Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

İstanbul Sancaktepe Team

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Maşallah diyelim buluşma şahane şu günlerde gerçeten iyi performans. Mustafa seni tebrik ediyorum çok kısa zamanda çok ilerledin, hurricane felan güzel ama yere yakınken kafa karıştırıcı hareketlere girme, hele kararsız kaldığın zamanlarda asla tehlikeli harketler var kararsız kaldığın, bence yüksekte yap. :RCKolik: :RCKolik:
Güzel yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler saygılar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Sancaktepe Team

Buluşma ve ortam şahane. Ellerinize sağlık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Sancaktepe Team

Ramazan'da Bulusma yerine kanepede yatarak :laugh: degerlendirmeyi tercih eden bir modelci olarak sizi cani gonulden tebrik ediyorum :bravo: :bravo:

Mustafa kardesim masallahin var, Allah nazar degdirmesin :hoppa: Yeni hareket hurricane cok net ve temiz cikmis :bravo:

Cem sen de gayet iyisin %p Artik daha buyuk bir modele gecme zamani gelmis bence ;) :thumbup:

İstanbul Sancaktepe Team

Tüm ekibe maşallah diyorum :bravo:
Oruçlu olarak güzel buluşma ve uçuşlar yapmışsınız tebrik ediyorum %p

Mustafa maşallahın var kardeşim yeni hareketler.,çift tur kuyruk çevirmeler, hurricaneler... Gelişmeler gayet güzel helal diyorum :bravo:

Cem abinin de uçuşunu ilk defa görüyorum ona da maşallah invertler olmuş, invert hoverlar var arada yerlerde.
Daha büyük modelle daha güzel hareketler çıkar :hoppa:

İstanbul Sancaktepe Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:

Teşekkürler

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Mustafa kardesim masallahin var, Allah nazar degdirmesin :hoppa: Yeni hareket hurricane cok net ve temiz cikmis :bravo:

Teşekkürler abi zamanla daha iyi oturacak hareketler diye düşünüyorum

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:

Mustafa maşallahın var kardeşim yeni hareketler.,çift tur kuyruk çevirmeler, hurricaneler... Gelişmeler gayet güzel helal diyorum :bravo:

Teşekkürler İbrahim hocam yeni hareketler çıktıkça uçuş süreside azalıyor, modeli ilk kaldırdığımda 6.30 dk ile başladım şuan uçuş süresi 4.00 dk ya kadar düştü, bakalım dahada düşecekmi[emoji3]

İstanbul Sancaktepe Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ramazan'da Bulusma yerine kanepede yatarak :laugh: degerlendirmeyi tercih eden bir modelci olarak sizi cani gonulden tebrik ediyorum :bravo: :bravo:

Cem sen de gayet iyisin %p Artik daha buyuk bir modele gecme zamani gelmis bence ;) :thumbup:

Yorum için teşekkürler Mehmet :saygilar:

v977 ile başlamanın avantajı gerçekten çok, 15- 20 kez düşürmüşümdür modeli ve sadece 3 - 4 dolarlık yedek parça ve tabiki Fatih ile Mustafa nın sayesinde :laugh: halen sıkıntısız devam edebiliyorum. Yani yeni başlayan biri olarak kırımlardan dolayı bu hobiden soğuma şansım olmadı.
Sonraki aşama olara blade 230s düşünüyorum ( rescue olayı, rtf set olması, nispeten sağlam ve kırım maliyetinin makul olması ) şimdilik, herahalde yakın zamanda tedarik olayına gireceğiz.

İstanbul Sancaktepe Team

Cem abinin de uçuşunu ilk defa görüyorum ona da maşallah invertler olmuş, invert hoverlar var arada yerlerde.
Daha büyük modelle daha güzel hareketler çıkar :hoppa:

İbrahim biz de sana ve tüm :RCKolik: ailesine teşekkür ederiz. %p

Söylediğin üzere invert hover biraz oturdu hatta saliselik bile olsa dün çim biçtim :laugh:

Blade 230s e geçiş zamanı geldi diyoruz.

İstanbul Sancaktepe Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:

Teşekkürler Erhan,

Bu tarafa yolunuz düşerse her zaman bekleriz, buluşmalar gerçekten keyifli paylaşımlar da o kadar faydalı oluyor diye düşünüyoruz.

