Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Murat abi nin kumanda da problem var gibi duruyor. Çeşitli konbinasyonlar denedik Murat abi nin kumandada 1000 civarı satellite hatası veriyor. Diğer kumandalarda ise 25-250 arasında değişiyor. Kumanda süpheli :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat ın durum karışıkmış ama 450 de aynı kumandayla sorun yaşamıyor diye biliyorum 450 de spirit var onda da son uçuşun log una bakmakta fayda olabilir hata 450 de de aynı şekilde mi. Oda bir fikir verecektir.

Haftasonu Kocaeli'de güzel bir hava vardı gerçekten, ben malesef buluşmaya dahil olamadım. :(

Binding'le ilgili yaşadığı sorunu gördüğümden beri Murat'ın yaşadığı problemlerin kaynağının kumandası olabileceğini düşünüyorum bende. :rolleyes:

Gönül rahatlığıyla test edilebilecek birşey de değilki meret. :angry:

Şimdi durduk yere hiçte hoş bir masraf kapısı değil ama yenisini almaktan başka ne yapılabilir bilemiyorum. :-\

Türker Akgün' Alıntı:
Gönül rahatlığıyla test edilebilecek birşey de değilki meret. :angry:
Eskiden öyleydi ama artık telemetri ya da Log özelliği olan üniteler ile bu iş bir nebze de olsa daha kolaylaşır ve anlaşılır oldu.

Mesela Brain-2 'da izlenebilen "DMSX Fades" parametresi oldukça güzel fikir veriyor. Keşke telemetri özelliğini de kullanabilsek.. O zaman "Lost Frames" ve "Holds" parametreleri ile nokta atışı sorundan %100 emin olmak mümkün :)

Arslanbey sahası uçuşun yanında teknik destek için de yeni adresimiz oldu, biz de geçen hafta benzer problemin kaynağını bulmuştuk aynı masada :laugh:

Paylaşım için teşekkürler yazdan kalma havaları değerlendirmek iyi olmuş :thumbup:

Kumandanın tamirini araştırma içerisindeyim fakat bir çözüm bulamaz isem bakalım nasıl bir çare bakacağım.

Japon [emoji16]

Murat abi bence kumandayı emekli etmenin zamanı gelmiş gibi :laugh:

Ali Yalçın' Alıntı:
Murat abi bence kumandayı emekli etmenin zamanı gelmiş gibi :laugh:
blader bu kumandanın toplam uçuşu 100 yoktur bu kumanda rütübetli ortamda 1 kaç ay durdu o kadar onun çözümünü bulacam paylaşırım

Bu haftayı da boş geçmedik çok şükür :thumbup: Ara ara güneşli ve çoğu zaman kapalı bir havada güzel bir buluşma daha yaptık :halay:

Uzun süredir aramızda göremediğimiz :laugh: Türker ve Mustafa Çakmak kardeşlerimiz de bizlerleydi.

Yeme içme muhabbet ve uçuşlar derken bir günü daha kırımsız tamamladık çok şükür :yuppi:

Günün süprizleri : Yeni kurulan Pipo kulübümüzün ve aramıza yeni katılan bir quadcı kardeşimizdi :laugh: ;D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Güne ait kısa uçuş videolarımız :saygilar:

Bu hafta hava gerçekten çok güzeldi, sizde değerlendirmişsiniz süper.

Türkeri sahalarda görmek güzel bayadır yoktu bu kadar arayı açmasın aga :)

Quatcı demeyelimde Şafak kardeşime gelip geçici bir eğlence diyelim biz ona :) yani helinin yerini tutmaz abi kesinlikle :)

Şaka bir yana güzel bir gün olmuş kırımsızda tamamlamışsınız daha ne olsun paylaşım için teşekkürler

Bu arada Mehmet abi 380 den pal sesleri gelmeye başlamış vur kırbacı abi :laugh:))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen Fatih :thumbup: Ben de Şafak'a aynı şeyleri diyorum. Quad çok fazla vakit ve nakit ayırma diye :laugh: ;D

Bakalım sonuç ne olacak ;)

Pas geçilmemiş , keyif dolu güzel bir buluşma daha..Kırımsız bitmesi ve en güzeli Türker kardeşimin uçtuğu güzel bir gün... :thumbup:
Şafak , hayırlı olsun , heliden quada doğru bir yöneliş seziyoruz... :laugh:
Eliniz sağlık arkadaşlar , biz bugün uçamadık ama haftaya inşallah birşeyler olur....... :saygilar:

Gerçekten çok güzel bir gündü. :halay:

Quad olayına gelirsek ;
İnş başladık bakalım nereye kadar gider bilemiyorum. Ama hafta sonu sadece Cleanfligt flash firmare ve DSMX satallite bind işlemleri için 9 saat uğraştım ve sonunda başardım :D
Gerçi şuan da motorlar dönmüyor ama sıkıntı yok, kafaya koyduk bu işi bikere ve o quad uçacak. %p
Uçtuktan sonra kendisini sevdirirse quad kazanır, güzel güzel uçarız birlikte ;D Hee yok sevdirmezse kendini, olsun genel kültür oldu quad toplamayı da öğrendim derim %p ;D

Buluşma gerçekten çok güzeldi ve özellikle bana çok iyi geldi. :thumbup:

Uzun zaman olmuştu uçmayalı, sahada vakit geçirmeyi uçuş arkadaşlarımı özlemişim. :)

Bazı değişiklikler olmuş tabi ben gelmeyeli Şafak'ın profilde özellikle. :laugh:

Şakası bir tarafa gayet güzel ilerliyor Şafak helide olduğu gibi quadda da ama bizden kurtuluşu yok tabi takipteyiz heliye karşı olası bir ilgi dağılmasına karşı. ;D :lollol:

Mehmet abinin 380'nin pal sesi maşallah dikkatlerden kaçmıyor, modelle tam bir kan uyumu sağlandı diye düşünüyorum. :hoppa:

Mustafa'yı epeydir görmüyorduk, sohbet muhabbet çok güzeldi. :) Pipo takımı zaten ayrı bir olay. :coolxf:

İnsanın sahadan dönesi gelmiyor, bu iş gerçekten bir bağımlılık. :RCKolik: