Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

serkan sinan' Alıntı:
Simulation/
Setup failures/
enable/
None

Bu algoritma. Sorunu çözüyor daha doğrusu sorun değil. Her resette sana bir hata veriyor ve başa çıkmanı istiyor bu özelliği kapatıyorsun :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Teşekkürler Serkan harikasın :thumbup: :bravo: :halay:

serkan sinan' Alıntı:
İdle up sorununu da hallettim ama nasıl çözdüğümü anlamadım. :)

futaba 1 ve futaba1 diye iki farklı mod ayarladım. Arada boşluk olmayada ıdle up açık. Boşluk olanda değil. Model içinden ayarları da kurcalamıştım ama nereden oldu anlamadım. Sonuçta Cinlilerin dediği gibi çalışıyorsa elleme. Şimdilik. herşey normal çalışıyor. Geç olduğu için daha kurcalamayacağım. yarın tekrar bakarım. Ama governor ayarları vs oraları karıştırdım. bi yerde bi yer var ama hangi yerde :) ;D ;D ;D
Buradaki ikinci video kafanı netleştirecektir.

Arkadaşlar mrh, umut ben, foruma yeni katıldım, 4 kanal wl 911 almaya karar vermişken sitenizle tanıştım, wl 911 den vazgeçtim, bilgisayarıma Real Flight 4.5 kurup 1-2 ay çalışıp sonra inşallah kırım yaşamadan uçuşlara başlama hayalindeyim, yalnız Real Flight4.5 linklerini denedim ama sayfalar açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar yanlış başlık altındamı yardım istiyorum?

Aslında yanlış başlık değil ama kimsede doğru veya çalışan link yok olsa yardimci olurlar, sana tavsiyem rf yi torrent arama sitelerinden aratman hatta buradan torrent paylaşımı yapılabilir ben pc başımda olsam sana doğru Torrent ti atardim bu yönde ilerle torrent hem hızlı olur kolay geldin

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut guneş' Alıntı:
Arkadaşlar mrh, umut ben, foruma yeni katıldım, 4 kanal wl 911 almaya karar vermişken sitenizle tanıştım, wl 911 den vazgeçtim, bilgisayarıma Real Flight 4.5 kurup 1-2 ay çalışıp sonra inşallah kırım yaşamadan uçuşlara başlama hayalindeyim, yalnız Real Flight4.5 linklerini denedim ama sayfalar açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim...
Sizinle tanıştım demişsiniz ama ben tanıştığımızı hatırlamıyorum.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Aslında yanlış başlık değil ama kimsede doğru veya çalışan link yok olsa yardimci olurlar, sana tavsiyem rf yi torrent arama sitelerinden aratman hatta buradan torrent paylaşımı yapılabilir ben pc başımda olsam sana doğru Torrent ti atardim bu yönde ilerle torrent hem hızlı olur kolay geldin

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa bey, öncelikle verdiğiniz cevap için tşk.edrm.
Real Flight'i arama motorlarında aradım ama sonuç hüsran, torrent konusuna yabancıyım ama bi yerden başlayalım diyerek az önce bilgisayarıma torrent kurdum, torrent sitelerine baktım sonuca ulaşamadım, müsait olduğunuzda torrent atabilirseniz sevinirim...

Cahit Kaş' Alıntı:
Sizinle tanıştım demişsiniz ama ben tanıştığımızı hatırlamıyorum.

Cahit kardeşim; Hatırlamamanız doğal çünki ''Sizinle tanıştım'' dememiştim ''sitenizle'' tanıştım demiştim ama; doğru söze ne denir diyerek tavsiyenize uydum tanışma bölümünde kendimi tanıttım...

umut guneş' Alıntı:
Cahit kardeşim; Hatırlamamanız doğal çünki ''Sizinle tanıştım'' dememiştim ''sitenizle'' tanıştım demiştim ama; doğru söze ne denir diyerek tavsiyenize uydum tanışma bölümünde kendimi tanıttım...

Evet yanlış görmüşüm kusura bakmayın. sitenizle ile tanıştım yazacağınız hiç aklıma gelmezdi. Onu sizinle olarak algılamışım. Bu arada hoş geldiniz.
Gerçi kullandığınız avatar bana yabancı gelmesi. Sanki başka bir üye de aynı fotoyu kullanıyordu.

Umut şimdi ben Rf 4,5 linklerinin ilk 6 tanesini kontrol ettim, sonra robot olabilir diye engelledi. linkler buraya kadar gayet iyi çalışıyor, ama seni engelleyen bir durum varsa bilemem. Antivirus programın engelliyor dur Firewall vardır veya da ttnet engellemiştir o zaman DNS değişilikliği yapıp deneyebilirsin. DNS 8.8.8.8 yapmanda fayda olabilir. Linklere yine ulaşamıyorsan RF 4.5 Torrent yok ama Rf g5 var onu buraya ekledim eklerde görebilirsin.

Ekli dosyalar

• [kickass.so]realflight.g5.2009.pc.torrent
    21.1 KB · Görülme: 11

Cahit Kaş' Alıntı:
Evet yanlış görmüşüm kusura bakmayın. sitenizle ile tanıştım yazacağınız hiç aklıma gelmezdi. Onu sizinle olarak algılamışım. Bu arada hoş geldiniz.
Gerçi kullandığınız avatar bana yabancı gelmesi. Sanki başka bir üye de aynı fotoyu kullanıyordu.

Cihat bey hoş buldum, bu arada tüm arkadaşlara cana yakın tavırları ve yardımları için tşkr.etmek istiyorum, avatarı sitenin yönlendirmesiyle seçenekler arasından rastgele bir tane seçtim...

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Umut şimdi ben Rf 4,5 linklerinin ilk 6 tanesini kontrol ettim, sonra robot olabilir diye engelledi. linkler buraya kadar gayet iyi çalışıyor, ama seni engelleyen bir durum varsa bilemem. Antivirus programın engelliyor dur Firewall vardır veya da ttnet engellemiştir o zaman DNS değişilikliği yapıp deneyebilirsin. DNS 8.8.8.8 yapmanda fayda olabilir. Linklere yine ulaşamıyorsan RF 4.5 Torrent yok ama Rf g5 var onu buraya ekledim eklerde görebilirsin.

Mustafa bey, yardımlarınız için tşkr.edrm. önerileriniz doğrultusunda linkleri tekrar deniycem...

Cihat bey verdiğiniz linlerden RF 4.5 indirdim zipli dosyaları açamadım maalesef, Mustafa beyin verdiği torrent'ten Rf g5'i indirdim. İkinizede yardımlarınız ve yol göstermeleriniz için tşkr.edrm. Sizden bi konuda daha yardım isteyecem;

Laptoba yükleyeceğim simülasyon görüntüsünü HDMI kabloyla daha büyük ekrana sahip olan LCD TV'nin ekranına aktarıcam, fakat kumanda olarak USB girişli bir kumanda değilde kablosuz bir kumanda kullanmak suretiyle büyük ekranın kolaylığını ve keyfini yaşayarak eğitimlere başlamak istiyorum, aşağıda verdiğim linklerdeki kumanda ve wirelles adapteri aldığımda ek bir ekipmana ihtiyacım olurmu acaba? yoksa bunları almam yeterlimi...

Kumanda: ( )
Wirelles Adapter: ( )

Size gönderdiğim iletide rar şifresi de en başlarda yazıyordu.
wireless adaptör için de şu konuya bakabilirsiniz. Kablosuz kullanabilmek için sizin linkini verdiğiniz kumanda işe yaramaz anladığım kadarıyla. Kendi kumandanız ve bir adet alıcı lazım.

Soyleki ilk linkteki kumanda usb ile pc ye bağlanan simülasyon kumandası, ikinci linkteki ise bizim normal modelleri uçururken kullandığımız kumanda lari (spektrum,Jr,futaba,vb) pc ye bağlamak için kullanılan aparat. Eğer normal Kumanda niz yok ise bu işe yaramaz. kumandaniz yoksa ilk seçenekteki gibi bir kumanda alıp, usb uzatma kablosu alarak büyük ekran da çalışabilirsiniz. Ben İlk linkteki kumandayı bilmiyorum nasıldır nedir o konuda arkadaşlar yardimci olurlar eminim.

SM-G900F cihazımdan gönderildi