Sohbet Odası
Ya abi birkez gittimde 1 saat 20 dk sürdü. Şöyle bişi varmış, minibüsle yenibosna metro. + tramvay, ama nasıl yapacağım bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatabilirmi? Direk metroyla mı hızlı giderim metro + tramvay mı?
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Ahmet , hayırlı olsun , yeni okul yaşamında başarılar dilerim...Halkalı , baya uzakmış yaa , Yenibosnaya gelip ordan tramvayla eminönü tarafına gidersen olur.Kabataş tramvayı sanırım önünden geçiyordu...İstanbul'u pek bilmem , ama otobüs falan yavaş olur , mümkün olduğu kadar tramvay ve metrobüs kullan derim.....
Ya abi birkez gittimde 1 saat 20 dk sürdü. Şöyle bişi varmış, minibüsle yenibosna metro. + tramvay, ama nasıl yapacağım bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatabilirmi? Direk metroyla mı hızlı giderim metro + tramvay mı?
Çok saol mehmet abi çok çalıştım hakettiğimi aldım diye düşünüyorum malesef bizimkiler hobime izin vermiyor. Napacağım bilemedim. İnşallah başlayabilirim çünkü çok seviyorum bu hobiyi...Mehmet Kucuksari' Alıntı:Ahmet yeni üniversite hayatın hayırlı olsun. Şimdiden bol keyifli ve hayırlı bir üniversite yaşantısı dilerim