Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Akım demeyelim de, kışlık oyuncaklar diyelim :)

Valla gerek Kocaeli gerek Eskişehir olsun , bugünlerde hep quad görür olduk.Gerçi Ömer abimin eskiden beri vardı quadı ama ,
sanki yavaştan akıma kapılmalar başlıyor gibi bir hissiyat oluştu bende de. :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
...
Yalnız Ömer abi sanki parmaktan quadzede olmuş gibi geldi bana. :eek: Geçmiş olsun abi :rolleyes:
...

Teşekkürler Türker! Parmak Quadzede değil. Maalesef yine bir pervane vakası, önceki haftadan. :'( Motor yakıtlı ama, küçük 6x4 bir pervane. Modeli elimde arkasını çevireyim derken bir anda ne olduğunu anlamadan ısırıverdi. :angry: Oysa herkese dikkat etmesini söylerim!...

Omer Erkan' Alıntı:
Teşekkürler Türker! Parmak Quadzede değil. Maalesef yine bir pervane vakası, önceki haftadan. :'( Motor yakıtlı ama, küçük 6x4 bir pervane. Modeli elimde arkasını çevireyim derken bir anda ne olduğunu anlamadan ısırıverdi. :angry: Oysa herkese dikkat etmesini söylerim!...
Geçmiş olsun abi. :( Helilerde pervanelere blade (bıçak) deniyor, öyle düşünerek tedbirli olmak lazım her zaman tüm pervaneli modellerde. :rolleyes:

Tehlikeyi bilsekte biran dikkatsizliğimize geliyor ve olabiliyor malesef kazalar, hepimiz yaşıyoruz. :-\ Ufak kazalar bence tekrar daha dikatli olmaya başlamamız için faydalı da oluyor esasında.

Tekrar geçmiş olsun. :saygilar:

Biz de dün resmen yazdan kalma havayı kaçırmayalım diye sahaya koştuk :D Buluşmaya Türker, Şafak ve be katıldık. Diğer arkadaşlar ne yazık ki işleri nedeniyle yine bizlerle olamadılar.

Fakat ekibin durumu hiç iyi değil :laugh: Videolardan da görüleceği üzere özellikle Şafak'ta baş gösteren QUAD rahatsızlığı tam gaz devam ediyor :lollol:

Ama heliyi de çok şükür boşlamadı henüz. Bu hafta ILK TIC TOC denemelerini yaptı :bravo:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu hafta da kaçırdık eğlenceyi, bir dahakine inşallah bende ordayım :RCKolik:

Hava bugün dünkü kadar olmasa da , iyi sayılırdı.Sizin gibi çok uçuş yapamadım, Levent abi ile buluştuk bugün, 250 nin ayarlarını yaptık.İp gibi oldu model, şimdi gerçekten keyif veren scale bir modelim oldu artık. :laugh:
Siz zaten her hafta fix maşallah :thumbup: ama Şafak' a dikkat edin, emek emek yetiştirdiğiniz adam , sonunda Quadcı olacak haberiniz olsun :lollol:
Not: Levent abi ile buluşma çok keyifliydi, çaylar ,sohbet gırla gitti , bir de telefonun şarjı bitmeyeydi eyiydi ;D

Bir daha ki sefere şarj'a bağlamayı unutma. :lollol: :lol: :lol:

Ellerinize sağlık, güzel bir havada çok keyifli bir buluşma olmuş.Eskişehirde de bu gün yazdan kalma bir gün vardı.
Görseller için teşekkürler.:bravo: :bravo: :halay:
Bu arada Şafak quadın hayırlı uğurlu olsun .Ufak bir kırım var heralde geçmiş olsun. :thumbup: :bravo: :bravo:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hava bugün dünkü kadar olmasa da , iyi sayılırdı.Sizin gibi çok uçuş yapamadım, Levent abi ile buluştuk bugün, 250 nin ayarlarını yaptık.İp gibi oldu model, şimdi gerçekten keyif veren scale bir modelim oldu artık. :laugh:
......
Not: Levent abi ile buluşma çok keyifliydi, çaylar ,sohbet gırla gitti , bir de telefonun şarjı bitmeyeydi eyiydi ;D
İlk okurken nasıl yani dedim :eek:, sonradan jeton düştü :lollol: :lol:

Ayrıca gözün aydın kardeşim, Skookum işini çözmüşsün anlaşılan :bravo: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İlk okurken nasıl yani dedim :eek:, sonradan jeton düştü :lollol: :lol:

Ayrıca gözün aydın kardeşim, Skookum işini çözmüşsün anlaşılan :bravo: :halay:
Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.
2 pil uçtum,model uçmuyor sanki havada kayıyor , abartmıyorum o kadar oldu yani :thumbup:
Video çekecek kimsem olmadığı için , video koyamadım, haftaya yağış olmazsa , nasip fusili uçuşa inşallah. :halay: :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.
2 pil uçtum,model uçmuyor sanki havada kayıyor , abartmıyorum o kadar oldu yani :thumbup:
Video çekecek kimsem olmadığı için , video koyamadım, haftaya yağış olmazsa , nasip fusili uçuşa inşallah. :halay: :RCKolik:
Hadi inşallah kardeşim, dört gözle bekliyoruz :thumbup:

Bir başka beklediğimiz şeyde malum Skookum Türkçe ayar Videosu :D Hazır Bilgiler taze iken onu da aradan çıkarsak mı acaba, ne dersin :D

Unutmadım kardeşim, fusiye sokmadan mekaniği , videoyuda çekeceğim. :thumbup:

Gene çok güzel bir buluşmaydı. Quadımızı da uçurduk ama hemen yere de çaktık ;D Hava da pervane çıktı, hatta sağa dönen çapraz 2 pervane çıktı. İyice sıkmıştım halbuki. Sanırım normalde bu iki somun ters dişli kullanılıyor ama benim quadta hepsi sağ dişli, ne yapıcam bilmiyorum :) Şaka bi yana henüz quadla tam anlamıyla uçabilmiş fpv yapabilmiş değilim ama ilk izlenimim heli gibi olamayacağı yönünde :saygilar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi