Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

İstanbul Sancaktepe Team

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Mustafa yine adrenalini depolattı. :eek:
Abi o ot biçme hareketine öyle bir hızlı iniş yapıyosunki vallaha aha gitti model diyecek oluyorum Allah muhafaza diyorum.
biraz daha yavaş in abi yoksa benim kalbime inecek ;D
Yorumların için teşekkürler İbrahim hocam adrenalin bu hobide olmazsa olmaz o kadarcık olsun bişey olmaz[emoji2]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Sancaktepe Team

Mustafa Atabek' Alıntı:
Eline sağlık abi paylaşım için teşekkürler
Rica ederim kardeşim sen aksiyon yap yeterki gerisi bizde :hoppa: :halay: :bravo:

İstanbul Sancaktepe Team

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Fatih abi senin uçuşuda izledim bir şeyler çatır dedi sanki havada bir şeyi biçmiş gibi taarrt diye bir ses ama neden kontrolden çıkıp yükseldi inan bende bir şey anlamadım.
Swash takıldı desen geri nasıl aşağı indi. Allah esirgemiş inan.
Var bir şanssızlığın ama bugünlerde üniteydi ayardı şimdide swash çıktı.
Şu kara bulutlar kalksın artık üstünden :saygilar:

Evet o ses swaşın sürtünmesinden gelen ses, çakı gibi tutmuyor ama arada takılıyordu, kontrolün gitmesi 2 saniye zaten elle denedigimizde az takılı kalıp hemen açılıyor, zaten söktüm baktım yine takılıyordu bu sefer iyice balata temizleyici ile temizledim şu an çok rahat çalışıyor ama yaglamadım bakalım sahada uçmadan önce tekrar kontrol edecegim

Kara bulutlara gelince hiç sorma kardeşim :) bir şansızlıktır gidiyor ama vardır bunda da bir hayır diyorum :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar, fotoğraflar da videolarda çok güzel. :bravo:

Fatih nedir bu şansızlık anlamadım gitti. :( Swash'taki olay çok enteresan 10kg'lık 3 tane cyclic servosunu bloke edebilecek kadar nasıl sıkışabilir bir swash anlayamıyorum. ???

Hadi bloke etti diyelim servolar çökecek noktaya geliyorsa sistemden çok yüksek akım çekiyorlardır ve esasında şebekeyi besleyen BEC'de çökecektir bu durumda. Yani voltaj 5 voltun altına iner inmez iletişim gider model fail-safe'e girer diye düşünüyorum. Herneyse Kocaeli'de tartışırız bunu... :rolleyes:

İstanbul Sancaktepe Team

Türker Akgün' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar, fotoğraflar da videolarda çok güzel. :bravo:

Fatih nedir bu şansızlık anlamadım gitti. :( Swash'taki olay çok enteresan 10kg'lık 3 tane cyclic servosunu bloke edebilecek kadar nasıl sıkışabilir bir swash anlayamıyorum. ???

Hadi bloke etti diyelim servolar çökecek noktaya geliyorsa sistemden çok yüksek akım çekiyorlardır ve esasında şebekeyi besleyen BEC'de çökecektir bu durumda. Yani voltaj 5 voltun altına iner inmez iletişim gider model fail-safe'e girer diye düşünüyorum. Herneyse Kocaeli'de tartışırız bunu... :rolleyes:

Bende anlamadım yani aksilik olurda da bu kadar üst üstte aksilik olması insanı bunaltıyor, vardır bir hayır diyorum ve aksilikleri aşmaya çalışıyorum

Swaş ile ilgili sorun elimizle kontrol ettigimizde orta noktalarda sert bir tutulma fark ettik, zorlayınca yukarı aşagı bir kaç kez çalışıp aynı durum oluyordu temizledik yagladık, ucarken aynı durum oldu zaten sahadan dönüp baktıgım da aynı zorlanmayı tekrar gördüm o zaman anladım swaştan dolayı bu problemin oldugunu, tahminim ana milin veya swaş bir şekilde söküp takarken yapışkan bir maddeyle temas etmiş olabilir. Şu an temizledim ve tekrar yaglamadım kontrolde ediyorum sıkıntı yok çok rahat çalışıyor.