İstanbul Sancaktepe Team

Fatih buluşma yerinin konumunu yazabilirmisiniz.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Sancaktepe Team

Mustafa Atabek' Alıntı:
Teşekkürler İbrahim hocam yeni hareketler çıktıkça uçuş süreside azalıyor, modeli ilk kaldırdığımda 6.30 dk ile başladım şuan uçuş süresi 4.00 dk ya kadar düştü, bakalım dahada düşecekmi[emoji3]

Başlarda hafif hareketlerle uçtuğumuzdan ooo iyiymiş süre diyoruz ama zamanla akımlar, hareketler, ani yüklenmeler artıyor Mustafam :thumbup:

Bende 5000lik lipolar başlangıçta 5.30 dakika 3.83v civarlarında iniyordum.
Şu an 4.30 dakika 3.72v civarlarında iniyorum fark oluyor yani ;)

Nerde hareket orda bereket demişler abi :laugh:

İstanbul Sancaktepe Team

Nerde hareket orda bereket demişler abi :laugh:

Aynen öyle İbrahim hocam[emoji106]

İstanbul Sancaktepe Team

Vay vay vayyy takıma bak. :thumbup: :halay:

Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş, resmen içimiz açıldı. :RCKolik:

Mustafa sana maşallahtan ötesini söyleyemiyoruz artık pilotaja yüklenmeye devam. :bravo: :bravo:

Ekibin tamamının pilotajı müthiş bir ivmeyle ilerliyor, tam bir takım çalışması sanki. :laugh:

Cem abi senin de maşallahın var, hiçte öyle söylediğin gibi başlangıç seviyesinde değilsin bana göre. :thumbup: Mikro modelle böyle kontrollü invert hover yapmak falan öyle kolay mesele değil. :bravo:

Yalnız ben senin yerinde olsam eğer bütçe elveriyorsa yeni bir mikro model almaktansa mevcut olanı muhafaza edip onunla bol bol uçuşlarıma devam ederdim. Bu arada da hazır Sancaktepe Team varken 230S yerine kendime 6S 550 sınıfı bir model toplardım. ;)

İstanbul Sancaktepe Team

Türker Akgün' Alıntı:
Vay vay vayyy takıma bak. :thumbup: :halay:

Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş, resmen içimiz açıldı. :RCKolik:

Mustafa sana maşallahtan ötesini söyleyemiyoruz artık pilotaja yüklenmeye devam. :bravo: :bravo:

Ekibin tamamının pilotajı müthiş bir ivmeyle ilerliyor, tam bir takım çalışması sanki. :laugh:

Cem abi senin de maşallahın var, hiçte öyle söylediğin gibi başlangıç seviyesinde değilsin bana göre. :thumbup: Mikro modelle böyle kontrollü invert hover yapmak falan öyle kolay mesele değil. :bravo:

Yalnız ben senin yerinde olsam eğer bütçe elveriyorsa yeni bir mikro model almaktansa mevcut olanı muhafaza edip onunla bol bol uçuşlarıma devam ederdim. Bu arada da hazır Sancaktepe Team varken 230S yerine kendime 6S 550 sınıfı bir model toplardım. ;)

Türker Merhaba,

Cesaret verici yorumlar için teşekkürler. :saygilar:

Söylediğin üzere takım olayımız çok keyifli ve faydalı ek olarak bir de :RCKolik: olunca zaten bilgiye ulaşmak zor olmuyor ;) :thumbup:, ancak senin yeni model önerini bir sonraki aşamada değerlendireceğim gibi duruyor. Yukarıda yazdığım avantajlarından dolayı şu 230s i bir deneyeyim derim. Sonrası malum iyi bir kumanda ile sonsuz seçenek var önümüzde. Bu sefer de rtf bir set ile devam edip, nispeten gerekli bilgiye ulaşınca modeli kendin toplamanın zevkini de tatmak isterim.

Görüşmek dileğiyle kırımsız uçuşlar...

İstanbul Sancaktepe Team

Bu hafta yine güzel bir buluşma gerçekleştirdik, cem abinin blade 230s modelinin madein yaptık, bir iki problem yaşadık ama küçük problemler çözülecek inşallah. Onun dışında, murat abinin modeli arabama kafa attı :D çok şükür ki küçük sıysıklar la atlattık, mustafa her zaman ki gibi vurdu kırbacı, havada güneş yoktu ve tatlı tatlı rüzgar esiyordu o yüzden fazla uçma şansımız oldu. Genel olarak güzeldi tüm katılımcı arkadaşlara burdan tekrar bir vesile ile teşekkür ediyorum :saygilar:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlk video benden gelsin :halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

Helal olsun size, helal olsun :bravo: :bravo: :halay: Yine bu hafta da boş geçilmemiş :yuppi: :yuppi:

Bu arada Fatih sen de yava yavaş kırbacı vuruyorsun 450 :bravo: %p Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederiz :)