Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Buluşma şahane olmuş :bravo:

Türker abiyi sahalarda görmek güzel. Devamı da gelir inşallah, darısı başıma diyeyim.

Şafak da kışlık heyecanını bulmuş ama heliye bu kadar alışmışken uzun süre quad takılacağını zannetmiyorum. Başlarda araştırması toplaması ayarlaması birkaç uçuş, gözlük falan heyecanlı gelir, sonra monotona bağlayınca heliye tam gaz devam :)

Mehmet abi ile de 570 i özdeşleştirmiştik ama 380 i de daha sık görür olduk. Maşallah çok güzel setupı var modelin, uçuşu da aynı güzellikte %p

Görseller için ayrıca teşekkürler, pazartesi sabahımız şenlendi :saygilar:

Katılamasamda burdan takipteyim yine çok güzelsiniz :RCKolik:

Şafak quad hayırlı olsun ama heli önde olsun hep ;)

Türker Akgün' Alıntı:
Bazı değişiklikler olmuş tabi ben gelmeyeli Şafak'ın profilde özellikle. :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bir an gerçek zannetip, profiline baktım :lollol: :lol:

Haftayı boş geçmemişsiniz abi maşAllah Türker abiyi sahalarda görmek güzel hele hele uçuşlarını izlemek ayrı bir keyif Mehmet abi senin 380 benzinli herhalde az uçmuşsun[emoji3] neyse kırımsız olsunda az olsun öz olsun Şafak quad muad hiç bulaşma kardeşim 550 nin keyfini çıkarmaya bak[emoji846] görseller içinde teşekkürler elinize sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün resmen yazdan kalma şahane bir gün vardı. Diğer arkadaşlarımızın hepsinin isi olunca biz de sadece Omer abi ile sahadaydık.

Omer abimiz uzun sure önce toplama başladığı Quad ile ilk GPS uçuşunu gerçekleştirdi. Ben de 570 ve 380 ile uçuşlarımı yaptım.

Quad konusunda ayrı bir konu açacağım, burada simdilik kısa bir video paylaşalım.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elinize sağlık abi bu haftayıda boş geçmediniz. :thumbup:

Ömer abi hayırlı olsun yeni quadın :thumbup: :saygilar:

Abi ellerinize sağlık sizde bu haftayı boş geçirmemişsiniz. Oralarda havanın ılıman olması büyük avantaj.:bravo: :halay: :saygilar:
Ömer abi hayırlı uğurlu olsun.Ayarlar bittikten sonra güzel videolar bekliyoruz. :bravo: :halay: :saygilar:

Özledik ılık Kocaeli havasını :D

Valla arkadaşlar teşekkürler, sağolun da, bu quad yeni değil. Bazılarınız önceki Gölyaka bulışmasını hatırlarsa, orada boş olarak uçuş yapmıştı. Şimdi ise üzerine gimbal, kamera, ayak ve video verici konmuş hali ve bu halde de bayağıdır bekliyordu. Ve tabii piller de. Bugün hava güzel olunca bu haliyle bir deneyelim dedim. Aradan zaman geçince neyin ne olduğunu da unutuyor insan. O nedenle pusula kalibrasyonunu önce yapamadım. Ama sonradan hallettik, video Mehmette.

Güzel bir buluşma olmuş. Maalesef ben katılamadım :)

Yalnız Kocaeli, Eskişehir fln yeni bir QUAD akımı mı oluşuyor ne ???? :thumbup:

Katılamayanlardan oldum bende buluşmaya malesef. :(

Hava haftasonunda Kocaeli'de hava gerçekten çok güzeldi. Ömer abiyle Mehmet abi sahayı boş bırakmamışlar. :thumbup:

Yalnız Ömer abi sanki parmaktan quadzede olmuş gibi geldi bana. :eek: Geçmiş olsun abi :rolleyes:

Güzel bir gün olmuş ellerinize, sticklerinize sağlık. :RCKolik:

Havalar serinledikçe quad a olan ilgi artıyor :laugh: Yaza bişey kalmaz...

Mehmet abi yine vazgeçmiyor ama 570 inden, böyle bereketli model yoktur başka dünya üzerinde :) 380 de güzel bi ekleme oldu filoya, kardeş geldi 570 in yanına.