Sohbet Odası

Sohbet Odası

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Ahmet , hayırlı olsun , yeni okul yaşamında başarılar dilerim...Halkalı :rolleyes: , baya uzakmış yaa , Yenibosnaya gelip ordan tramvayla eminönü tarafına gidersen olur.Kabataş tramvayı sanırım önünden geçiyordu...İstanbul'u pek bilmem , ama otobüs falan yavaş olur , mümkün olduğu kadar tramvay ve metrobüs kullan derim..... :saygilar:

Ya abi birkez gittimde 1 saat 20 dk sürdü. Şöyle bişi varmış, minibüsle yenibosna metro. + tramvay, ama nasıl yapacağım bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatabilirmi? Direk metroyla mı hızlı giderim metro + tramvay mı?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ahmet yeni üniversite hayatın hayırlı olsun. Şimdiden bol keyifli ve hayırlı bir üniversite yaşantısı dilerim :thumbup:
Çok saol mehmet abi çok çalıştım hakettiğimi aldım diye düşünüyorum :) malesef bizimkiler hobime izin vermiyor. Napacağım bilemedim. İnşallah başlayabilirim çünkü çok seviyorum bu hobiyi...

Sohbet Odası

Türker Akgün' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Ahmet. Güzel bir üniversite hayatı geçirmen dileğiyle, şimdiden başarılar. :bravo:

Çok saol türker abi inşallah hobiye devam edebilirim. Bu aralar maddi durumum pek iç acıcı değil. Dolarda uçtu gitti... İstanbul'da pahalı yer, para biriktirebilirsem tekrar başlayacağım. :)

Sohbet Odası

Evet... Bende istanbullu oldum ama artık diş hekimliği sandığım kadar kolay değilmiş. Yorgunluktan ölüyorum, günlük 3 saatim yollarda geçiyor.

Hobiye tekrar başlamak istiyorum ama dolar kuru hevesimi kursağımda bıraktı. Umarım sömestrden sonra yavaştan kit toplayabilirim. Yoksa sıkıntıdan patlayacağım :) herkese iyi günler.

Sohbet Odası

Evrim SUTEL' Alıntı:
Artik hayatta hicbirsey eskisi gibi kolay degil Kursat :D
İstanbul'a geldikten sonra anladım. Dolar etkisi ve maraş gibi hayatın çok ucuz olduğu bir yerden gelince çarptı bura beni.

Gaui x5'im var yıkık dökük elektroniğide yok. Sanırım onu toparlamaya çalışacağım 3-4 ayımı alıcak yazın uçabilirim umarım :)

Sohbet Odası

ahmet kürşat yönder' Alıntı:
Evet... Bende istanbullu oldum ama artık diş hekimliği sandığım kadar kolay değilmiş. Yorgunluktan ölüyorum, günlük 3 saatim yollarda geçiyor.

Hobiye tekrar başlamak istiyorum ama dolar kuru hevesimi kursağımda bıraktı. Umarım sömestrden sonra yavaştan kit toplayabilirim. Yoksa sıkıntıdan patlayacağım :) herkese iyi günler.
Merhaba Ahmet, arada sesini duymak guzel oluyor %p Demek yogun universite temposu basladi. Gerci senin gibi duzenli calisan bir kardesimiz icin Cok da problem olacagini dusunmuyorum ;) firsat buldukca istanbuldaki abilerinin bulusmalarina katilmaya Calis ki hobi ile bagin devam etsin. Cok kolay gelsin, Selamlar :saygilar:

Sohbet Odası

Uzun zamandır foruma girmiyorum. Bi selam vereyim dedim.

Sohbet Odası

Arkadaşlar haberiniz var mı blimiyorum ama modelizmo hobi kapanmış. Linkten duyuruyu okuyabilirsiniz

Sohbet Odası

Çok oldu foruma girmeyeli tanıyan,tanımayan herkese selamlar arkadaslar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sohbet Odası

iskender Yenimol' Alıntı:

Bak yahu ... Selamlar tekrar ...

Sohbet Odası

iskender Yenimol' Alıntı:

Sen yasiyor musun Iskender :D Uzuuuun bir aradan Sonra sesini duymak ne kadar guzel :thumbup:

Sohbet Odası

İskendeeer , kardeşim valla merak ediyordum , nerelerdesin , işin çoksa insan haftada bir selam verir yahu.......Eyvallah , hoşgeldin bakalım , uzatma araları ya.... :thumbup: