak ama teşekkür ederim. Hala duruyor model ara sira uçuyorum :)