Ali Yalçın
Kıdemli Uye
Abi şahane duruyor, gerçekten çok büyük Bir emek ve tek bir kişinin elinden çıkma şapka çıkarıyorum uçuş gününü sabırsızlıkla bekleyenlerin arasında yerimi alıyorum
Abi geri görüş kamerası olmadığı için pilot çok şikayetçi. Ekleyebilir miyiz?Ya kim yapacaktı
360 derece kamera olsa?Abi geri görüş kamerası olmadığı için pilot çok şikayetçi. Ekleyebilir miyiz?
Teşekkürler Türker. Nasipse 9 kasıma yetiştiricez. Zor ve oyalayıcı işler bittiği için hızlı ilerliyor artık. Bundan soraki işler nispeten kolay ve zevkli. Kozmetik işler ama epey bir macun işi var gibi hep ufak ufak macunlanıcak yerler var. İşin büyük kısmı bitti.Vayyy vayyy müthiş ilerlemiş. Bravo
Teşekkürler.Çok heybetli görünüyor, tam da olduğu gibi sanırım
Vay maşallah. Epey yol almışsın kardeşim.Aslında baya bir yol aldım. Uçağımı adanadan omega ekibi boyayacak. ( @ozkanalsancak tacizlerime dayanamayıp teslim olmuştur) Bu nedenle bir tarih belirledik. 9 kasımda adanaya götüreceğim için tam gaz çalışıyorum
... İşin büyük kısmı bitti.
Hadi gözümüz aydın.Uçağımda bu gün itibarı ile teknik ve mekanik olarak her işlemin sonuna gelmiş bulunuyorum. Bazı noktalar zımparalanıp bazı noktalara da ufak macunlamalar düzeltmeler yapılacak.
Maideni nerede yapmayı düşünüyorsun kardeşim. ?Boyadan geldikten sonra 30-45 gün kadar da bu işlemler sürer diye tahmin ediyorum sonra ver elini gökyüzü
Abi yeni gördüm pardon. Maiden şuan tam belli değil. Antalya yada Ankara en baskın iki ihtimal. Ama boyadan bir gelsin sona doğru yer konusunu netleştiririz yine buradan ilan ederimHadi gözümüz aydın.
Maideni nerede yapmayı düşünüyorsun kardeşim. ?