Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Hocam windows 8 de çalışıyor mu bu programlar.?

cetin devrim' Alıntı:
Hocam windows 8 de çalışıyor mu bu programlar.?
Keşke önce bir selam verip, kendinizi tanıtmış olsaydınız.....

Mehmet abi linklerde sorun mu var acaba v4 versiyonu v30 versiyonunun indiremiyorum :( :(

En son bildigim kadarı tum link sağlandı Recep. Hangi parçada sorun var acaba ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar suan hemen cevap verebılecek kısı varsa lutfen cevap versin phoenix rar dosyalarını cıkartıyorum rar 17 dosyası gerekiyor dıyor ne yapacam

Merhaba;

mehmet bey emeğine sağlık , paylaşımların çok güzel. phonixrc yi pc ye kurdum bir kaç kez hata verdi çalışmadı eksik kurulumdan dolayı yeniden yükledim düzeldi. fakat şuan kumanda kurulum sırasında tuş atama yaparken ilk önce (iniş takımı için) 1 i atayıp sonra (flap için) 3 ü atadığımız yerde hata verip kapanıyor. sebebi ne olabilir bilginiz var mı ?

YUSUF BEŞEN' Alıntı:
Merhaba;

mehmet bey emeğine sağlık , paylaşımların çok güzel. phonixrc yi pc ye kurdum bir kaç kez hata verdi çalışmadı eksik kurulumdan dolayı yeniden yükledim düzeldi. fakat şuan kumanda kurulum sırasında tuş atama yaparken ilk önce (iniş takımı için) 1 i atayıp sonra (flap için) 3 ü atadığımız yerde hata verip kapanıyor. sebebi ne olabilir bilginiz var mı ?
Aktif olarak Real Flight kullandığım için bir şey söylemem mümkün değil ne yazık ki :(

anladım mehmet bey. birde Real Flight ı deneyeyim

Mediafire dan hepsini indirdim ama zipten çıkarırken şifre soruyor. şifreyi bilen var mı ?

burak yavuzer' Alıntı:
Mediafire dan hepsini indirdim ama zipten çıkarırken şifre soruyor. şifreyi bilen var mı ?

şifre böyle diye hatırlıyorum:

doğruymuş teşekkür....inşallah başarırım yüklemeyi :)

Beceremedim yaa... kılavuzdaki herşeyi yaptım ama TODO file describtion çalışmayı durdurdu yazıyor ....neyi yanlış yapıyorum

burak yavuzer' Alıntı:
Beceremedim yaa... kılavuzdaki herşeyi yaptım ama TODO file describtion çalışmayı durdurdu yazıyor ....neyi yanlış yapıyorum
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin Burak abi.Her defa sıkılırım diyorsanız özellikler sekmesinden ''yönetici olarak çalıştır'' kutucuğunu işaretleyin, çalışması lazım bende aynı sorunu yaşıyordum böyle çözdüm.

yöneticide yaptım olmadı hocam...çaresiz kaldım :(

Merhaba, phoenix rc 3.0 ı kusursuz bir şekilde indirip kurdum, crack ini yaptım, launcher ı yönetici olarak çalıştır dedim fakat run phoenix butonuna tıkladığım zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Windows 10 kullanıyorum ve uyumluluk ayarlarını da denedim problem çözülmedi. Forumda çözümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol