Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

@Mehmet Kucuksari abi resim yüklerken hata veriyor. Resimleri seçtim ama kaydedemedim.
Yeni sitemin ince ayrıntısını kaçırdım galiba?
Resim yüklemek için kullandığımız esas sistemde bir sıkıntı kardeşim. Hemen bakıp düzeltmeye çalışacağım. Sonuçlanınca bilgi veririm. :saygilar:

Güncelleme: Sertifika güncellenmesi dolmuş . Güncelleme sonrası düzelecek inşallah :D

Arkadaşlar belki daha önce forumda yer almıştır, eğer öyle ise dikkatimden kaçmış olabilir kusura bakmayın. İstanbul dan nitro yakıtlı için uçuş için gelmek istiyorum. Bir süredir forumu takip ediyorum. Acaba en uygun pist alanı ve konumu konusunda yardımınızı ve yol tarifini alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bünyamin kayacı
@pamir.atagunduz bey bu konuyu takip edin bayram sonrası tekrar buluşacağız. Her defasında ayrı ayrı imzalı dilekçe yazıyoruz.
Kocaeli İzmit te Arslanbey pistinde takiliyoruz. Google Maps içine Kocaeli üniversitesi Arslanbey yerleşkesi yazarsanız direk kapıya kadar getiriyor. Konuyu takip etmeniz yeterli.

Resim yüklemek için kullandığımız esas sistemde bir sıkıntı kardeşim. Hemen bakıp düzeltmeye çalışacağım. Sonuçlanınca bilgi veririm. :saygilar:

Güncelleme: Sertifika güncellenmesi dolmuş . Güncelleme sonrası düzelecek inşallah :D
"Resim Yukle" butonu tekrar aktif @kenan özendi kardeşim. ;)

@pamir.atagunduz bey bu konuyu takip edin bayram sonrası tekrar buluşacağız. Her defasında ayrı ayrı imzalı dilekçe yazıyoruz.
Kocaeli İzmit te Arslanbey pistinde takiliyoruz. Google Maps içine Kocaeli üniversitesi Arslanbey yerleşkesi yazarsanız direk kapıya kadar getiriyor. Konuyu takip etmeniz yeterli.
Çok teşekkür ederim. İş arasında çok az vakit kalıyor. Dilerim denk getirebileceğim. Bilgiler için sağolun. Görüşmek üzere.