- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Olur mu, uçağı full first class tasarladık. Biletler kol gibi olmalı.Teşekkür ederim İlk uçuş beleş.
Olur mu, uçağı full first class tasarladık. Biletler kol gibi olmalı.Teşekkür ederim İlk uçuş beleş.
Büyük talihsizlik olmuş. Neyseki kontrol edip, önceden fark etmişsin @Türker ören kardeşim.Nalburda pattex kalmamış Selsil 5dk lık epoksi önerdi kullandım. 24 saat sonra kontrol ettim tüm menteşeler elime geldi. Hepsini söküp temizleyip pattex ile yapıştırdım beton gibi oldu. Epeyce bir iş çıktı tek tek hepsini söktüm temizledim delikleri kürdanla temizledim. Şaka gibi. Başka kullananlara sordum hepsi memnun belkide benim aldığım ürün bozuk çıktı bilemiyorum direk çöpe attım daha da yanından geçmem.
Abi her yaptığımı kontrol etmeye çalışıyorum kopacaksa yerde kopsun.Büyük talihsizlik olmuş. Neyseki kontrol edip, önceden fark etmişsin @Türker ören kardeşim.
Boyuna bakıp aldanma abisi, o daha küçük.Bu günleri de mi görecektik? Büyüttük besledik artık kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Daha tonla iş var kendi başının çaresine baksın bi zahmet her işi bizden bekliyor.
Çocukken bir tabir vardı “atan alır” bunu da “yapan uçurur”Bu kadar kısa sürede büyük başarı doğrusu. Hangi babayiğit uçuracaktı bunu
Emin olmak için sormuştum güzel olanda buÇocukken bir tabir vardı “atan alır” bunu da “yapan uçurur”