fail safe olayını çok bilmiyorum ama uzun süreli bir zorlanma degildi, saniyelik bir zorlanma oldu zaten sag sol kontrolü yapabildim ama yukarı aşagı sıkıntı oldu, yani voltajda herhangi bir düşme oldugunu düşünmüyorum, öyle bir durum olsa dedigin gibi kontrol gider ve kırım olabilirdi valla enteresan bir durum :D bu hamur çok su kaldırır ;D inşallah cumartesi gelince uzun uzun sohbet etme şansımız olur :thumbup: :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Geçen hafta sonu kısa ama güzel bir gün geçirdik. Mustafa ve Oguz kardeşimiz katılamadı bu sefer ki buluşmaya, Murat abi ve Cem abi ile beraber buluşma yaptık, hava çok güzeldi, bazen güneş, bazen bulutlu, keyifle geçen bir gün oldu. :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

Ekip eksikte olsa buluşmuş, esas önemli olan da bu :thumbup: :bravo: Bu arada yeni çadır ve yeni mavi masalar da gözden kaçmıyor :halay: Saha ekipmanı olarak en sağlam donanımlı gruplardan bir tanesi Sancaktepe Team %p

İstanbul Sancaktepe Team

Maşallah Sancaktepe Team resmen tesis kurmuş sahaya. :laugh: Yakında klima, televizyon falanda görürsek şaşırmayız artık. :lollol:

Sanki bizde ordaymış gibi keyif alıyoruz, paylaşım için teşekkürler arkadaşlar. :halay: :RCKolik:

İstanbul Sancaktepe Team

Fatih Abi paylaşım için teşekkürler :thumbup:
eksik kalmışsınız ama yine de güzel bir haftasonu geçirmişsiniz.
Goblini de gördük havada ayarlar tamamlanmış demekki ;)

İstanbul Sancaktepe Team

Hobiye ve foruma yeni basladigimda gerekli ekipmanlar listesinde mangal da vardi, ramazan sonrasi ilk is onu ekleyecegiz[emoji1]

İstanbul Sancaktepe Team

Bizim takımın maşallahı var o konularda bir iki kişide olsa haftayı boş geçmiyor[emoji122] Allah nazarlardan saklasın

İstanbul Sancaktepe Team

CEM T' Alıntı:
Hobiye ve foruma yeni basladigimda gerekli ekipmanlar listesinde mangal da vardi, ramazan sonrasi ilk is onu ekleyecegiz[emoji1]
Hadi bakalım, açılış töreni olacaksa gelmeye çalışalım Murat :laugh: ;D

Mustafa Atabek' Alıntı:
Bizim takımın maşallahı var o konularda bir iki kişide olsa haftayı boş geçmiyor[emoji122] Allah nazarlardan saklasın

Amin Mustafa amin :thumbup: :bravo:

İstanbul Sancaktepe Team

Herkese teşekkürler güzel yorumları için :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Selamlar :RCKolik:

İstanbul RC Team Sancaktepe olarak ( gerçi 3 arkadaşımız eksikti ) bir buluşma daha gerçekleştirdik. Güzel ve kırımsız bu buluşmadan birkaç anı sizlerle de paylaşmak isteriz.

Bu arada Fatih ve Mustafa oruçlu olmalarına rağmen bu sıcak günde iyi performans gösterdiler :thumbup: Allah kabul etsin diyorum.

Önce bir kaç fotoğraf ;

... ve videolar ;

Mustafa Atabek :

Cem Tataroğlu :
( Safak özellikle senin talebin üzerine benim uçuşu da kaydettik :lollol: :lollol:sanırım zamanla bu iş olacak gibi :yuppi:

Şaka bir yana tüm :RCKolik: ailesi ile Fatih ve Mustafa kardeşlerime çoook teşekkürler :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Maşallah diyelim buluşma şahane şu günlerde gerçeten iyi performans. Mustafa seni tebrik ediyorum çok kısa zamanda çok ilerledin, hurricane felan güzel ama yere yakınken kafa karıştırıcı hareketlere girme, hele kararsız kaldığın zamanlarda asla tehlikeli harketler var kararsız kaldığın, bence yüksekte yap. :RCKolik: :RCKolik: