Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Mustafa Çoban.' Alıntı:
....Ben İlk linkteki kumandayı bilmiyorum nasıldır nedir o konuda arkadaşlar yardimci olurlar eminim.
İlk linkteki USB kumanda standard olarak önerdiğimiz Art-Tech USB Simulator kumandasınız. Var ise stoklarda bu kumandayı alıp, direkt PC bağlarak simde kullanabilirsiniz.

Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını

Mehmet abi bu mediafire linkleri çalışmıyor bu real flight g4 similasyon programını nerden nasıl indirebilirim abi.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIKKAT

01.03.2015 tarihi itibari ile yükleme yaptığımız "http://www.mediafire.com/" sitesine erişim şu aşamada mahkeme kararı ile yasaklanmıştır. Tüm sorumluluk size ait olmak üzere dosyaları indirebilmek için geçiçi olarak DNS kayıtını 8.8.8.8 yapabilirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
bu bölümü okumamış olmalısın denedim çalışıyor.

win7 kuramıyorum g4 dü başka ne önerirsiniz

Phoneix veya üst sürümler 4.5 veya 5 gibi 5 i torrent bulabilirsiniz

SM-G900F cihazımdan gönderildi

g4 ün hepsini indirdim şansa bak :D neyse g5 bulayım

ramazan söğüt' Alıntı:
win7 kuramıyorum g4 dü başka ne önerirsiniz
Win7 sorunsuz çalışıyor. Siz bir hata yapmış olmalısınız. Video göre kurulum yaptığınızdan emin olun lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Win7 sorunsuz çalışıyor. Siz bir hata yapmış olmalısınız. Video göre kurulum yaptığınızdan emin olun lütfen

malesef 17 yıldır bilgisayar kullanıyorum tüm isoları çıkardım ilk isoyu yerleştirdim uyumlulugu veri yürütmeyide denedim setup açılmıyor

bu arada win7 64bit

Ben zamanında wın 7 64 bit sorunsuz kurdun ve kullandım. Sizdeki sorunun ne oldugunu bilemiyorum .... Ama yazılım win7 destekliyor onu belirtmek istedim.

Ben zamanında wın 7 64 bit sorunsuz kurdun ve kullandım. Sizdeki sorunun ne oldugunu bilemiyorum .... Ama yazılım win7 destekliyor onu belirtmek istedim.

sağolun mehmet bey tıklıyorum setup hiç açılmıyor uyumluluğu filanda denedim ama tık yok bende g5.5 indiriyorum inşallah olur

Komuk_R_G4_Set2.part4.rar

Link Kırık elinde olan varsa yenileyebilir mi ?

mustafa52933' Alıntı:
Komuk_R_G4_Set2.part4.rar

Link Kırık elinde olan varsa yenileyebilir mi ?

Üyeliğiniz sırasında size gelen mesajı okumadınız galiba.

Yüklediğim paketleri yer kapladigi ıcın silmek zorunda kaldım. Umarım elinde olan arkadaslarımız yardımcı olabilirler :(

Bende varmış upload ettim

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Bende varmış upload ettim

Çok teşekkür ederim.