- İlgi Alanı
- Uçak
Deniz artık sahada ev sahibi pozisyonuna geçmiş bile, videolarda beton mikseriyle saha betonu dökerken gördüm en son.
Beton dökmekte geç bile kaldı kerata! ben ilk betonumu 3 yaşında kendim karmıştım, sonuç başarısız olmuştu ama benim de elimde mikser yoktu o zaman
Ben olsam huriye bir hardcase yapıp evden bile çıkartmazdım tozlanmasın diye. Sen uçağı eskittin neredeyse uçura uçura. Bu konuda seni ayrıca tebrik ediyorum. Yapıcılığıyla uçuculuğu dengeli modelcilere rastlamak pek sık görülen birşey değildir normalde, senin maşallahın var.
Teşekkür ederim efenim teveccühünüz, ama uçurmayacaksak niye yaptık yahu
Bazılarımızda birde ekstradan kırım korkusu denen bir olayda var tabi.
Misal bizim evlere geldiğin zaman salonda röpteşembırıyla takılan helileri görebilirsin. ?
Röpteşambırlı heliden bir fotoğraf rica edebilir miyiz acaba
Korkunun ecele faydası yok atasözünü hatırlatalım mı? hatırlattık
Sen suyun üzerinde de iyi taş sektirebilirsin Kardeşim, bu yetenek var sende
Teşekkür ederim sayın adminim, son zamanlarda duyduğum en ince, en başarılı dalga geçmeydi bu
Öte yandan, itiraf etmem gerekirse, evet suda taş sektirmede de iddialıyımdır, saklayamayacağım
Bu arada Deniz artık olaya iyice adapte olmuş maşallah Kalkış izni falan veriyor maşallah
Annesi benim telefonumda "Socal Approach" olarak kayıtlı. (Socal Approach: Güney kalifornianın ana hava trafik kontrol otoritesinin ismi) oğlunun da Muscat hava trafiğini kontrol etmesine şaşmamak lazım