Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

İstanbul Sancaktepe Team

07,07,2016 buluşmamız ve yeni sahamızın tanıtımı, yeni yerimiz çok güzel, agaçlar var gölgelendiğimiz önü baya açık alan çok hoşumuza gitti kısmetse bir buluşma düzenleyecez inşallah :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

burasıda yeni sahamız

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

Adamlar bayramda boş durmamış, simülatör arazisi bulmuş :thumbup:

İstanbul Sancaktepe Team

Aynen ya bu nedir arkadaş:) çok güzel saha... Maşaallah diyelim nazar değmesin.. Görseller için teşekkürler arkadaşlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:
Cem abi iyi gidiyorsun mikrolarla, invert oryantasyon da çok başarılı ;) İlerisi için planlar neler? Belli ki bu seviyede kalmayacak, potansiyel var fazlaca...

Rasim Teşekkürler,

İlerisi için plan derken 230s e yeni geçtim zaten :) ?

İstanbul Sancaktepe Team

Cem Tataroğlu' Alıntı:
İlerisi için plan derken 230s e yeni geçtim zaten :) ?

Abi şimdi o heliler iyi güzel ama tek heli veya eldekilerin en üst seviyesi olmaktan uzaklar :) Mikro tayfasını kullananların (çeşitli boyutlarda modelleri olup mikrosu da olanlar) çeşitli nedenleri var. Oryantasyon çalışmak, küçük bir çantanın içinde gezdirip her fırsatta sağda solda bahçede parkta kullanmak, kırım korkusundan uzak çimenlik mekanda yere mi düştü yerden al uçurmaya devam et tarzı takılmak vs vs vs...

Çok sürmez bi süre sonra araştırmalar başlar, 450 mi 500 mü yoksa 550 mi diye :) Cahitkaşizm akımını takip edip direkt 700 e atlamak da bir opsiyon :)

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:
Abi şimdi o heliler iyi güzel ama tek heli veya eldekilerin en üst seviyesi olmaktan uzaklar :) Mikro tayfasını kullananların (çeşitli boyutlarda modelleri olup mikrosu da olanlar) çeşitli nedenleri var. Oryantasyon çalışmak, küçük bir çantanın içinde gezdirip her fırsatta sağda solda bahçede parkta kullanmak, kırım korkusundan uzak çimenlik mekanda yere mi düştü yerden al uçurmaya devam et tarzı takılmak vs vs vs...

Çok sürmez bi süre sonra araştırmalar başlar, 450 mi 500 mü yoksa 550 mi diye :) Cahitkaşizm akımını takip edip direkt 700 e atlamak da bir opsiyon :)
Rasim tam da senin saydığın nedenlerden dolayı v077 den 230s e geçiş yaptım zaten ;)

Her ne kadar invert hover da kendimi çok rahat hissetsem de halen öyle basit hatalar yapıyorum ki anlatamam. Örneğin 230s ile invert hover yaparken nerdeyse cepten mesaj okuyacak kadar rahat hisseden ben ( abarttım biraz tabiki ;D) alan turu yaparken tüm vücudun heyecandan titriyor. Kaldı ki bugün yine alan turu sırasında nasıl yaptığımı bilemediğim bir şekilde nasıl inverte geçip paniklediysem, invert pozisyonda hold çekerek pallerin üzerine öyle stabil bir iniş yaptım ki eminim literatüre girerim :lol: :lol: :lol:
Tabi bu iniş nedeniyle zaten kırık olan ve yapıştırdığım main frame sizlere ömür.

Yani sözün özü, daha öğreneceğim çoook şey var. Bazı şeyler oturdukça herhalde sizlerin dediği gibi bana da rahat batmaya başlayacak.

Hepinize iyi forumlar ve kırımsız uçuşlar :RCKolik:

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:

Ha ha ha Rasim alemsin. :lollol: :lollol: :lollol:
Böyle bir akım var ve benim haberim yok :)
Bu arada içim gitti bu alanı görünce. Nasıl yapıldığını bilsem bu alanı ve benim uçtuğum alanın bahar aylarında çekilmiş panoramik fotosuyla Phoenixe eklerdim.

İstanbul Sancaktepe Team

Cahit Kaş' Alıntı:
Ha ha ha Rasim alemsin. :lollol: :lollol: :lollol:
Böyle bir akım var ve benim haberim yok :)
Bu arada içim gitti bu alanı görünce. Nasıl yapıldığını bilsem bu alanı ve benim uçtuğum alanın bahar aylarında çekilmiş panoramik fotosuyla Phoenixe eklerdim.

Bugun ayni seyi biz konustuk. Phoenix builder i ogrensek mi :)

İstanbul Sancaktepe Team

Abi bu nasıl bir alandır :eek:
Maşallah diyelim sizlere ve sahaya :saygilar: :thumbup: %p

İstanbul Sancaktepe Team

aynen alan süper. büyük ihtimal bu kadar nazara dayanamaz haftaya kurur.. :lol: :lol: :lol:

İstanbul Sancaktepe Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
aynen alan süper. büyük ihtimal bu kadar nazara dayanamaz haftaya kurur.. :lol: :lol: :lol:

valla dogru erhan, bide sahanın tam videosunu çekmedim, agacların arkasın 2 dönüm arazi etrafı agaçlar ile çevrili, ortada da ise dev gibi bir agaç, tam piknik ve uçuş sahası bari oranında bir videosunu çekiyim her kurusun saha açılsın ;D :lollol: :lollol:

İstanbul Sancaktepe Team

Fatih abi de parantezlerin, alıntıların içinden bi çıkamadı ;D

Geçen gün üçlü alıntı yapmış, üç alıntı iç içe çerçeve... Kombo yapmış, ilk defa gördüm forumda :laugh:

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:
Fatih abi de parantezlerin, alıntıların içinden bi çıkamadı ;D

Geçen gün üçlü alıntı yapmış, üç alıntı iç içe çerçeve... Kombo yapmış, ilk defa gördüm forumda :laugh:
ben de alıntı yapıldıktan sonra neden bişeyler yazmazlar diye düşünüyordum. :laugh: