Özgür Evren Varol
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Bu arada türbinleri ikiledik
Hemen bir Me-262...
Bu arada türbinleri ikiledik
Çok teşekkür ederim. Tabi asıl iş o motoru yapmakta. Cumhur Bey (videolarda sakallı olan) dikkat ederseniz bebeğine bakar gibi bakıyor motora.Yemin ederim sevinçle izledim. İnsanın yüzünde bir gülümseme olurda farkına vardığında ne oluyor yahu der. İşte aynen öyle. Rabbim yardımcınız olsun. Yerli türbin daha ne olsun..
Biz baştan beri bu projenin başarılı olacağına inanmıştık abi Yanılmadığımızı görmek gerçekten çok güzelBugün saha testlerimizi başarıyla tamamladık. İnanılır gibi değil ama full yerli türbin çalışıyor!
Abi ne kadar gurur duysanız azdır Cumhur abimin, sizin ve her kimin emeği geçtiyse ben çok teşekkür ediyorum bu sevinci yaşattığınız için. Ben eminim zaten siz bu işin içindeyseniz olabileceği en güçlü yapıya ulaşacaktır zaten. Tekrar tebrik ediyor, gururunuzla gurur duyuyorum.
Bu arada masadaki piknik tüpü nedir abi ?
Bu arada kulaklık kullansanız iyi olur, birkaç test seansı sonra birbirinizi duyamayabilirsiniz
Ben hep derim, "bizim mürekkep yalamış insanımız onlara on basar" diye! Buyrun ispatı! O sevinci sizin gibi yaşamak için bir katkım olmasını isterdim. Ama bu duyduğum sevinç de yetti doğrusu! Elinize, emeğinize sağlık!
Sağolun arkadaşlar. Gerçekten heyecan vericiydi... Özellikle propanın alev alması sırasındaki "şofben" sesi müthiş.Umarım o cnc de inconel işleyecek olan gönül arkadaşı da bulunur Sümer abi... Helal olsun, videoların hepsini gururla izledim
Bugün saha testlerimizi başarıyla tamamladık. İnanılır gibi değil ama full yerli türbin çalışıyor! Tabii ki ince ayar vs lazım ama bugün geldiğimiz nokta çok cesaret verici.
İlerleyen saatlerde videolar paylaşacağım.