Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Muammer Akbulut' Alıntı:
İskenderin şu ara fıtık problemi var 10 gün rapor verdi doktor ilaçla düzelmezse ameliyat ondan birazda goblin heyecanı titretmeye başlayınca iniyor ;D . Bu hafta eksik arkadaşlarımız vardı video bir ben çektim heralde . Birde fpv videomuz vardı unutmuşum buyurun
Allah şifa versin, geçmiş olsun Iskender ...

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Allah şifa versin, geçmiş olsun Iskender ...

Sağol abi ameliyat olmadan atlatabilirim inşallah. Videolar kısa sürüyor elerim titremeye başlaınca düzgün komut veremiyorum :embarras: Hayırlısı ile bizim canavaı bu pazar gününe yetiştirmeye çalışacağız Muammer kardeşimle :halay: Bi alışamadım Gobline gitti :) 600 Nitroyu uçurunca aynı titreme olmuştu ama kısa sürmüştü. Goblin fena model ;D

Muammer Akbulut' Alıntı:
İskenderin şu ara fıtık problemi var 10 gün rapor verdi doktor ilaçla düzelmezse ameliyat ondan...
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda şifa bulsun...

İskender ÇAT' Alıntı:
Sağol abi ameliyat olmadan atlatabilirim inşallah. Videolar kısa sürüyor elerim titremeye başlaınca düzgün komut veremiyorum :embarras: Hayırlısı ile bizim canavaı bu pazar gününe yetiştirmeye çalışacağız Muammer kardeşimle :halay: Bi alışamadım Gobline gitti :) 600 Nitroyu uçurunca aynı titreme olmuştu ama kısa sürmüştü. Goblin fena model ;D
Bence kendi modeline çok hızlı bir şekilde alışırsın Iskender, model emanet olunca gayet normal :)

Muammer Akbulut' Alıntı:
Ve pazar muhteşem görseller fotolar için Tolga Arslantürk teşekkürler

Fotolar :
....

Tek kelime ile muhteşem. Fotoğraflar, ortam, doğa, renklerin canlılığı süper. İnsanların mutlulukları yüzünden okunuyor, zira yapmayı istedikleri ve sevdikleri şeyleri yapıyorlar.

Sırf bu paylaştıklarınızdan dolayı benim de helikopter alasım geldi. :bravo:

Muammer Akbulut' Alıntı:
İskenderin şu ara fıtık problemi var 10 gün rapor verdi doktor ilaçla düzelmezse ameliyat ondan birazda goblin heyecanı titretmeye başlayınca iniyor ;D . Bu hafta eksik arkadaşlarımız vardı video bir ben çektim heralde . Birde fpv videomuz vardı unutmuşum buyurun

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İskender Bey geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Karadeniz buluşmalarımız ana başlığına uygun bi bulıuşma yaptık dün israfil abimle.Aslında tam olarak modelin ve modelcinin karadenizle buluşması oldu.Tamamen benim hatam uçağın pilinin sonsuza kadar bitmeyeceğini düşündüm biran,iyi bi tecrübe oldu,birden güç kesip hoop yak55 denize...İşin sevindirici tarafı ise kitte problem yok,esc pert,servoları ve alıcıyı kontrol etmedim,motorun arızalanacağını düşünmüyorum,bi de pil artık iş görür mü emin değilim...,İyi seyirler :halay: Deniz hakikatten sıcaktı :)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Geçmiş olsun reis evet küçük hatalar büyük sonuçlar verebiliyor. Geçmiş olsun

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Geçmiş olsun Murat bey.......Üzücü bir kırım olmuş :-\ ama yüzme sezonunu da hakikaten açmışsınız...:)

Abi ortamı yumşatalim ben Karadenizi görmemiştim gerçek ten kap kara

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Karadeniz ekibi denizde karada havada herzaman heryerde . Geçmiş olsun kardeşim

Gercekten buyuk gecmis olsun Murat :-\ Ama cok sukur model kurtulmus %p

murat kurdoğlu' Alıntı:
...Aslında tam olarak modelin ve modelcinin karadenizle buluşması oldu.Tamamen benim hatam uçağın pilinin sonsuza kadar bitmeyeceğini düşündüm biran,iyi bi tecrübe oldu,birden güç kesip hoop yak55 denize...
Geçmiş olsun Murat bey. Modelcilikte bu kurtarma operasyonları gerekli olabiliyor. :laugh: Neyseki başarı ile sonuçlanmış ve fazla bir kayıpta yok. :halay:

Murat Bey çok geçmiş olsun.Başarılı bir kurtarma operasyonu olmuş ama. :)

Geçmiş olsun kardeşim... Sezonu açmışsın :D