Deniz Tanrıverdi
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Ama bendekinin aynısı değil bunlar.O kadar aradım, onlarca video seyrettim, İlk kez bu kadar ayrıntılı olanına rastlıyorum. Teşekkürler.
Ama bendekinin aynısı değil bunlar.O kadar aradım, onlarca video seyrettim, İlk kez bu kadar ayrıntılı olanına rastlıyorum. Teşekkürler.
Değil abi, bu benim paylastigim fotodaki retract ve yon sisteminin calismasini anlatmak icin. Benim 262’de yapacagim sistem de bu prensipte olacak temelde.Ama bendekinin aynısı değil bunlar.
EVREKA :
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Abi, bula bula buna mı takıldın?Benim aklıma bir şey takıldı.? Bu uçak ilk denemelerde jet motora güvenilmediği için burnuna piston motor konulmuş. Peki, bir acil durumda piston motor havada mı çalıştırılıyordu, yoksa zaten çalışır vaziyette miydi? Eğer çalışır vaziyette ise, uçağın hangi motorun etkisinde olduğu nasıl anlaşılıyordu? Yok eğer havada çalıştırılıyorduysa, 2. vitese alıp yokuş aşağı vurduruyor muydu?
Benim aklıma bir şey takıldı.? Bu uçak ilk denemelerde jet motora güvenilmediği için burnuna piston motor konulmuş. Peki, bir acil durumda piston motor havada mı çalıştırılıyordu, yoksa zaten çalışır vaziyette miydi? Eğer çalışır vaziyette ise, uçağın hangi motorun etkisinde olduğu nasıl anlaşılıyordu? Yok eğer havada çalıştırılıyorduysa, 2. vitese alıp yokuş aşağı vurduruyor muydu?
Allah Allah! Jet motorları durup dururken stop eder miymiş? O kadar para öde, sonra güveneme.... Cık cık cık....
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Evren abi hangi bilgiye ihtiyacınız olsa fotoğrafından, teknik resmine, hikayesine kadar her türlü bilgiye ulaşıyorsunuz. Bu bilgilere ulaşmanın zorluğunu merak ediyorum.Bilgilerin paylaşıldığı forumlar mı var yoksa detaylı bir araştırma süreciniz mi oluyor?
Abi gövdenin kalıbı bütün halde yani bu şekliyle mi alınacak?Gövdenin ilk kaba tesviyesi %90 seviyesine ulaştı...
Birkaç noktaya bölgesel macun uygulama ihtiyacı var halen, onlar da hallolunca panel çizgileri ile birlikte ince tesviyeye geçilecek.
Abi gövdenin kalıbı bütün halde yani bu şekliyle mi alınacak?