Sohbet Odası

Sohbet Odası

Tum dünya iki kısının dudağına bakıyor. Iste globallesme dedikleri bu olsa gerek :( :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sohbet Odası

Geçen 2,67'den 100$ atmıştım kenara, zarardan 10 lira kardayım :)

Sohbet Odası

Memleketimiz için hayırlı olur inşallah bu seçim herkes karamsarlık içinde bundan sonra ne olacak merak edilen bu

Sohbet Odası

Arkadaslar bu seçimde demokratik hak kazanan partiler parlementer demokrasiyi isletemeden erken seçime giderlerse yani kisacasi kaos siyeti güden hangi parti olursa olsun halki etkileyecek seviyeye gelirse durum bu halk hukumet kurulmasina engel olanlara sandıkta iyi bir ders vermelidir.

Sohbet Odası

Pazar günü lys1, haftaya cumartesi lys2 hadi bakalım az kaldı kurtulucam inş hayırlısıyla :)

Sohbet Odası

ahmet kürşat yönder' Alıntı:
Pazar günü lys1, haftaya cumartesi lys2 hadi bakalım az kaldı kurtulucam inş hayırlısıyla :)
Hadi bakalim basarilar Ahmet, insallah sinavlar istedigin gibi gecer :thumbup:

Sohbet Odası

Hadi gözün aydın lise yılların geride kaldı :thumbup: İnşallah sınavlarında dilediğin şekilde olur da mis gibi bir tatil yaparsın :p

Sohbet Odası

Lys1 de zor geldi ahahahah :thumbup:
Hepsi zorlaşıyor bakalım seneye bana nasıl gelecek. Ben sbs ye girdim lise için sınavlar çok kolay değildi şimdi teog çıktı herkes kolaydı diyip duruyor. Lise taban puanlarını karıştırdılar çoğu lisenin puanları düştü, eskiden beri aynı okulda olan öğretmenlerin yerleri değişti. Bizim dönemin işi zorlaştı. Hayırlısı bakalım

Sohbet Odası

Sayısal mısın tm mi?
Mat sınavına gireceksen şimdiden limit türev integrali hallet.