Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Herkese merhaba,

Ben de Phoenix'i indiriyorum şu an ancak .txt dosyasındaki part 2 ve 3'ün linki aynı, sonuç olarak toplam 17 yerine 16 part indirebileceğim. Herkes bu şekilde mi indirdi? Sanki bir part eksikmiş gibi geldi bana.

Mehmet Bey siz ilgileniyorsunuz sanırım, bir bakmanız mümkün müdür?

Teşekkürler,
Murat

B. Murat Özdemir' Alıntı:
Herkese merhaba,

Ben de Phoenix'i indiriyorum şu an ancak .txt dosyasındaki part 2 ve 3'ün linki aynı, sonuç olarak toplam 17 yerine 16 part indirebileceğim. Herkes bu şekilde mi indirdi? Sanki bir part eksikmiş gibi geldi bana.

Mehmet Bey siz ilgileniyorsunuz sanırım, bir bakmanız mümkün müdür?

Teşekkürler,
Murat
Bir yanlışlık olmasın Murat bey :rolleyes: 2. ve 3. linkler şu şekilde ve birbirinden farklı. Bu durumda da toplam 17 farklı parçadan oluşuyor.

RCKolik_Ph30m.part02.rar

RCKolik_Ph30m.part03.rar

Mehmet Bey,

Hızlı cevabınız için çok teşekkürler. Benim hatam imiş, kopyala yapıştır hatası yapmışım :laugh:

Selamlar...

Elimdeki 22 in 1 dongle nin DVD sindeki Real Flight 7.0 upload ettim benden link alarak indirebilirsiniz
7.5 update yapmak için Rf nin orjinal update dosyasıyla son versina geçiş yapabilirsiniz

RF 7,5 ta sorununuz kalmadığında buluşmaları bunu üzerinden yapabiliriz

Edit = Sistem gereksinimleri

[SIZE=medium]steam_api.dll, [size=medium]steam_api.ini dosyaları değiştirildiğinden dolayı bu dosyları Virus algılamaktadır ben Çinli kardeşlerimize güvendiğimden kurdum, kurup kurmamak size kalmışdır güven sebebim bu dongleleri parayla almamızdan dolayı.[/SIZE]

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Elimdeki 22 in 1 dongle nin DVD sindeki Real Flight 7.0 upload ettim benden link alarak indirebilirsiniz
7.5 update yapmak için Rf nin orjinal update dosyasıyla son versina geçiş yapabilirsiniz.
Emeğin için teşekkürler Mustafa :halay:

Abi sorunsuz kurdun sa ne mutlu bana Paylaşmak güzel herkes elinden geldiğince paylaşıyor ben faydalanıyorum bende paylaşım başkaları faydalansin dedim

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Abi sorunsuz kurdun sa ne mutlu bana Paylaşmak güzel herkes elinden geldiğince paylaşıyor ben faydalanıyorum bende paylaşım başkaları faydalansin dedim
Mustafa henuz kuramadım, yeni indirdim aksama kuracağım inşallah :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mustafa akşam denedim ama masa üstüne oluşan Feui sim ikonu trojen var diye virüs programı karantinaya atıyor.Aslında kuruluş adımlarını yazarsan süper olur.Paylaşım için tekrar teşekkürler

Muhabbet Edelim :)

O fui felan onları silebilirsiniz önemli olan rf 7 içindeki setup tan kurmak

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rf7 içinde setup kuruldu.masaüstüne rf 7 ve feuyi oluştu.RF7 çalıştırılınca pack seri numaralarını soruyor.Sonuç olarak çalıştıramadım.Bir trick var sanırım

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
rf7 içinde setup kuruldu.masaüstüne rf 7 ve feuyi oluştu.RF7 çalıştırılınca pack seri numaralarını soruyor.Sonuç olarak çalıştıramadım.Bir trick var sanırım
Özkan bu sayıları girdin mi peki ??

RF Serial 80372614-R7-8576298523
interlik serial 2992801-I3-920540

evet girdikten sonra expantion pack numaralarını soruyor.

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
evet girdikten sonra expantion pack numaralarını soruyor.
Henüz RF7 kurmadım ama RF5 hatırladığım kadarı ile RG4.5 için geçerli numaralar problem çıkarmıyordu. Şunları bir dener misin Özkan :)

Expansion Pack 1: 27418829-E1-5140106092
Expansion Pack 2: 22850737-E2-3850104361
Expansion Pack 3: 78396652-E3-7440103834
Expansion Pack 4: 13144997-E4-6630107326
Expansion Pack 5: 78779710-E5-8790101628
Expansion Pack 6: 67920032-E6-7880104031

bunu baştan sona kurulumlu güzel bir video ile bir konu açayım en kısa zamanda muhtemelen çarşamba günü olur o zaman kadar eksiklikleri tespit edelim değineyim ben onlara