Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?
Merhaba;
mehmet bey emeğine sağlık , paylaşımların çok güzel. phonixrc yi pc ye kurdum bir kaç kez hata verdi çalışmadı eksik kurulumdan dolayı yeniden yükledim düzeldi. fakat şuan kumanda kurulum sırasında tuş atama yaparken ilk önce (iniş takımı için) 1 i atayıp sonra (flap için) 3 ü atadığımız yerde hata verip kapanıyor. sebebi ne olabilir bilginiz var mı ?
Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?
YUSUF BEŞEN' Alıntı:
Merhaba;
mehmet bey emeğine sağlık , paylaşımların çok güzel. phonixrc yi pc ye kurdum bir kaç kez hata verdi çalışmadı eksik kurulumdan dolayı yeniden yükledim düzeldi. fakat şuan kumanda kurulum sırasında tuş atama yaparken ilk önce (iniş takımı için) 1 i atayıp sonra (flap için) 3 ü atadığımız yerde hata verip kapanıyor. sebebi ne olabilir bilginiz var mı ?
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin Burak abi.Her defa sıkılırım diyorsanız özellikler sekmesinden ''yönetici olarak çalıştır'' kutucuğunu işaretleyin, çalışması lazım bende aynı sorunu yaşıyordum böyle çözdüm.
Merhaba, phoenix rc 3.0 ı kusursuz bir şekilde indirip kurdum, crack ini yaptım, launcher ı yönetici olarak çalıştır dedim fakat run phoenix butonuna tıkladığım zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Windows 10 kullanıyorum ve uyumluluk ayarlarını da denedim problem çözülmedi. Forumda çözümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol